Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint elkezdte a duplikálást, és sikerült rajtakapnom.... tesztoldal nyomtatás közben, mielött kiadta volna a papírt a nyíláson lekapcsoltam a nyomtatót...nem a sütőegység produkálja a duplex képet, hanem a transfer belt modulról jön le már duplikálva...
Amúgy a tipus: konica minolta magicolor 2400wSajnos ehhez csak komlette egységet lehet kapni, legolcsóbb ebayen 68ezer Ft...
Ezzel meg úgy vagyok, hogy inkább nem költök rá
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
BiP
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #18502 üzenetére
Mi is most lézernyomtatón agyalunk. (a régi 15éves samsung fekete-fehér már csíkoz, hangos, offline, stb,)
Szóval ment az agyalás, kell-e színes, duplex, kell-e lézer, kell-e scanner stb.
Na mindegy, a lényeg, hogy ~140e az a nyomtató, amit szívesen vennék, [link] relatív kompromisszummentesen. (amibe a gyári toner 25e/szín). Hát köszi.
Úgyhogy arra jutottunk, ez a régi kapott zsír új tonert 7e-ért, most nem csíkoz, és kap még pár évet.[ Szerkesztve ]
-
Nekem is van egy mono lézerem, egy lexmark e232, még gyári tonerrel, elvileg komplett photo condutor kit-et kellett volna benne cserélni, mert mikor megvettem ezt is nagyon occsóért, az opc hengerre rá volt száradva a tinta... szerencsére 5ezerért aliról tudtam rendelni csak opc hengert így nem kellett kompletten cserélni...
De a színes lézert nagyon sajnálom, nagyon szép színeket képeket nyomtatni, a tintasugaras multi HP-m specifikáció szerint jobb minőségre képes, de nekem csúnyábbak a színei...
De ez is ugye előny-hátrány kompromisszum... tintasugaras beszárad, akkor a patron kuka... ha utángy-s patront veszek, vagy jó vagy nem...
Most, hogy megint nézem azt képet... gondolkodóba estem...
Toner-opc-fólia-papír...
Lehet opc henger bajos lesz inkább? Na majd ezt kipróbálom, hogy letakarítom nyomatás elött, hogy úgy mit produkál...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18501 üzenetére
Akkor jól értem, hogy még a fixálóba lépés előtti kép van a papíron, amit kézzel le tudsz "kaparni"?
A belt csak egy "gyűjtő" elem, amire rápakolja neked a színeket. A dob lesz hibás ebben a esetben szerintem.
Esetleg a belt tisztító penge.Kuka.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18501 üzenetére
Még lehet tudok szerezni ilyet, ha érdekes. Toner van olcsón bele, de sajna a bele ennek is darabonkét cserés.
https://hardverapro.hu/apro/kyocera_m6030cdn_gepek_tobb_db_2/hsz_1-200.htmlÜdv, Gábor
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18504 üzenetére
Felesleges takarítani. Ha kopott az opc, 1-2 nyomat és visszajön a szellemkép.
Azt nézd meg, hogy 1 nyomtatás után a belten rajta van-e a szöveg. Ha rajta van, akkor a belt tisztító. Ha nincs rajta akkor a dobod lesz a hibás (OPC kopás és vagy blade hiba (A kettőt együtt szokás cserélni felénk))[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18505 üzenetére
Nem biztos, lehet már a fóliára is duplikálva megy....
10 teszt oldal megy most úgy, hogy elötte izopropilos tisztítást kapott az opc henger
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
BiP
nagyúr
válasz gabesszor1 #18507 üzenetére
Ez is multis (Samsung SCX-4200). Kiszolgálta az idejét így is, de még jól bírja.
-
válasz gabesszor1 #18508 üzenetére
Tisztítók biztos rottyon vannak, enyhén tintaporos az opc is meg a belt is,az utóbbit múlthèten takarítottam le, totál rá volt száradva a festék a szilikon lehúzóra...
Most a 11 nyomtatás után csak halvány szellemkép van...
Ezt a képet Gdrive tettem fel... a 12 nyomtatásból minden 2.dik... link ... oldalt tettem ki...Kár, hogy javítókészlet ehhez a típushoz nem kapható...
-
válasz gabesszor1 #18508 üzenetére
Mióta megvettem, semmit nem cseréltem benne, csak takarítottam...
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18512 üzenetére
Nyilván mi is szoktunk, de úgymond "fölösleges" Van a dobnak is, a beltnek is tisztító pengéje. Ami a gépbe esik az meg "jóvanazúgy" Szerintem dobos lesz. Sajna nem éri meg babrálni.
Szilikon lehúzón mit értesz? Ha a belt/dob tisztító pengét takarítod, azt ne tedd. Gyárilag poros, illetve a festék is ráül, ezzel kenve azt. Jó esetben csak nyikorogni fog, rossz esetben legyűri magáról. (Szervizes életem első hetei... )Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18513 üzenetére
A dobon volt valami fénykorában, de lemálott, belül semmi sincs, csak fém háló...
Itt egy kicsit kitérve, a lexmarkon hasonló átlátszó tisztító gumi szerűség van, ami tisztítja az opc hengert...
A transfer belten meg ebben a részben van egy átlátszó gumi szerű "izé",amire rá volt totál száradva a tintapor, nagyon vastagon...link képek itt
mióta letakarítottam, azóta jobban tisztítja valamilyen szinten a fóliát...meg a takaró szivacs is totál le volt málva a ragasztóról, azt pótoltam keményszivaccsal, hogy a venti által keltett lefújó huzat, ne a tető belsejéte fújja a tintát...[ Szerkesztve ]
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18514 üzenetére
Jézus
Az első képen a dob nagyon durván csíkos, az fix hiba forrás, annak homogénnek kell lennie, a csíkozódás nem normális. A pirossal bekeretezett részt nem tudom pontosan hova tenni. Ez a blade amiről beszélek (Kép). Az alsó részt nem szabad letörölni, vagy ha letörlöd, vissza kell porozni. (Ilyesmi szokott lenni az opc tisztító/ a belt tisztító).
A sok kép amit küldtél pedig a belt tisztítóra utal, nem működött jól. Ez szintén lehet blade hiba, vagy csak szennyeződés a tisztító mechanikában. (Sokszor beszakadt papír kerül az opc meg a tisztító blade közé, és emiatt nem tud jól lehúzni koszt)
Ez a blade rendszerint a dobba/ beltbe belül van elrejtve. Nem hiszem, hogy felülről fotózva látod.Ja' és nem kötekedésképp, ez toner, nem tinta.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
Akkor a bladere volt totál száradva tinta, de vagy 2-3mm vastagon...
Ilyen blade nincs az opc drum-ban az biztos, ha volt is, ennél vékonyabb ami lemálott már róla...Ha visszaolvasol pár napnyit, akkor olvashatod, hogy ez a nyomtató évekig állt a padláson... 2500pénzért drága volt szerinted ez a színes lézernyomtató...
Egyáltalán érdemes vele foglalkozni?Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz gabesszor1 #18515 üzenetére
Kivettem a hengert... és bakker ott van.... a sok dzsuvában elvegyült
Bakker... miért nem árulnak felújító szettet ehhez a tipushoz... 19éves... mechanikusan semmi baja, színei tökéletesek, "filléres" dolgokat kéne cserélni, de nem... vegyél újat platina áron ha 40-50ezerbe kerülne még bevállalnám... de így megint csak semmi értelme javítani...
Hát így kéne 1 henger, 2 blade meg nem ártana egy fólia csere sem...
-
draco31
veterán
válasz st3v3np3t3r #18517 üzenetére
A nyomtatóknál sosem a gép a drága, hanem utána a karbantartás, festék pótlás.
pl. a patronosak, a belépőknél is ha megveszed a 2 új gyári patront, kb ugyan annyi, mint ha vennél egy új gépet.
Régi gépet meg nem éri meg alkatrésszel ellátniuk, akkor mikor vennél újat?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
PociAti
őstag
válasz draco31 #18518 üzenetére
"A nyomtatóknál sosem a gép a drága, hanem utána a karbantartás, festék pótlás."
Ez így ebben a formában nem igaz. Vannak olcsón üzemeltethető gépek, melyeknél meg kell azt oldani, hogy a beöntött tintát át tudják szivattyúzni, vagy a beöntött port valahogy fel tudják venni. Ez megdrágítja a költséget amellett, hogy a fejlesztési költséget és a hasznot is valahol realizálni kell."Régi gépet meg nem éri meg alkatrésszel ellátniuk, ... "
Globális piacon azért nem ennyire egyszerű a helyzet. 10-15 évre előre meg kellene mondani melyik alkatrészből mennyi fog kelleni. Mert a gyártósort idővel átállítják másra. És azokat az alkatrészeket valahol raktározni kell, ami folyamatos költséggel jár, majd arra az akár filléres tételre rájön a szállítási költség.
