Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz BlacKSouL #25899 üzenetére
Melyik a 9. parancsolat ? Amúgy az ilyen diszkókban szoktál táncolni? Vagy csak egy asztalnál ültök és beszélgettek? Meg nézitek a csajokat? A társaságból senki nem szedett fel senkit? Legközelebb legalább hívj meg valakit egy italra próbaképp. De az jobb, ha megnézed mit iszik, és küldesz neki egy olyant, majd ha megkapta, odamész, és kedvesen megkérdezed tőle hogy odaülhetsz -e az asztalhoz egy kicsit. Tedd meg a kedvemért.
Később nézem meg a válaszodat , mert Bettike nagyon ide akar ülni a géphez. De majd megnézem, mit válaszoltál. Majd jövök!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
venember83
nagyúr
Egy kis erdő, bringázás, sör-pizza-sör kombó s rögtön jobb kedve van az ember fiának. Ja, sör-pizza-sör kombón kívül minden szakadó esőben törpént.
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #25903 üzenetére
Te öreg, hosszú idő óta ez az első pozitív hsz. tőled. Remélem tartod az irányt. :-)
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
1010
őstag
-
-
FehérHolló
veterán
A "Szex! [Kultúráltan, csak 16+ !!!]" topicot ki törölte, milyen megfontolásból, hol van nyoma, ilyesmik?
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Racecam
nagyúr
-
norbiphu
őstag
válasz FehérHolló #25908 üzenetére
csak 22-06 között van nyitva. tudod 16+.
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
BlacKSouL
addikt
Felebarátod házastársát ne kívánd!
Néha szoktunk, asztal mindig foglalt, általában álunk. Beszélgetni nem lehet, mert 3 centiről fülbe ordítva lehet csak bármit megérteni. Egy másik helyen másfajta zene van, szintivel nyomja egy srác, de mindenféle stílust vegyesen, ott is sokan vannak, de kevés az asztal, ott is szoktunk táncolni néha. Meg ja, nézzük a csajokat. A 14-18 közötti korosztályt, akiknél az a menő, minél feketébb vagy, minél kevésbé hasonlítasz a nagy többség által normálisnak nevezett férfitipusra. A 18-22 közötti korosztályt, akik alig vannak képviselve, de azok is főleg faszival, vagy mindenki tudja róluk hogy többnyire tisztességesen meggazdagodott béjemvés börtönviselt társaságba járnak, esetleg ilyen a pasijuk, vagy divatmajmok; a többséget azonban épp otthon döngetik. A 22-28 közötti korosztályt, akik férjnél vannak, leszbikusok, alkoholisták, vagy óvoda kiscsoport óta vannak együtt a faszijukkal. 28 fölött már nem nagyon járnak dizsibe a csajok.
A társaságból senki nem szedett fel senkit, főleg a szinglik nem. A házasok, meg akik együtt vannak meg szintén. De amúgy se tudnék most a társaságból olyat, aki szórakozóhelyen jött volna össze az aktuális párjával.
Mindig meghívok valakit egy italra próbaképp, csak kár hogy mindig a haverok közül, mert épp visszafizetem a korábbi meghívást De nem egyszer volt már próbálkozás olyan értelemben is ahogy értetted. Mondjuk úgy hogy a merev elutasítástól a komoly felháborodásig terjed a reakciók skálája. Mert manapság minden csaj azt hiszi, hogy ha meghívom italra, akkor biztos csak meg akarom dugni. Ami sokszor igaz is. De ő ezen felháborodik, és inkább mással dugatja meg magát. Pedig azok meg se hívják egy italra. Viszont hazaviszik a béjemvéjükkel. Mert a nőknek nem számít a külsőség, meg a pénz.No mindegy, legalább esik az eső, és az egész időjárás egy nagy fostalicska. Most villanyt kellett gyújtani, mert az ablak előtt ülve nem láttam a levest amit eszek.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
venember83
nagyúr
válasz BlacKSouL #25911 üzenetére
De ő ezen felháborodik, és inkább mással dugatja meg magát.
