Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz erdey_a #44438 üzenetére

    Az van, hogy mostanában se hangulatom nagyon, se társaságom, se semmi olyan, ami a munkaidőn kívüli életemben nem kötelező jellegű elfoglaltságot adna, és ráadásul túl kevés vizet (folyadékot) tolok magamba, ami rohadtul nem egészséges, de egyáltalán, tehát egyáltalán nem vagyok szomjas, kényszerből iszom(-k?), persze ennek az égvilágon semmi szoros köze a társasághoz és elfoglaltsághoz.
    Mindezek mellett valami miatt úgy érzem, ha a munka, evés, alvás szentháromságra korlátozom a létezésem, akkor az valóban, növényi vegetációkat megszégyenítő minimalizmus. Tehát éjszakánként tévézek, netezek, olvasgatok, és ez éjfél előtt sohasenem ér véget. Namost emiatt másnap reggel sosem bírok rendesen felkelni, és megfogadom, hogy aznap időben (korán) lefekszem.
    Tegnap, kérdésed idejét megelőzően éppen egy otthoni maszek hamburgeres vacsoraestet tartottunk családilag, ami elég masszív táplálékbevitel estére, csak hogy ne szakadjunk el nagyon a többiek által pengetett fogyás-nemfogyás témától. És mostanában a sok kaja elálmosít. De ha evés után nem sokkal lefekszem, akkor éjszaka rosszul alszom, emésztetlenül(néha eszméletlenül) feszíti a belsőmet az étel, még szarabbul kelek reggel. Ellenben semmi érdekes nem lévén, tegnap 9 óra magasságában foci BL meccsekre tévedt az igényem, nem láttam meccset vagy 4 hónapja (vagy 5) ezt meg lehet ágyban fekve is nézni, különösen, ha irgalmatlan fáradt vagyok. És mivel 22:40 körül vége az eseménynek, úgy döntöttem, ha úgyis tudnék aludni, úgymaradok, megteszem. Ezzel az elmúlt hónapok legkorábbi lefekvését produkáltam.

    De szart sem ért, reggel és most is ugyanolyan fáradtnak érzem magam.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák