Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #3006 üzenetére

    "Már megint ferdítesz. Keldor papa és Tesco-zsemle ezért szólt rád tegnap. Linkeld azt a hozzászólást amiben tényként közlöm, hogy nincs tesszellátor vagy, hogy van de lassú lesz!"

    Szo nem volt ilyesmirol, csak felvazoltam az altalad gondoltakat a tesszalaciorol, es a 4. lepesnel nem az tortent ami logikus lett volna a masik 3 altalad gondoltak utan, nem arrol kezdtel irni, hogy mennyivel lehet esetleg jobb mint az AMD megoldasa, hanem elkezdted a tranzisztor szamos baromsagot, ami majd gondolom slager temava novi ki magat hala neked, mert hat 20millio tranzisztor X teljesitmeny vs 100millio tranzisztor X+30% teljesitmeny az maga a vilagvege :DDD

    "Gondolom tegnap óta megtaláltad, ha már ennyire emlékszel ezekre. Még segítséget is adtam, de nyilván én is tudom, hogy tényként sehol sem volt semmi állítva. Ettől függetlenül úgy írsz, mintha tényként állítottam volna."

    Nem is kerestem, mert tegnap volt egy hozzaszolas (pont az altalad emlitett egyik felhaszanlotol) ami egybe vagott azzal amit gondoltam, es innentol mar nem volt miert foglalkozni ezzel a kerdessel.

    On topik reszre nem valaszolok mar egy szot se, mert megint jon a mokuskerek effektus.
    Az utolso szo a tied lehet, nem fogok valaszolni ra akarmit is irsz, ámen.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák