Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz emvy #49261 üzenetére

    Jogos, elnezest ha ezzel megtevesztettem valakit , nem direkt volt. Jomagam is azt hittem, hogy ez altalanos, Ugyanis nem az elso eset mar, hogy ilyen szazalekot neztek, bar jobban belegondolva mindket eset housing association vagy shared ownership, tehat reszben "social housing" ( mondjuk nem ugy, mint a council lakasok, vagy onkormanyzati berlakasok, sokkal inkabb olyan, mint valami fecskehaz projekt). Ugyhogy valoszinuleg emiatt is volt, hogy mondtak az mar "tul jo arany lenne" .

    Viszont nagyon durvan elkezdtek felmenni az arak berlesben, ugyanezt a lakast 1300 font alatt nem kapnank meg berelve, igy meg sajatba fizetunk bele. Lehet hagyjuk 40%-on, majd meg meglatjuk, de valoszinuleg 10even belul tuti kinojjuk, 2 gyerekkel meg talan oke, harommal mar nem.

    Volt albinkat is 875-ert bereltuk, most 975-ert kinaljak havonta, de ez ugye 20%-al a piaci ar alatt van a housing association miatt.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák