Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Valami oknál fogva, mióta egy switch-et betettek melóban a gépek közé, egy plusz géppel bővítés miatt, engem a szerver nem enged be (nem kapok hálózatot, se IP címet), csak ha egy admin bejelentkezik, ezután már engem is beenged.
    Mivel az IT support dajcslandban nincs a helyzet magaslatán, ezt átmenetileg (rezsicsökkentés, bakker) úgy oldottuk meg, hogy nem kapcsolom ki a gépet ha hazamegyek, így nem kell bejelentkezgetni reggel.
    Ezért az első pár nap délutáni baaaaazmeeeeeg-jei után kiírtam magamnak nagy betűkkel egy postitre, hogy ne kapcsold ki, és leragasztottam vele a monitor sarkán a Start ikont (w7) 2 hét után megszoktam.
    Valami miatt pár hete restart volt, és teljesen érthetetlen módon a gép valahogy kapott hálót, ip-t, ment minden faszán admin login nélkül is.
    Ma ismét restartolnom kellett így 3 hét után, és loginnél megint nem engedett be. Hívtam admin-képes kollégát, küzdöttünk ketten 20 percig. /release, /renew, volt minden, de nem jött össze. kábelt kihúz-bedug, led világít, switch villog, semmi. Kábelt átdug másik aljzatba, villog minden, hálózat semmi.
    Admin behoz új kábelt, és 2 másodperc után minden működik :W
    Ilyenkor az ember szívesen összetekerné a régi kábelt, komótosan, nagy hurokkal, szépen, kiegyengetve, hogy ne tekeredjen összevissza, két oldalon megfogatná kábelkötözővel, nem túl szorosan, és egy óvatos mozdulattal a gázkazánban jó nagy lánggal hamuvá égetné ;]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák