Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33643 üzenetére
Természetesen bárki mondhat bármit, de akkor elveszne a lényege annak amiért ide belépett, és hamar bele is zavarodna a saját hazugságaiba. Emlékszünk, nemrég volt egy ilyen, és röpke fél óra alatt kiderült, hogy hazudik. azóta nem láttam itt. Sokan esetleg megszépítik a magukról kialakított képet, hogy szimpatikusak legyenek. Ezt megértem, de szerintem felesleges.
Philo: Szia!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #33652 üzenetére
És mitől nem marad csendes a végére? Nem értem mire gondolsz. Az hogy csendes, az nálad unalmast jelent, vagy nyugodtat? És ez mitől változik meg ?
Nyuszika: Vladinak a linkjére reagáltam.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
VladimirR
nagyúr
erdemes megnezni, hogy melyik topic-bol linkeltem, meg hogy mikori is az a post (akkoriban meg csak a ph volt, mint hardveres, szakmai oldal, it bulvar, meg logout, meg ilyen kozossegi resz nelkul)
egyebkent ki/mi volt az, amit emlitesz, hogy hazudott, s rajotte(te)k?
(mondjuk emlekszem itt olyanra, hogy valaki fel evig azt allitotta magarol, hogy egy szikszoi (vagy szerencsi? a fene sem emlekszik) gimi portasa)
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33655 üzenetére
tényleg jó régi. akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent.
Nem arra az emberre gondolok, akit említettél.
Thrawn: és szerinted van erre megoldás ? Ha igen akkor mi? Egyszerűen nem volt kedved semmihez?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #33659 üzenetére
Nem értem mire gondolsz.
-
Verus
senior tag
Szép estét!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33661 üzenetére
Hát ha Te mindíg minden oldalt elolvasol, akkor minden elismerésem. Akik szembesítették az illetőt, azok tudják kiről van szó, de én nem fogom elmondani , mert ellenkezik az elveimmel. Biztos megérted.
Fehérholló: köszönöm. Amúgy szia!
Verus: Szia!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szia Verus ! A galéria még mindig üres... Pedig ma meleg volt. Nem fáztatok volna fürdőruciban.
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33665 üzenetére
Hűha, most erre nem tudom mit írjak, mert nem értek ahhoz, hogy mi a fórum, a ph, az index között a külömbség. Nekem ez olyan, mint talán neked az, hogy mi a francia varrás, az angol varrás, és a pelenkaöltés közötti külömbség. kérlek nézd el nekem, hogy abszolút nem értek ehhez, és ha észrevetted,például a szakmai dolgokhoz nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá. Nem vagyok ám okos!
-
VladimirR
nagyúr
addig ertem, hogy a franciak es az angolok maskent varnak (mert ugye az angolok kozlekedni is a bal oldalt szoktak, biztos a cernat is masfelol fuzik a tube), de a pelenka az ujabban tepozarral mukodik, elotte meg csomot kotottek ra, de legfeljebb ziherejsztut hasznaltak... (fejvakaros szmajli)
p.s.: ;-]
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33668 üzenetére
A pelenkaöltést nem csak a pelenkára szokták alkalmazni, mindenféle más módon is, például valaki a nadrágfelhajtásnál ha nincs gépe, ezt a varrástechnikát használja. A lényeg, hogyna így szegsz be valamilyen anyagot az nem fog elbomlani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Rarri: milyen mintát köt ? Angol simát? Lustát?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #33670 üzenetére
Kötni nem tudok / Ba...us, ráfolyt a dianna a klaviatúrára a hosszú í -nél ! / most ragad. Csak diannás cukrot eszem, és széttört a kezemben.
az alsó képet nem tudom értelmezni..
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #33666 üzenetére
És ez most sokkolt Téged vagy mi?
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #33672 üzenetére
Phio, Te nem semmi vagy..
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #33675 üzenetére
Hát fogalmam sincs, szinte végigaludtam a napot
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #33677 üzenetére
Nem, de szoliba voltam
-
venember83
nagyúr
Színházi gigafrász.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Elálmosodtam nagyon, jó éjszakát !
Mi van a táblára írva?
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #33681 üzenetére
Munkanélküli sárkány
Falut terrorizálna...
Aranyért, szarvasmarháért, királynőért.
Bármiért, amit nélkülözni tudnak!33683: Jár így a kisiparos.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz philoxenia #33681 üzenetére
Munkanélküli sárkány
Falut terrorizálna...
Aranyért, tehénért, hercegnőért.
Bármiért amit meg tudsz spórolni.szerk: Lassabb vagyok mint egy vénember
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #33686 üzenetére
Z nncs D csk vn!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VoDaFoNe
aktív tag
bah szépestét!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Verus
senior tag
Mit osztogattok, halljam csak!
-
Integra
titán
dsaf ö8sfa ásadj álj á pi saü8faó3 3 áf aápi pdfsp áy vvuhüsü óasó3 áasdéfj asd dé yv
s dáf yjfvypio eyf
fó934
ávx-zhgás
s saű
ű
asdf adfuüd 9 9 fsafaekj3 39a393a fyfé 333 8sgygé s
úasdkdd dis évv 8isdid s8vv8sdas sl883 lájdivn-yo s yoie yvü9 yl vyuiopd vishh lgyisdfsdf sdfüüdsf dfsflsj3389yüy sofü8 uaügügv óu9ufj9 sfu 33afü9 dgasédfj a3a339ü fssé s8933a fdjskdshgghüa49ö3 ö3awád ö9aó9uag saájs f9as...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubu79
addikt
Csokit, fagyit, csupa olyan dolgot,
amitől csak hízhat az ember"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest