Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
ok, akkor komolyabban
Annyit hozzátennék, hogy bár pszichés hatásra is izgalmi állapotba kerülhet, konkrétan nem a Te izgalmi állapotod, hanem a Pupilla izgalmi állapota a mérvadó a méretére.
Ha fényérzékeny a szemed, akkor Mydriasis-ed van, ha jól értem?
Akkor már sötétben nem nagyon izgatható a pupillád...#24645: Race: mármint neked nincs a tágulásával problémád, ő ezt picit másképpen gondolja -szvsz-
verus: Ezt én sem értem????? miért?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #24645 üzenetére
Édes vagy. Most megyek aludni, jóéjszakát, puszillak!
Raf: azt a testrészt, amit Tőled is elvárnak a lányok hogy kemény legyen, mikor bebújnak az ágyadba.. Jóéjt Neked is, és Jóéjszakát Mindenkinek!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Verus
senior tag
-
venember83
nagyúr
Már megint sokat dumáltatok... No nem baj, én legalább jól kiünnepeltem magam. Szép jó estét a bandának.
Erre válasz, esetleg?
-
Racecam
nagyúr
Ezek után kussolok...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
poffsoft
veterán
/mindenki legnagyobb örömére /
jó éjt!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
muhaha:::
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Venember83: konzerv? (védőréteg cellux, ilyesmi)[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #24667 üzenetére
tökjó.
A serialos matrica is lekopott?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VladimirR
nagyúr
a windoze eredetiseget a szamla es termekkulcs egyuttesen igazolja, szoval ha nincs szamlar rola, akkor olymindegy
-
RexpecT
addikt
Estét!
Valaki csinált már SZJA bevallást online?
Ügyfélkapu megvan
Abev letöltve
0753 as dokumentum letöltve
- innen már csak ki kell tölteni az adatlapot?
- nincs digitális aláírásom de az első oldalon alul az szerepel hogy aláírás nélkül nem érvényes? wtf?(gondolom hogy ha bepötyögöm a nevemet az nem elfogadható aláírás)Köszi a helpet!
-
frame>24
addikt
Kissé összezavaró volt a hsz...Mit értettél az alatt, hogy lábdob? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy pl. Pearl v. TAMA feliratú nemes hangszer bőrére MS címkét teszek...
(vagy totál félreértek valamit)vagy te laptopra gondoltál????! (pffff)
csak azért nem modolom ki az első részt, hogy tudjatok röhögni...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
poffsoft
veterán
-
Lortech
addikt
Thank you to god for making me an atheist
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #24153 üzenetére
Most, hogy így belegondolok, nekem az asztali gépre tett Home Premium számlája nem valószínű, hogy megvan. Sokáig az asztalomon hevert, aztán onnan elszublimált.
De legalább az MS címke megvan. -
tildy
nagyúr
öregít az új hajam
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
cizoe
őstag
Jóestét mindenkinek!. A zálófa#úaknak jó "szeKSZelést" a szomszéd topikban, hisz 10óra.
Más: Hehe megúsztam a fűnyírást, nem volt damil a szegélynyíróba.
Egyéb infó: Ma az átlagosnál is nagyobb ordenáré paraszt vagyok. De mindegy, ilyen a zélet.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
mik ezek a fejek te úristen!
Eskü adja hogy valami elkurt diana ross lettem
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Ez nem ér...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
VoDaFoNe
aktív tag
jájjdejó eza szőke
cizoe: nemáááár najó[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #24690 üzenetére
Kösz
A baromságot meg én mondtam. Ma megláttam magam a tükörben és úgy nézek ki , mint valami 30 éves... Az más tészta hogy lassan annyi leszek, de eddig simán letagadhattam jópár évet
Csak hiszti van. Van mikortetszik nagyon nekem is."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lord Zero
addikt
nem tudok cserélni, nem tudok cserélni, nem tudok cserélni..!
nem, mindegy
-
Tim82
félisten
skacok, mi van itt?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest