Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hogy odáig vagytok már azzal a kis bombácskával. Szerintem ide a 13. ker-ben el sem hallatszana.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Tim82
félisten
nincsen közvetlen életveszélyben, tehát nem számít sürgősségi esetnek...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Neró
őstag
-
Tim82
félisten
Nincs autónk és nem olyan egyszerű megmozdítani... Klasszikusan az az eset, akinek ha feküdnie kéne, akkor fel akar kelni, ha fel kéne kelnie, nem hajlandó kimászni az ágyból... Nem tudom, hogy bírná egyébként a hasmenésével az autót. De levinni se nagyon tudnánk a másodikról...
Várjuk a mentőket, ezt tudjuk most tenni.
BE: köszönöm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bolondember
MODERÁTOR
tegnap a coach-on kaptam visszajelzést, anoním módon.
hárman töltötték ki. Rólam.
Senki másról nem töltöttek ki ilyet...És a szövegek - majdnem elbőgtem magam, annyira meghatódtam...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
válasz bolondember #35059 üzenetére
És ez mi?
szerk.:köszi
Valaki zavarjon el boltba. 2 kiló lisztet meg néhány doboz gyufát kéne csak venni, de nem tudom rászánni magam, hogy elinduljak.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
akkor én megteszem: tűnés a bótba!
úgysincs most jobb dolgom...
Verus: köszönöm, de a segítség jelen pillanatban az volna, ha megjönne a mentő. itt mi már nem tudunk semmit sem tenni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Már kb. 3.5-4 óra eltelt abból a "6 órán belül"-ből.
De nagyapám nagyjából egy-másfél órája szundikál, tehát nyugi van.
Jó pihenést!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na megjöttem a boltból. Hazafele jövet be akartam ugrani néhány szál virágért de zárva volt. Ergo ma nem kap a baránőm virágot.
-
bolondember
MODERÁTOR
mindjárt indulok haza - kérhetek egy kis drukkolást, h ne történjen semmi rossz az úton?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
válasz bolondember #35070 üzenetére
Kérhetsz.
Sok sikert írj ha egyben hazaértél.
-
Racecam
nagyúr
Drukk, drukk, drukk!!!
Vercsike: Ebéd nagyon finom volt és egy nagyon jót beszélgettünk a barátommal. Most alvás következik.
Ja, hogy ezt miért mondom el Neked? Nem is tudom, de gondoltam, jobb ha tisztában vagy vele.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Darth_Revan
veterán
Én is megyek haza mindjárt, remélem nem fog egy vonatom se késni
-
addikt
Megy a gőzös megy a gőzös....
Joónapot Huszárok!!! -
nike_
addikt
Megy a gozos Janika bizony.
JÓÓ napot
-
FehérHolló
veterán
Egyik hazai etnikai kisebbség tagja az új (=lopott, mert minden héten másik van neki) BMW-jével leparkolt a 30 férőhelyes mélygarázs bejárója elé. Jött egyik user, aki be akart volna állni a mélygarázsba, de a BMW nem arról híres, hogy sok hely maradna mellette egy ilyen szituációban. Ezért a fenti felhasználó elkezdett meglehetősen nagy amplitúdójú hangokat kiadni a kormányra szerelt célgomb segítségével. A Bömbi tulaja rögtön (3 percen belül) a helyszínre sietett, de nem állt volna arrébb, hanem elkezdett vitatkozni a felhasználóval, hogy márpedig ő nem fog onnét arrébb állni, mert csak 50 méterrel odébb van hely, és neki itt van dolga. A dühös user a rendőrséggel és elvontatással fenyegetett, amikor a kisebbségi tag családja megneszelte a dolgot, és v = summa(dr) / dt átlagos sebességgel a helyszínre sietett. Az érkezés pillanatától számítva szűkös időn belül kitalálták, hogy márpedig ha itt vontatás lesz (ami egyébként szerintük jogtalan), akkor lehet, hogy legközelebb nem lesz mivel a mélygarázsba parkolnia a felhasználónknak.
Végül a helyzetet egy szomszédos parkolóhely felszabadulása oldotta meg.Megjegyzés: a fenti felhasználó a Terhes_anyuka osztály egyik példánya volt.
Megjegyzés2: Nem a BMW a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
RexpecT
addikt
[link] Hűtsünk okosan .
-
Pacák
senior tag
Kukk!
Mizujs népek?
Nuclear launch detected
-
RexpecT
addikt
válasz venember83 #35091 üzenetére
Csak a mese marad egy darabig... [link]
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Nagyon szép délutánt kívánok Mindenkinek!
Most ébredtem, kávézok, és már megyek is a 8 évesemért az iskolába. Imádom a kis gyönyörű Bettikémet !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
RexpecT
addikt
Már 4 óra de fizu még nincs a számlán...Vagy csak az Otp-s egyenleglekérdező kaki
-
föccer
nagyúr
válasz RexpecT #35098 üzenetére
Jézus, van aki 15.-én nem kapja meg a fizuját...
Nekem van, hogy még a hónap utolsó napján elszámolnak, és a köv hónap első munkanapján, reggel 7-kor megérkezik a money... Ezek szerint virág életem van
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Manjaro Linux
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- EA Sports WRC '23
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest