Új hozzászólás Aktív témák

  • tombar

    senior tag

    válasz Abu85 #11441 üzenetére

    akkor elvileg a cry3nál nem lesz megatextúrázás (már ha jól gondolom a hibát)? viszont never settleből kifolyólag gcnen klasszisokkal jobban fog menni, nem? ez így azért cinkes lesz az nVnek h az egyik húzócímén rosszabbul megy majd a szekér. vagy komoly helyzeti előnyt nem fog jelenteni h multiprogramos a játék? mert pl azt is el tudom képzelni h patchcsel megoldják a dolgot okosban, mint a shogun2nél, csak most fordítva.
    bakter, azt hittem h unreal motor dx11el :)) viszont ez twimtbp keretein belül készült. reklámként vagy tényleg előnyt élveznek a geforce kártyák?
    ezekkel az mmokkal, f2p, buy to win, pay to play játékokkal nekem az a bajom h nem nyújt komoly, de emellett instant élményt. talán a hawken az, ami korrekt, viszont a hypeolt fiziksz nekem eléggé erőltetett. nyilván egy komolyabb akciónál pont nem fognak érdekelni az idiótán záporozó törmelékek, de gameplayeken nekem eléggé lehangolónak tűnt ez a rész.
    viszont a metroval nem lőnek megint mellé? a 2033 bőven jobban megy gcn-en. na nem mintha smooth beállítások mellett nagyon szégyenkezni kellene, de azért csak partnerprogram független kártyán megy szebben.
    az nVnek nem lesz cink ha mégis beengedik a konzolokat Kínába? gondolom ott generálja a fő profitot ezekkel a szerepjátékokkal.

    Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

Új hozzászólás Aktív témák