Teljesen érthető, hogy idővel nem lehet javítani azokat az eszközöket, melyek alkatrészeivel nem kompatibilisek az új modellek. -
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18517 üzenetére
Engedd el. (sajnos)
Gépkihelyezés előtt gondosan megnézem, hogy van-e hozzá elérhető alkatrész arzenál, lehetőleg utángyártott.
Nyilván az új gépeknél lutri, de ha a gyárival kijön a matek, akkor csak jó, ha később lesz hozzá utángyártottBár sajnos ez sovány vígasz
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18520 üzenetére
Mc2200as opc hengere jó méretű a 2400ashoz?
Miért engedjem el? Ha nem kell mindent cserélni...elég csak a lehúzót meg a hengert, akkor miért dobjak egy amúgy jól működő nyomtatót?
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18521 üzenetére
Mert nincs hozzá alkatrészed, és ezer éves.
Sajna nem ismerem igazán egyik típust se. De nem csak az átmérő számít. A bevonat, a fogaskerekek az oldalán, a belső fémtengely (Azon a bevágások, ha van), esetleg belül a fém érzékelők, mind-mind fontos.Ha sikerül is összetákolnod, mivel régi a konstrukció már a kuplungok is rozsdálhatnak, vagy a solenoidok is ragadhatnak. Ami később plusz fejtörés.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18522 üzenetére
A szolenoidokat már megcsináltam(3db), sorra ragadtak, de már jók...leszedtem róluk a 19éves szivacsmaradványt, azóta tökéletesek...
Az opc henger belsejében van 2 érinkező, semmi más...
Ha kell tákolom, de egy lényegében a szellemképen kívül tökéletesen nyomtat, és még utángy-s tonert is kapni hozzá... a fólián tökéletesen tapad a tintapor, nem kenődik, transfer beltnek csak a lehúzó kése van oda bár nem mindig... lehet az opc drumról is le kell takarítani a rászáradt tintaport, azon is akad bőven, és lehet a csikos lehúzás megszűnik...
Összességében mondom, filléres holmik kellenének hozzá...
A lexmarkba se vettem 40ezerért fotokonduktor kittet,az opc-re rá volt száradva annyira a tinta, hogy megnyomta a bevonatot... azon csak opc hengert kellett cserélni meg resetelni, aliexpressről rendeltem újat 5k-ért, azóta jól nyomtat... szintén 2.5k-ért vettem...mint a színes konicát...
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18523 üzenetére
Hát... a szellemképezés pont elég probléma
Óvatosan tisztítsd, mert alkohollal le tudod szedni a fényérzékeny bevonatot is, némelyik típusnál bele szaladtam, hogy sárgás volt a törlő utána, és nem a festéktől.Van olyan típusú gépem, amin rendszerint "rászárad" a festék, mert rosszabb az utángyártott minőség, de még mindig olcsóbb letakarítani. Ott inkább ilyen szálkásan szárad rá. Nálad telibe csíkos az opc felülete, ezt én inkább blade hibának venném. Ha takarítás után is visszajön, akkor blade hiba. De sajnos nincs sok választási lehetőséged, hacsak alin van ilyen.
Aliról vettem opc-t már olyan géphez amihez nem készült külön, de nekem speciel nincs vele jó élményem.[ Szerkesztve ]
Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18524 üzenetére
A hengert szárazon törlöm, a kést takarítom majd csak izopropillal
-
válasz st3v3np3t3r #18525 üzenetére
A hengert szárazon törlöm, a kést takarítom majd csak izopropilla
Ebbe a nyomtatóba még minden eredeti...
Sőt, alig lett vele nyomtatvaGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gabesszor1
tag
válasz st3v3np3t3r #18526 üzenetére
Sajnos dobtam már ki párszáz oldalas gépet is. Tudom, hogy bosszantó, de sajna ez van. Ha sokat áll, még a penge is meg tud ragadni az opc-n, vagy a töltőhenger is képes benyomni az opc-t, és csíkozni fog. (Feltéve, hogy ez hengeres, nem koronás (nem ismerem)).
A pengét ne felejtsd el újraporozni végig, ha esetleg letörölnéd. (Sajnos azt tényleg ritkán oldja meg a törölgetés, ha kopott, olyan mint az autós ablaktörlő lapát, csíkozni fog).
Üdv, Gábor
-
válasz gabesszor1 #18527 üzenetére
Ez effektív nem csikoz, csak az opc-t nem húzhatja le rendesen...
A transfer belt blade-it le kellett takarítani, az is eléggé csíkosra húzta a fóliát... mióta letakarítottam, azóta jó...
Apropó... a fólián szoktam látni sárga tinta csíkokat vízszintesen, ne nem kenődés, hanem mintha szándékos felhordás lenne...
-
MaxxDamage
félisten
Az mitől lehet, hogy a (Brother) nyomtatón a WiFi gomb elkezdett villogni (eldobta a WiFi-t?) és mikor megpróbálom csatlakoztatni, azt írja ki, nem talált átjárót (vagy hasonló)
Modemet ki/be kapcsoltam, de ugyanez.
Most megint újra kell csatlakoztatnom? (teljesen előröl, jelszó meg miegymás..?)
Most kikapcsoltam...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ukraan
aktív tag
válasz MaxxDamage #18529 üzenetére
Helló!
Nekem 425W-m van. Csinálja ezt nekem is, szerintem Brother betegség... A megoldást neten találtam meg:
a wifi meg a színes másolás gombot kell egyszerre megnyomni. A wifi gomb elkezd villogni és automatikusan visszacsatlakozik a hálózatra.BÚÉK!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Ukraan #18530 üzenetére
Hali,
Kipróbálom majd, köszi!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy fotó nyomtatót telefonhoz.
Èdesanyámnak vennèk egyet, esetleg használnám nèha èn is.Árat nem írok, legyen egyszerűen kezelhető, ès jól nyomtasson.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #18532 üzenetére
Egy kicsit bővebben.
A4-es lapot tudjon, vagy kis akkus polaroid méret?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
PociAti
őstag
válasz pècsimunkás #18532 üzenetére
Nem éri meg erre mobil nyomtatót venni, fenntartása is nagyon költséges, minősége is elég gyenge.
Édesanyádnak ott a cewe online fotókidolgozása,
magadnak meg ott a cewe azonnali fotókidolgozása kioszk gépeken az alábbi üzletekben: Rossmann, dm, Müller, Media Markt és Auchan.Ezekkel nem csak anyagilag jössz ki jobban, hanem sokkal tartósabb és jobb minőségű képeket kapsz.
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #18535 üzenetére
Ehhez pl a 40 darabos papír 10.000 pénz.
Ettől jóval olcsóbb valóban a fentebb írt cewe megoldás.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cof
veterán
Használ valaki Xerox Phaser 3020 nyomtatót USB-n hálózati nyomtatóként? Asus DSL-AC68U router hálózati nyomtatószervert bekapcsoltam, telepítés stb... és 1-2 oldalt nyomtat (Windows 10 PC, driver fent), utána már nem adja át a fájlt a nyomtatónak. Egyelőre a routerben a nyomtatómegosztás ki-be kapcsolása segít, de ez kicsit unalmas így. Android telefonra sem találtam hozzá plugin-t, ugyan van a Xerox-nak, de ez a típus pont nincs benne.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Nekem az rx-ax1800u-n is problémás a lanos nyomtatás telóról... pcről nincs gond...
Én már úgy vagyok vele, hogy nem kínlódok vele...
Legjobb módszer... kis fogyasztású minipc, linux, cups alatt simán megy az androidos nyomtatás
A winfos nyomtatás kezelő bugos, megosztott nyomtatót nem szereti...a winserver sem, pedig abban van dedikált printer server opció
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz st3v3np3t3r #18540 üzenetére
Köszi. Neked is ilyen nyomtatód van? Van is egy CoreELEC-es minipc-m, majd ránézek. Találtam is hozzá elég tartalmas leírást.
CUPS Printer Server on CoreElec with Docker
[link]Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Gero66
csendes tag
Sziasztok!
Samsung C48X típusú színes lézernyomtatóm szépen dolgozik kivéve a scannelést.
Beolvasás végeredménye szellemképes. Dokumentumokat olvastatok vele, de főleg az automata lapadagolós beolvasásnál a végeredményben más szöveg is látszódik halványan. A síkágyas beolvasás sem 100as de egy fokkal jobb. Valaki segítsen mi lehet a baja,mi okozza ezt a jelenséget. Nyomtatásnál nem vettem észre semmi hibát eddig.
Köszönöm előre is!Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
Gero66
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #18545 üzenetére
Szia!
Nincs hátoldali szöveg, és csak szellemképes a beolvasott dokumentum. Elmosódott halványan látszódó de nem olvasható a "szellem".
Fénymásolásnál nem csinálja, ott nem vettem észre.
Elvágnám a pirosat, de melyiket?
Ja, színvak vagyok[ Szerkesztve ]
Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
draco31
veterán
Hoztam egy jó kis fejtörőt.
Barát melóhelyén 3 nyomi, ipariak
Novexx ALX 732
Novexx ALX 724
Novexx XPA 934Csak pendrive-ról használósak, nincsenek hálózatba kötve, se PC-vel össze, biztonsági okokból.
A gond az, hogy pendrive ügyileg arra tippelünk, hogy szoftveresen korlátozva vannak.
A 934 az mindent elfogad, méret, fájlrendszer mindegy neki.
Másik kettő csak Nanodura 2GB ismer fel, semmi mást.
Volt már olyan próba, hogy egy 8Gb-os pendrive megosztva, 2-6 gigára, a 6-os az hagyva lett partició nélkül, de nem tetszett így sem neki.
A gond, hogy mivel napi 100 ki be dugás gépek és nyomik között, hamar halnak a drive-ok, és kb 60e darabja.
Még arra gondoltam, lenne-e értelme egy pendrive-ot valami programmal megbabrálni szoftveresen, hogy 2Gb-nak és olyan nevűnek lássa minden, mint azt amit kezel. Mint amikor a kamu kínai 1Tb-os cuccok valójában csak 64Gb-osak, de minden cucc nagynak látja még formázás után is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tothbe
addikt
válasz draco31 #18547 üzenetére
van rajtuk 10/100-as ethernet port és ismerik többek között az LPD-t és a RawIP Printing-et is. Szerintem ezen egy crosslink kábellel direktben egy gépre kötve kellene kezdeni valamit és nem az USB (amúgy 1.1-es)-vel szenvedni.
De ha mégis az USB-nél maradnál, akkor érdemes valami nagyon régi pendrive-okat keresni neten (asszem 1.1.-esnél amúgy 128MB volt a csúcs), mert azokkal fog csak rendesen menni. Az USB 2.0-ra gyártott valamivel nagyobbakkal még talán(ha visszafelé kompatibilisek), de a 3.0-sokkal már biztosan nem tud mit kezdeni.
Illetve USB fronton amit lehetne még csinálni, az, hogy megpróbálod egy A-B kábellel direktben gépre kötni és ott eszközként fel kéne ismernie a gépnek és a szoftveréből direktben tudna nyomtatni.Amúgy a 934-es az jóval fejlettebb, azon már gigabit-es lan van és 2.0-s USB. Azért megy simán nagyobb pendrive-okkal is.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
PociAti
őstag
válasz draco31 #18547 üzenetére
ATP a Nanodura pendrive-ok gyártója, és a gyártó erre az oldalra irányított át https://eu.mouser.com/, mely szerint csak 33 € egy 2GB-os pendrive, ami 13.000 Ft, nem 60k!
A pendrive firmware lecserélésére mi a legjobb módszer, azt passzolom, de talán a Rubber Ducky irányból megközelítve eljuthatsz a kérdésig.
https://hackmag.com/security/rubber-ducky/
Bár jó eséllyel a Nanodura elég speciális FW-t tartalmazhatnak, nem lehet olyan egyszer másolni / létrehozni őket. Ahogy régebben nagyon sok eszköz hardverkulccsal volt ellátva, ami nem más, mint egy speciális pendrive.A több partícióra bontás szinte biztosan nem jó irány, azt nem erőltetném. Amúgy most is lehet kapni 2 GB-os pendrive-okat.
-
draco31
veterán
válasz tothbe #18548 üzenetére
Ez rendben is lenne, de elmondása szerint a cég vezetése nem enged semmiféle kábeles kapcsolatot. Illetve a gépek is úgy vannak beállítva, hogy mindent logolnak, bármi van bedugva, stb, aztán megy a szőnyeg szélén állás.
Ez a nagyobb pendrive kicsire alakítása is külsős laptoppal lett próbálva.PociAti
Az rendben, de az utolsó vásárláskor is a számlán 145 eurócska virított. Azt nem tudom honnan a beszerzés, nem magyar a cég, ahol ez van.Keresgéltem 2Gb-osakat, de nem nagyon találtam, vagy csak nem akarta a Google, hogy találjak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest