Új hozzászólás Aktív témák

  • hoolla

    aktív tag

    válasz Crytek #21465 üzenetére

    Jonnek majd azok, ahogy lecserelik az emberkek az uj Ti-re a kartyajukat, es meg mindig ott figyel a regi Ti a polcon, mert dragan akarjak adni. En sem szamitok tobbre mint 800-850$ az EVGA FTW3-ert (kb 160-170000) amikor mar megvettem az ujat. Mondjuk ez egy dragabb fajta es viszonylag keves van belole itt. Mindenkinek ASUS vagy MSI van.

    (#21475) Keldor papa: Pont ezt mondtam en is par hete. Vagy benyelik az emberek most ezt az arat, vagy a kovinel. Ez olyan mint a Merci cserelgetes. Mindig beviszed a shopba a regidet, rafizetsz es kihozod az ujat, olcson. :) Amint varsz par evet maris korberohognek a markakereskedesben.
    Ha Ti van most a birtokodban, akkor mar csak azert is erdemes cserelni az uj Ti-re, hogy jovore majd csak azt az 50-100 ropit kelljen radobni a kovi genre.
    Azok bizony nem fognak olcsobban kezdeni, ha megis akkor max 1000$-ig mennek vissza, de ha ez lesz, akkor meg szart sem kapunk cserebe, ertsd sebesseg novekedest.

    Most talaltam csak meg a Forzat. Nem jatszom autos jatekokkal, de most ugy kedvet kaptam hozza, meg ugye Ausztralia. Bar sok koze nincs Byron Bay-nek az igazi helyszinhez. :N
    Mintha ugy emlekeznek, hogy amikor megjelent akkor elegge ette a kartyakat. Rosszul emlekszem?

    De amit mondani akartam az az, hogy rengeteg ero van a 1080 Ti-ben. Tomb Raider is gyonyoruen fut 70 koruli fps-sel az X34-en.

    "It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

Új hozzászólás Aktív témák