Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
ÚRISTEN.
Csak most tudtam meg, hogy Horváth Ágnes 4 milla végkielégítést kap Na ez aztán felbaszta az agyamat....így is kapott havi több 100e-t és még a sz*r munkájáért kap 4 millát...az eszem eldobom
Másik dolog, hogy Parlament szinte egyöntetűen megszavazta, hogy volt miniszterelnök kapjon nyugdíj emelést, 1,5milla/hó-raVan itt píííz, csak az a baj, hogy nem jut ki a parlamentből Rohadt zsugori, pénzéhes banda
BKV igazgató is 60 millát vagy mennyit kap, pedig a cég eléggé tele van adósságokkal...
MÁV is nyeli a milliárdokat, de 20+ éves vasút és vonat park frissítés helyett 4x-es áron vesznek több ezer pecsétet a cimbitől, hogy le tudják pecsételni a szerződést amivel a másik cimbitől vesznek 2x-es áron vadi új számítógép parkot, mert a tavlalyi már nem volt elég, hogy elfutttassa a Word-ot ami ahoz szükséges, hogy megírják a szerződést amivel a harmadik cimbitől vesznek 2x áron vadi új autókat...de szerencsére szereztek egy kis plussz pénzt, a még egyetlen, hasznot is hozó MÁV cég, a MÁV Cargo-nak az eladásával ... meg arra is kíváncsi vagyok, hogy hány 100e Ft-ot fizetnek vagononként annak az öcskösnek a cégének aki elméletileg tisztítja őket.
Bezzeg a sűrgősségi sebész meg örüljön, ha kap havi 150e Ft-ot ...Ausztriában egy buszos 2x többet keres mint egy magyar sebész, a 2 munka elméletének elsajátításának erősségében szerintem van különbség ...
Nagyon kezd már ez az ország elkorcsosodni
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Délelőtt volt egy TV-s játék a TV2-n...nem lepődtem meg a szokásos időhúzásos "Senki nem telefonál" kamu szövegen, azonban a megfejtésen (ami 1.500.000 Ft-ot ért) igen...
ez volt a feladvány: a_ka ->Ezt ki kellett egészíteni a táblázatból 1 betűvel, hogy a szó egy 4 lábú állatot adjon.
Telefonál a srác és mondja a megfejtést: aLka...a csaj még vissza is kérdezett, hogy L-t mondott-e és igen valóban L, mint Lajost mondott, nézi 2-3 secig a csaj a táblát majd mondja: "Valóban", és ezzel a megfejtéssel a srác nyert 1.500.000 Ft-ot. Csak egy a probléma, az aLka egy madárfajta és nem 4 lábú.
A helyes megfejtés az aTka lett volna ami 4 pár lábbal rendelkező rovar. Azért, ha már látszólag másfél misit adnak oda valakinek akkor legalább egy szótár lehetne a közelükben.
Mondjuk ennél csak az volt jobb mikor az RTL Klub hasonló játékába egy öreg úr betelefonált és olyan szót mondott amit nem tudtak, hogy létezik-e ezért megkérték az egyik női munkatársat, hogy nézze meg a szótárban amit meg is tett azonban (hála a könyvre zoomoló kamerának) sajnos nem nagyon volt tisztában az ABC-vel ezért nem pontosan jó helyen kereste aminek a következtében nem is találta meg a keresett szót, és e miatt nem is fogadták el az öreg úr megfejtését.
-
Darth_Revan
veterán
A 4 pár láb szerintem se 4 láb, de akkor is sokkal közelebb áll a megfejtéshez
A rovar is tudtommal állatFrame: mit szúrtam el?
Tim82: [link] hmm, akkor lehet még itt is elírás van? Végülis az atka tudtommal nem egy specifikus állat neve, hanem egy állatcsoport neve.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #30259 üzenetére
jah és az Alka-félék az Északi-tenger partjain honos fészeklakó madár, aminek három úszóhártyás ujjú lába van, a 3 pedig tudtommal nem 4
-
Darth_Revan
veterán
jó, mondtam, hogy nem nagyon értek hozzá
-
Darth_Revan
veterán
Holnap lesz postai kézbesítés?
-
Darth_Revan
veterán
[link]
(Aki nem értené a poént, a GX710 MSI notebook, ráadásul nem Turion hanem C2D procival és NVidia VGA-val nem ATi-val...szóval van jóóó pár elírás és még csak a feléig olvastam át )[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Kerestem a topikot, de se a kereső, se pedig én nem találtam, újat meg nem akartan nyitni, ezért ide írok.
Öcsém keresett notebookot, ám az én figyelmeztetésem ellenére használtat vett. Talált egy fél éves HP-Compaq notebookot ami karcmentesnek és hibáátlannak volt meghírdetve. Külsőleg úgy nézett ki, mint egy korábbi notebookom (HP-Compaq nx6325), ami elég erős műanyagból készült és a HP szerintem megbízható márka. Öcsém fel is utazott érte Pestre (1,5k a vonatjegy) és megvette. Természetesen az eladóval aláírtak egy adás-vételit amiben benne van az is, hogy az eladó vállal rá 3 nap garanciát (a gépre amúgy még van 6 hónap Németoteszágba szóló garancia). Mikor hazahozta akkor láttam, hogy a karcmentesnek (és hiba mentesnek) meghírdetett notebook fedlapja elég erősen karcos (nem értem, hogy hogy sikerült az előző tulajnak összekarcolnia, mert elég erős műanyagból van), valamint fekete háttérnél látszódnak halvány halott pixelek...ennyit a karc és hiba mentes notebookról. Jah és az XP telepítő is lefagy
Öcsém vasárnap visszautazott a koliba és akkor újabb hiba jött elő...még több pixel hiba (kb 15 halvány halott pixel)+2x kellett újraindítani, hogy lássa a DVD-RW-t. Jah és Vista se akar bebootolni ha be van dugva USB eszköz.
Nem tartom ésszerűnek egy ilyen notebook megtartását, ezért mondtam öcsémnek, hogy hívja fel az eladót, hogy vegye vissza...igaz még ígyis bukik 3k-t (oda vissza 2x 1,5k a vonatjegy), de ne bukjon 110k-t. Azonban az eladó nem hajlandó visszavenni ezekkel az indoklásokkal:
a) ő nem vállal pixel garanciát
b) biztos szállítás közben sérült meg
c) biztos öcsém kicserélte
d) biztos öcsém szétszedte
Azt javasolta, hogy vigye "szakértőhöz". hmm. Nincs hivatásos papírom róla de meg tudom mondani, hogy mi a szar és mi nem. (Az is jó, hogy nem is a HP álltal XP volt a vásárláskor rátelepítve így ismeretlen eszközből is volt dögivel) Mit gondoltok, jogában van ezt mondani az eladónak annak ellenére, hogy lett írva adás-vételi amiben 3 nap garanciát vállal? (általánosan van megfogalmazva, tehát az nincs benne, hogy pixel garanciát nem vállal)
Mit javasoltok?u.i.: Azt meg se merem említeni, hogy a gép alja még le is van meszelve(?)....első és utolsó alkalom volt, hogy hagytam öcsémet notebookot venni nélkülem.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Csak fekete háttérnél látszódik, ott is halványan.
A karcot látta, de úgy volt vele, hogy ha már kifizette a vonatjegyet akkor nem hagyja ott...bárcsak azt tette volna. A karc a legkissebb gond (mondjuk nem értem, hogy ilyen óriási karcok mellett hogy merte meghírdetni karcmentesnek az eladó), a pixel hibával van nagy gond...lehet, hogy csak halvány, de attól még látni...(+még a többi apróság amit leírtam)
Direkt azért lett megbeszélve a 3 nap gari, hogy majd itthon jobban átnézi...[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm mindenkinek az eddigi kommentjét, de pls a garanciás topikba folytassuk
-
Darth_Revan
veterán
Úgy látom múlt héten sok egyéni avatar lett kiosztva Grat mindenkinek aki kapott
-
Darth_Revan
veterán
válasz bolondember #35070 üzenetére
Én is megyek haza mindjárt, remélem nem fog egy vonatom se késni
-
Darth_Revan
veterán
Újabb Budapest TV gyöngyszem [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.