Különben meg biztos hímsoviniszta disznó vagy. Pontosan. De csak azért, mert nincs BMW-d*.
* - BMW minden olyan autó, amelyik eme propelleres márkajelzést gyári állapotától fogva viseli és min. 2 literes hengerűrtartalommal rendelkezik, bocs Bubu.
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #25913 üzenetére
de hasonló, és keverhető..
Lényeg hogy szakembernek látnia kell kevésbé homályosan és élőben hogy biztosan be lehessen azonosítani
véncsávó: hímsoviniszta lennék? az nem az aki mindig más nőket dug meg, jól kihasználja őket, közben meg leszólja őket, hogy milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
norbiphu
őstag
válasz venember83 #25914 üzenetére
a *-os részt másold már be valahova dragonfxnek is
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #25916 üzenetére
Bash: Egy jó ideje már nem azért hogy nőt szedjek össze.. Társaság, pezsgés, iszogatás, zene, barátok, felbukkanó ismerősök; kb ezek amik egy szimpla hétköznap kimaradnak, akár nappal, akár éjszaka.
Meg hát szemet legeltetni rajtuk jó, csak nem nyújt többet mintha tévében nézném. Mikor látunk 3-5 fős lánycsoportot, igen f.szra... izé.. szemrevalók, és néha közelítünk hozzájuk mondjuk tánc közben, mindig megjelenik valami ismeretlen rejtekhelyről 2x-es túlerőben lévő, unatkozás közben kigyúrt, tetovált, drágaautóslusszkulcsot pörgető 3 fejjel magasabb rosszarcú férfitársaság, és jelzi hogy a kancák már billogozva vannak...[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Nincs. Vagyis mi számít annak? Mik a kulturált szórakozóhely ismérvei?
Megjegyzem igény lenne rá, és biztos nem csak részemről, de ez a város eléggé megsínyli hogy rengeteg kevéssé kultúráltságigényes egyén lakik benne vagy a környékén. Meg az hogy a vendéglátásban érdekelteknek ezek hozzák a nagy bevételt, nem is törekszenek arra hogy kiszűrjék a kulturálatlanságot.vénembör: áthelyezi a dolog élét, így nem küzd az olvasó még a képzavar dekódolásával is..
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz BlacKSouL #25925 üzenetére
"Nincs. Vagyis mi számít annak? Mik a kulturált szórakozóhely ismérvei?"
asszem fentebb eleg jol leirtad, mi az, amire nem vagysz (uvoltve kell kommunikalni, ilyenek)
gondolom bash arra gondolt kerdeseben, hogy nincs olyan szorakozohely a kornyeken, ami inkabb megfelelne az elvarasaitoknak (hisz lathatoan tisztaban vagy vele, mik az elvarasaid, ugyanis a jelenleginel latod, miben hibazik) -
Rodrigo
tag
Láttátok ezeket a videókat már? majd beszartam...
-
norbiphu
őstag
válasz venember83 #25924 üzenetére
az a bökkenő, hogy az a sok ember nem csak picit tör ki a kultúra medréből (ami sokaknál egyébként sem túl mély).
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
köszi a válaszokat
inkább kidobtamcsak 1db nött
ha lesz több csinálok még fényképeket amik rendesek
hátha akkor biztosra lehet tudni
de megenni akkor se fogom
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #25908 üzenetére
'itt szóltam hozzá' listában nekem mindig ottvan. Meg a kedvencekben is... de ilyenkor vízszintesben felezve van
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz VladimirR #25926 üzenetére
Na igen, de boncolgatva már öszetettebb a dolog, mert a jelenlegi helyek a tömeges fogyasztásra építenek, nem kell magas árakat kiszabniuk. De nyílik egy hely, ahol pl jobb minőségűek az italok, igényes a kiszolgálás, van elszeparált nemdohányzó rész, szól zene, de halkabban, és nem dugig van, hanem csak amennyien beférnek. Ez viszont jóval kisebb bevételt jelent, tehát magas árak lesznek, mivel valami bevételt kell produkálni. A magas ár viszont szintén a régió érintettsége miatt ugye nem vonzza a népet, mert kevésbé engedheti meg magának hogy többszörösét kifizesse a bolti árnak azért, amit elfogyaszt. Tehát nem lesz sok vendég. Egy idő után meg bezár. Ezért inkább nem is nyílik ilyen.
Maradnak a kocsmák, egy diszkó jellegű hely, a Saci, ezek mind füst-tömeg-zaj..stb, a pizzériák, az éttermek, és ezzel vége is. Van pl egy Frei café (voltunk is már szinte mindenki, bár külön-külön), de igazából elég drága, meg annyira nem is nagyon lehet odatervezni egy egész estét.
Tehát elég korlátozottak a lehetőségek.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bash
addikt
válasz BlacKSouL #25925 üzenetére
Pl. egy csendes kávézó/teázó, sétáló utca, ahol mondjuk ki lehet ülni enni-inni a szabadba, étterem, olyan bár, ahová nem csak a környéken lakó Gipsz Jakabok ülnek be meginni a napi betevőjüket, biliárd-terem, tekepálya...
MOD: ennek a Pécskő Cafe-nak remek a weboldala, mindent megtudunk róla, csak azt nem, hogy ha valaki el akar látogatni, akkor hová menjen.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
poffsoft
veterán
Hurrá!
melózhatok holnap is!
Milyen kafa hogy hétvége van!
és még esett is...Blacksoul: Mivan, Te nem dohányol??
Bash: szépen leírtad a gonolataidat, miért, stb. Csak a youtube-os linket felejtetted ki az elébb??? (tényleg 62 vagy??? Ahhoz képest jól tartod magad, hogy még a flying licence-d is megvan )
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
jön a vihár
mindeki bújjon be valami alá
-
Thrawn
félisten
Néz.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
pussy_cat
tag
Szjevasztok pajtikák
Ismét egy csodálatos, "napsütötte" szombat van a hátunk mögött... Mi lesz itt? Tavaly ilyenkor már rég miniben feszítettünk a csajokkal, mostmeg még a nagykabát kell... Ész megáll...
Puszik, Cica
Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
lorcsi
veterán
válasz BlacKSouL #25911 üzenetére
ezt de jól megírtad.
én se tudtam volna egy cseppel se jobban megfogalmazni.amúgy meg ezzel a meghívogatással qurvára be lehet szopni, ha rafkós a csaj és kér egy 600-800 ft cuccot, részemről még mindig tanulok és nem vagyok pénzes zsák
Tim82: akkor nem írnék ilyeneket, csak nem vertem nagydobra anno
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
poffsoft
veterán
válasz pussy_cat #25940 üzenetére
énannyira nembánommmm....
szijja!
R2D2: Aszittem ez mitulátbáti levédett szlogenje: 'Néz'
Egy robihoz jobban illik a "bííííp-bopp", pl..A köszönet fájt is?
Boldogult ifjúkoromban u.n.'brigádbulikon' volt a menetrend: Vacsi, ivás zárásig, ivás zárásig, stb. A kemény mag percre tudta a menetrendet, és persze azt is, melyik az a hely, ahol a kedves vendégre akár rázárják az ajtót, a másnap déli zárásig, ha nagyon szomjazik. Egy koncepció volt: pénz a tárcába ne maradjon. Csodálom, hogy ifjúként bírtam.....Pussy:Nem a napsütés ellen van kifogásom. A meleget nem annyira nagyon kedvelem technikai okokból.....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz poffsoft #25937 üzenetére
Nem tudom, az lennék?
Csak jeleztem, hogy megvagyok, de nem vagyok túl konstruktív
Az éjszakát egy zajos, füstös helyen töltöttem, egyik barátomat úgy kellett hazarángatni, mert mégegy ilyen helyre el akart menni úgy 5 körül.
Reggel megköszönte eme jótettemetszerk: Szia cicc!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest