Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandre33
csendes tag
beszarad a tinta
Hello, erdeklodnek mi lehet az oka a tintapatronomnak miutan utantoltottem folyton beszarad,segitseteeeek -
Enton
addikt
válasz mr_ricsi #3991 üzenetére
De win7 hez még egy másik Sharp oldalról szedtem driver, ami igazából, kinézetre , file-felépítésben semmiben nem különbözik a xp-s telepítőtől, de xp-re nem hajlandó felmenni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gery056
csendes tag
Üdv!
Egy nagy gondom lenne, és örülnék ha tudnátok benne segíteni ! :S Az a Gond a nyomtatómmal hogy feltöltöttem a patront, meg minden és mindig azt jelzi hogy üres, semmi nincs benne! A tinta rendesen ahogy kell folyik a tinta és akkor is nemenged se scann nyomtatást, se semmit se végezni.... Várom a válaszotokat ! Előre kössz midnent, üdv Gery!
Típus: HP Deskjet F2200
-
mr_ricsi
veterán
válasz gardener #3999 üzenetére
"Akkor meg nyomtasson halványszürkével! "
A szürke úgy készül, hogy a fehér papírt kevesebb fekete tintával takarják le.
Ha fekete papírra nyomtatunk, minden fekete marad. (A tinta nem fog látszani.)[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
gery056
csendes tag
Helló !
HP Deskjet F2200 Nyomtatóm van aminek az a baja hogy 2 kis LED azt jelzi hogy nincs tinta, pedig most töltöttem újra, és a gépen is azt jelzni, a patronból pedig egész szépen folyik a tinta ! Segítségeteket kérem ez ügyben ! Írjatok minél hamarabb, fontos lenne ! Üdv Gery !
-
gery056
csendes tag
Nem jó nemsikerül ugyan úgy villog az a két LED ! ( " Color " ill. " Black/Photo "Led )
nem tudnál még valamit mondani rá? :S mert nem tudom mi baja van... -
04ahgy
nagyúr
válasz mr_ricsi #3992 üzenetére
Honnan tudom a patronról, hogy v6-os? Bontatlan csomagot feltételezve. Ha kibontom és v5, akkor meg hopp, van egy patronom, ami – nálam – semmire sem jó.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mr_ricsi
veterán
Nem tudom, hol szoktad a patronokat venni, de webáruházakban feltüntetik a verziót, PC boltokban pedig eddig kérésemre mindig kivették a kartonból, és engedték megnézni.
Ahol nem tudható meg egyértelműen a verzió, ott nem érdemes vásárolni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
04ahgy
nagyúr
válasz mr_ricsi #4010 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem van, hogy ez a hiba mennyire biztos, hogy patron általi letiltás eredménye? Ergo, ha egy eredeti patront veszek, akkor mennyi a sansz arra, hogy hirtelen minden rendben lesz és visszaáll?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
P4C3
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Adott egy HP 6100 All-In-One nyomtató-scanner-fénymásoló csodamasina, ez ugyebár tintasugaras és színes. Most lett patron cserélve benne, teszt oldalt szépen nyomtatja is.
Viszont, amikor gépről küldenék neki BÁRMIT, akkor azon túl, hogy behúzza a lapot és rááll a nyomtató fej.... nem csinál semmit se. Megáll. Restartolnom kell, hogy a lapot kiadja, ami behúzott egyáltalán. A gép pedig olyat mond, hogy ilyen beállításokkal nem tud nyomtatni...
Windows 7 (x64) van.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Epiph
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem: Samsung clp 315 ös nyomtatót hogyan lehet resetelni, hogy a toner töltése után maxon legyen a tintaszin? 1640 esnél olvastam, hogy egy ic lábát kell összezárni + egy kis átalakítás... és nulláz de a 315 re nem találtam megoldást... A válasz(oka)t előlre is köszönöm!
-
bobalazs
nagyúr
Canon i250 nyomtatóm csíkosan nyomtat.
Lefuttattam a karbantartás pontokat a nyomtató menüjében.
Photoshopból, firefoxból az eredmény ugyanaz.
A beállítások alapon vannak.
Szines patront most nem tartok a gépben.
Fekete fehérben nyomtatok, be van kapcsolva a grayscale nyomtatás a nyomtató menüjében.
Segítsetek, legyetek szívesek. -
karcsi22
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám!
Vettem egy Oki 5650-es lézer nyomtatót. az első telepítést elbasztam és valamilyen számomra ismeretlen nyelve lett a beállításoknak....
Eltávolítottam a nyomtatót már, teljesen újra telepítettem a gyári cd-ről, a nyelv mégsem változott, már letöltöttem netes drivert, semmi nem változott....
valaki segítsen és mondja meg nekem, hogy lehet ezt angolra vagy magyarra váltani.
az op rendszer win 7.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100309/nyomtat__www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100309/nyomtat__www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]köszönöm mindenkinek!
-
04ahgy
nagyúr
válasz karcsi22 #4018 üzenetére
Registryben tárolja a beállításokat, vagy local appdata könyvtárban. Keress rá, és ami a nyomtatóra utal, azokat távolítsd el.
mr_ricsi: köszönöm.
HGyu
-
Enton
addikt
válasz mr_ricsi #4005 üzenetére
Végülis megoldódott, de nem ugy ahogy gondoltam.
A nyomtatók hozáadásánál megtalálta a plugplay nyomtatót, illesztőprogi hiányában nem telepítette, listában benne volt, kiválasztottam, hozzáadta, betárísotta, és működik minden honnan a nyomtatás.
Viszont érdekes, mert minden indítás után kijelzi hogy uj hardver telepítem-e?
Pedig müködik rendesen, mintha kettő lenne belőle."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Canon Pixma IP4700 nyomtatóval kapcsoltban szeretnék segítséget kérni.
Patron pótlással kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Eredetit nyilván nem szeretnék mert az eléggé drága.
2. Hallottam még utántöltésről is, de ilyenkor ki kell kapcsolni a tintafigyelést, ami úgy hallottam, hogy garancia vesztéshez vezet.
3. Illetve vannak utángyártott chipes patronok.
Ti melyik megoldást javasoljátok. Ami a nyomtató élettartalmát sem rövidíti nagyon.Köszi!
Oli -
atala
addikt
válasz oliver7777 #4022 üzenetére
Nekem ilyen van.
A hozzáadott gyári patron után, én vettem egy garnitúra chipes utángyártottat. Azóta már chip nélkülit veszek, és átrakom a chipet. A tinta szint figyelés ki van kapcsolva.
A 8. garnitúránál járok, tehát már kétszeresen megtérült a nyomtató ára. -
Turbina
csendes tag
Üdv. Valahol olvastam, hogy ha elkepja a canon nyomtató a "sárga led szindrómát" Akkor offos. Van rá megoldás, vagy a száraz reset (power of, on ...stb) Van szoftveres reset: egy program szükséges az eeprom törléséhez majd írásához, vagy aki kellő bátorságot érez magában szétszedi és kitakarítja az egész nyomtató belsejét. Ez utóbbihoz nem kell más mint egy flakon ablakmosó+víz. Nekem az utóbbi kettő szokott sikerülni 3/4 arányban.
CSAK TELEFONON. Csörgess meg és visszahívlak. :D Dél előtt ne keressen senki, mert alszok. :D Számítógép javítás, használt és új alkatrész beszerzése. Minden ami informatika.
-
oliver7777
tag
Nem tudom, hogy te mit szoktál vele nyomtatni, én színes DVD borító nyomtatására vettem a napokban. Te milyen beállítást javasolná hozzá, hogy takarékosan bánjon a patronnal?
Nekem összességében ezek a tapasztalataim:
1. Próbáltam normál minőséggel meg gyorssal is, elméletileg ez utóbbi takarékosabb, de mivel ilyenkor a sebességre helyezi a hangsúlyt nekem úgy tűnik mintha több tintát használna.
2. Próbáltam úgy, hogy beállítottam kétoldalas nyomtatásra, mert ilyenkor elméletileg kevesebb tintát használ, hogy ne áztassa el a lapot, de én csak egy oldalt nyomtattam, nem tudom hogy ilyenkor is kevesebbet használ, vagy csak ha több oldalt nyomtatok ezzel a beállítással (valóban kétoldalasra). Nekem úgy tűnt, hogy talán igen.
3. Illetve tettem még a beállításoknál fotónyomtatásra, levettem normál A/4-es papírra, minőséget normálra. Minőségben nem láttam különösebb változást (talán egy picivel jobb volt), de félek, hogy ekkor fotóminőségben nyomtat és több tintát pazarol. -
Johnnyka
csendes tag
Van egy eladó HP Officejet Pro 8000 wireless tintasugaras nyomtatóm, ha valakit érdekel.
Új, garanciával. Pókeren nyertem és nekem nem kell.
32 000-ért odaadom.
johnny1987@freemail.hu -
Trub
tag
Sziasztok!
Lézernyomtatóval műnyomó papírra nyomatott ábrákat át lehet vinni vasalással bármilyen felületre, mint például fém, műanyag vagy papír. A kérdésem, hogy tintasugaras nyomtatóval is működik ez a trükk?
Nyomtatóvásárlás előtt állok és fontos lenne. -
atala
addikt
válasz oliver7777 #4025 üzenetére
Én pólóra vasalható matricát gyártok, ezért én a legjobb minőséget állítottam be. Nem elég a gyors beállításoknál a magas minőséget állítani, hanem a második fülön kell kiválasztani a Photo paper Pro II papírt, és az egyéni beállításoknál az 1-es, legfinomabb minőséget.
Ezzel nagyon lassan nyomtat, de a legjobb minőségben.
Én azt olvastam, hogy a fotó paproknál kevesebb tintát visz fel a papírra, mint a normál papír beállításnál.
De ellenőrizheted. Tegyél bele normál papírt, majd nyomtass rá különböző beállításokkal. Utána a hátulján megnézheted melyik ivódott át jobban.De szerintem a 300 ft-os patron ár mellett nem kell foglalkozni a fogyasztással.
Én 70 db A4-es lapot nyomtatok ki egy garnitúra patronnal. Többségében telibe vannak a képek.Egyébként borítókhoz javasolom a nagy felbontású papírt, mert gyönyörű képet lehet rá nyomtatni!
-
srac773
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy van egy Canon Pixma IP4700-as nyomtatom és kifogytak a tinta patronok feltöltöttem őket és üresnek jelzi a nyomtató. Ez még nem is gond mert tudom hogy ki kellene kapcsolnom a tinta szint figyelést és akkor elméletileg működne tovább a nyomtatom.De itt a bibi mert nem tudom hol kell kikapcsolni a tinta szint figyelést. Vagy hogy lehet chip resettet csinálni.Ha tudtok segítsetek előre is köszi! Üdv!
-
Berze
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy patron újratöltő szettet. Megcsináltam vele a töltést, és visszaraktam a patronokat. Azt írta ki hogy üres a patronom, utánaolvastam neten és azt írták hogy resetelni kell. Megpróbáltam megcsinálni amit írtak pontosan ezt:
1. kikapcs
2. RESUME nyomvatart es megnyom a POWER
3. nyomvatart POWER es elenged a RESUME
4. RESUME ketszer megnyom utanna mindketto elenged
5. kigyullad a zold es megvar amig nem villog
6. mikor a zold megnyugodott nyomd meg negyszer a RESUME-t
7. nyomd meg a POWER-t es kikapcsol, ha nem akkor nyomd meg megegyszer a POWER-t
8. nyomtatod visszatert a normal helyzetbeDe sajnos ezzel nem működött. 6. pont után megnyomom a be/ki kapcsoló gombot és ekkor kicsit behúzza a papírt amikor pedig bekapcsolom kiadja, de minden változatlan marad. Mi tudnék tenni? Nyomtatóm tipusa Canon PIXMA MP240.
-
atala
addikt
válasz oliver7777 #4034 üzenetére
Igen chipes patronnal tökéletesen működik. De nem megbízható a tinta szint figyelés, így nem sok értelme van. Ha meg kikapcsolod, akkor csak az adott chipnek a figyelését kapcsolod ki. Ha teszel bele egy új chipet, akkor megint működni fog a figyelés.
-
Berze
csendes tag
Hogy lehet a tintafigyelést kikapcsolni egy Canon Pixma Mp240-es nyomtatónál?
-
srac773
csendes tag
Ha ez a kijelzés megjelenik leáll a nyomtatás vagy el sem indul??A reset az pedig a sárga gomb a bekapcs alatt? Egy kicsit nehéz eset vagyok bocsi.A PROCOLOR tinta amúgy jó fajta? Látom te azt használod nekem olyan utántöltő szettem van.Csak azért kérdem mert nekem a sárga kifogyásánál még nem ajánlott fel semmit.Ha kikapcsolom a szint figyelést abszolút nem fog kijelezni semmit??
-
oliver7777
tag
Bocsi az értetlenkedésért, de akkor azt akarod mondani, hogy fölöslegesen veszek drágábban chipes patront, mert úgyis szar a tintaszint figyelés, magyarán nem fogja tökéletesen felhasználni az összes tintát, tehát úgyis ki kell kapcsolnom a tintaszint figyelést. Tehát ugyanott vagyok, mintha átraknám a chipet egy chip nélküli patronra.
Ebben az esetben akkor annál a chipnél már ki van kapcsolva a tintaszint figyelés, tehát a chip nélküli patronnál amire átrakom, annál már nem fogja figyelni? Ilyenkor ellenőrizni kell, hogy mennyi tinta van a patronba, hogy véletlenül ne üres patronnal nyomtasson? Mert gondolom az nem tesz jót neki.Illetve a nagyfelbontású papír milyen néven fut a boltokban, mert ilyen néven nem sok találatot adott a google. Ez olyan papír, amilyen az eredeti dvd-k borítója szokott lenni?
Köszi a rengeteg segítséget, meg a türelmet!
-
chriskross
aktív tag
Miért nem tudok nyomtatni Windows Fényképnézegetőből?
A painttel ugyanazt a képet ki tudom nyomtatni, de Fényképnézegetővel nem...
Egy full üres lapot nyom ki, viszont rendesen fut a nyomtatófej, csak tintát nem lő a papírra...Gondolom szoftveres hiba lesz, csak nem tudtam rájönni, hogy hogy javítható. Másik drivert is próbálgattam azzal se volt jó.
Esetleg valakinek volt ilyen gondja? Ha igen, hogy sikerült megoldani? MP210-em van és win7-tel használom (előző win7 telepítéssel tökéletesen működött...)[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz srac773 #4038 üzenetére
Ha jól tudom, háromszor figyelmeztet.
1. Figyelmeztet, hogy valószínűleg ki fog fogyni.
2. Figyelmeztet, hogy valószínűleg kifogyott a tinta, és cseréld ki a patront. Ekkor kell nyomni a reset gombot 5 mp-ig. (Bekapcs alatti gomb.)
3. Nem hajlandó tovább nyomtatni! Ezt én még nem vártam meg.Nekem bevált a procolor tinta. Igaz, minden nap nyomtatok, így nem tudom, mennyire szárad be gyorsan.
Után tölteni nem érdemes. Csak piszkolsz vele, szurkálod a tartályt amiatt lehet, hogy folyni fog...stb.
Ha kikapcsolod a figyelést, nem fog kijelezni semmit. -
atala
addikt
válasz oliver7777 #4039 üzenetére
Nagyjából lehet látni szoftveresen a tinta szintet, de nem pontos. Pl nekem már teljesen kifogyott, annyira, hogy nem is jött belőle tinta, a szoftver meg még csak azt jelezte, hogy ki fog fogyni.
A melyik chipen kikapcsolod a figyelést, értelem szerűen, annál már nem figyeli.
Én tudom, hogy 70 lapra elég egy garnitúra. 60-nál megnézem hogyan áll. Akkor cserélem ki, amikor a szivacsnál látszik, hogy fele világos, fele sötétebb. Akkor már nem sok van benne.
De volt, hogy kifogyott teljesen, kicseréltem, és nem lett baja a nyomtatónak.Extra fehér papírnak is mondják. Ez egy 90-100 g/m2 papír aminek az egyik oldala be van vonva. Nem olyan mint a borítóké, mert ez matt. De a tok alatt nem látszik, hogy matt.
Próbáld így:
High Resolution Paper -
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #4015 üzenetére
Köszi szépen, itt van ennyi értelmes ember de egy sem válaszolna...
-
petymeg
addikt
heló!
sharp ar-205-el vannak gondjaim. történetesen, hogy nincs hozzá vista driver, sajnos. esetleg valaki tud valamit javasolni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
srac773
csendes tag
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok!
REmélem nem haragszotok, ha itt is felteszem a kérdést, úgy látom itt nagyobb az élet mint másütt
Szeretnék valami költséghatékony és viszonylag gyor színes lézer nyomtatót. Elsősorban prezentációk nyomtatására (70-80 %-os lefedetség) lenne használva nagyságraendileg 5000-10000 lap per év lenne a terhelése. Jelenleg egy Canon MP540-es tintasugaras multifunkciós készülékünk van, de horribilis amennyi festéket megeszik... 100 oldalt sem tudunk egy garnitúrával kinyomni, és csak az eredeti patronokkal szép a nyomat, uh legutóbbi kalkuláció szerint 100-130 HUF egy oldal, ami bazi sok. kérlekj ajánljatok olyan, max 100 000 HUF os szines lézert, ami a legkevesebb toonert eszi, de azért szép nyomatot ad. Köszi előre is!AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest