Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz koxx #4355 üzenetére

    Ha veszek valamit én ki szoktam fizetni vásárláskor :). Ha tudom, hogy ezen a pár percen múlik, akkor utalást kértem volna, de ki gondolta volna, hogy a 3 raktáron levő elmegy ilyen gyorsan. Amúgy ezen a fórumon írta valaki, hogy elérhető, kb. 20 perccel később pont láttam az üzenetet, beléptem Alzára, akkor még azt írta van raktáron, mire kifizettem már nem volt :).
    Nyilván a pénzt visszakérhetem Alzától bármikor, de mivel sehol Európában kb. nem kapható (Aqua 1.3M-es eladót hagyjuk, azon az áron már rajta van a scalper protection) így igazából mindegy, ha lesz eladó valahol, akkor megveszem azt aztán Alzától visszakérem vagy Alza leszállítja. Egyelőre nem nagyon tudok mást csinálni.
    Igazából az a fura, hogy miért akadtak el a szállítások, számokat nyilván nem tudok, de nekem úgy tűnik még GW-t se szállítanak nagyon itthon. Alza is annyit ír, hogy majd novemberben valamikor pedig eredetileg nov 1-et írtak anno elővételnél.

    Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk; DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01

Új hozzászólás Aktív témák