Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lassan én is az ágyikó fele veszem az irányt, további jó offolást, meg szexelést, kinek mi jut... jó éjt.
(igen, ez itt egy álcázott könyvjelző, hogy tudjam, holnap reggel honnantól kell olvasnom )
-
poffsoft
veterán
válasz poffsoft #24514 üzenetére
btw, ez az idézet mennyire ismert?
„Én vagyok az ajtó; ha valaki rajtam át megy be, megtarttatik, bejár és kijár, és legelőre talál.”
Szóval kockáéknál nem ismet...
Köszirarri: A feje, persze.... És azt tudod-e melyik szerv képes izgalmi állapotában a 25-szörösére megnagyobbodni????
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Verus, Rarri, Race: Nyitott könyv vagyok előttetek.
-
tbs
addikt
Látom, ki mire asszociál.
Fő@ játszani szeretne velem, Poffsoft körbeszámlázni jutalékért, Verus pedig nagyon megtisztel: tanulni...
-
rarri
senior tag
válasz poffsoft #24633 üzenetére
Komolyan kérdeztem. Csak azért, mert nekem fényérzékeny a szemem, és már kicsit sötétben sem látni a szivárványhártyát, hanem az egész fekete. Szóval, ha izgulok, ha nem, akkor sem tud tágulni tovább, mert eléri a maximumot.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Verus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest