Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Szabi020
tag
-
veterán
Az 1550 euros ar NV kenyszeritett ar minden orszag kap 15 darabot az elejen es soha tobbet.1700-2000 kozott van a tobbi.
Nezd meg a nonOC TUF es az OC kozotti kulonbseget, probalj meg nem oc venni ami msrp ar kb.
Na mindegy engem nem erint gondolom lesz okos aki ad 2000 eurot a Strixert :) -
ForRedGlory
félisten
válasz Találtgyerek #3806 üzenetére
Én speciel nagyon kellemeset csalódtam a Phantomban. Alig gyengébb a hűtése, mint a TUF-nak, de nulla coil whine. Látatlanban szerintem jobb a Gainward.
Alap Phantom, értelmetlen gyári ventilátor profillal (pöröghetne jobban is, mert hangja nem nagyon van így sem):
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ForRedGlory #3812 üzenetére
No offense, de ez már a 4. kibontott tesztelt 4090-esed? Ha nem veszik meg 14 nap alatt akkor visszaküldöd? Aztán hiszti lesz a kövi tulajnál, hogy bontottat kapott
-
Laraxior
titán
Pretested. Ha szuper példány, akkor még drágábban is el lehet adni, mint amennyi bontatlanul, zsákbacicaként ér
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Casekingnél létező kategória. Nem vicc. Pl. CPU.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz ForRedGlory #3819 üzenetére
Nekem 8, nincs megtíltva, mindenki azt csinál amit akar, a többiekkel cseszel ki, nem velem, mindenki tudja, hogy újonnan zsákolgatod be és tolod fel h.apróra, aztán visszaküldöd, több boltban sajnos már név szerint ismernek...
-
PuMbA
titán
Én ebből már nem értek semmit, nagyon zavaros az egész. Pár hete azt írta nekem (nekünk) ide, hogy a több milliós műtétjére gyűjt, azért scalperkedik, mert kell a pénz neki. Ez a hozzászólásokban visszakereshető. Erre beruházott egy 4090-re. Annyira azért nem fontos a gyűjtés úgy látom, ha 4090-re telik, de ezt nem tisztem megítélni. Nekem csak nem jön össze a sztori, hogy akkor a scalperkedésre szükség volt-e vagy csak a cw mentes példányt kereste. Ha az utóbbi, akkor meg miért nem írta azt le.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz Laraxior #3818 üzenetére
Na igen, ha bolt csinálja akkor pretested, ha privát person, akkor használt.
Főleg, ha van bravúr meg gravur der8auertől.Amúgy meg ezek a kártyák ugyan úgy mennek, szóval előny az csak a hűtés lehet, annak, akinek szempont.
Na meg a CW mentesség, de ez ugye több változós egyenlet. -
addikt
Az előtesztelt vga jobb.
Ez olyan mint a nyereg alatt puhított hús. Többet ér.És Inno megint van.
https://www.alza.hu/inno3d-geforce-rtx-4090-x3-oc-24g-d7458403.htmValaki üljön rá és aztán tegye fel apróra.
Ilyen is van.
https://foramax.hu/Msi-GeForce-RTX-4090-GAMING-X-TRIO-24G?search=rtx%204090&category_id=0
De megvehető ugyanez aprón 60 ezerrel drágábban is.Tehát fel lehet ezt tenni 50k-val drágábban is. Az is pénz.
Ha esetleg nem viszik el akkor meg kell nézni ,hogy cw-zik-e vagy sem és aztán 13. napon visszaküldeni. Foramaxnak is jár a szeretet. Hátha a szervizes ott veszi a lapot és beírja ,hogy karcolásokat talált a kártyán visszavételkor. -20%.Ez meg olcsóbb mint az összes bontatlan aprón.
https://foramax.hu/Gainward-GeForce-RTX-4090-Phantom-24GB-GDDR6X%20?search=rtx%204090&category_id=0[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Szabi020
tag
Már a 6-dik volt minimum. De valószínű volt még pár db. A 6 az fix.
Szerintem megvan a véleményünk az úriember tevékenységéről.Találtgyerek:
A 30Xx széria alapján. Abból is a 3090Ti-nél már nagyon Jó volt a gainward. Így én azt mondanám. Illetve én is azt választanám. Egy Phantom GS ha kell még egy kis kakaó pedig tökéletes kb.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
"mindenki tudja, hogy újonnan zsákolgatod be"
Ezeket csak úgy itt hagyom emésztésre, hátha alátámasztom vele az igazadat.
Persze ez is biztos hamisított, hiszen neked olyan jó forrásaid vannak. FYI, csak CW-s szart küldtem vissza. Részemről a témát el is engedtem, úgyis mindenki jobban tudja, de csak egy megjegyzés: nyiltan meghazudtolni a másikat, nem annyira menő, pláne mert igazad sincs. Nem az a szórakozásom, hogy megveszem, kibontom és visszaviszem. Persze mindenki magából indul ki.
#3825Szabi020: Nem is a hatodik, szarok az infóid, már a 28... atya világ, mennyi orákulum van itt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pro tipp.
Ki kell hozni az újat, visszaküldeni bontottan és utána megvenni ugyanazt olcsóbban. Csak kell egy jelölés a dobozra ,hogy tudja az ember ,hogy a saját füstmentes lakásából származik-e a használt vagy sem.
Nem mindegy a filter sem.
Állítólag van olyan ami szinte már tartósított hegyi levegő.Magas Tátrából származó kártya tuti többet érhet. Elvileg a készlet közös, be lehet zsákolni gyöngyszemeket.
----
Közben egy bontott Suprim is volt az Alzán. Figyelni kell. Nem a nedves, hanem a száraz Suprim.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
őstag
válasz ForRedGlory #3826 üzenetére
Ilyet én is tudok gyártani, semmi nem látszik, további sok sikert a többi 4090-essel és a h.apróval
Reméljük Amd-ben nem utazol dec 13-tól... -
Jó a műsor, egi
-
Találtgyerek
veterán
válasz ForRedGlory #3812 üzenetére
+ Szabi020
Köszi! Lehet akkor inkább ez lesz, mint egy cw-s TUF.06-3o/9759I39
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #3830 üzenetére
-
3L1T3
addikt
válasz ForRedGlory #3826 üzenetére
Múltkor még műtét miatt csináltad nem? Mondjuk én mar semmit se ertek mert tele vagy hirdetesekkel is. 🫠😩
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Drizzt
nagyúr
-
törölt tag
Mit vagytok úgy oda?
Az e-péló már nagy.
Most jöhet az igazi.
Az drágább.
Ez van. -
Laraxior
titán
El kellene engedni ezt a vonalat szerintem.
Mindenki elott ugyanazok a lehetosegek. Ki mire gyűjt, nem mindegy? Nem karositott meg senkit, hozza a teszteket, de ha nem is tesztelne, akkor sem lehetne felróni neki.
Az a gond, hogy a bontott kartyat bontatlankent adják el? Nehogy az elozo vasarlo hibaja legyen Ne vicceljunk mar, ha meg bontottkent olcsobb, akkor hol a gond?
Kicsit unalmas, ez a mas penztarcajaban valo turi. Műtétre gyujt, vagy a Bahamákra, autóra, lenyegtelen, valtoztat valamin? Semmin...
Aki akar venni, vegyen, aki meg nem, az ugyis feleslegesen nezegeti a hirdeteseket"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PROHARDVER!
Ezt a vonalat akkor most zarjuk is le. A kovetkezo ilyenert topiktiltas lesz a jutalom.
-
keIdor
titán
válasz #65537792 #3836 üzenetére
Nekem is van egy ismerősöm, aki T-Mobile azt hiszem Észak-Dunántúli régiójáért felel vagy hogy. Mondta, csak már nem emlékszem. 1.000.000 HUF feletti nettó, céges autó+tankolókártya. Ha ő is hasonló pozicióban van, akkor érthető az adatlap.
Nincs ebben semmi, nyilván nem sima bolti eladó.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
torma1981
veterán
válasz gainwardgs #3843 üzenetére
Szerintem semmivel sem jobb mint a többi gyártóé. Ki tudja mennyire lett volna meleg, hangos, stb. Azért az EVGA nem volt sosem egy halk kártya.
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
nagyúr
válasz torma1981 #3845 üzenetére
Azért badarságokat ne beszélj:
Másrészt ha megnézed a videót amit én és másik fórumtárs linkelt, ahol Jayz teszteli akkor láthatsz hőfokokat is, és abszolút rendben lett volna.
Ha ugyanaz az lett volna a szitu most, mint a 3xxx esetén, hogy megy a töketlenkedés a gyártók részéről (ami nagyjából meg is van) és megint az EVGA lett volna az, akinek van elérhető készlete szinte végig, akkor megint messze ebből lett volna a legtöbb eladva.
USA meg egyértelmű, ott ők voltak a húzónév, nem az Suprim, vagy Strix széria.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Busterftw
veterán
válasz -=RelakS=- #3846 üzenetére
A legjobb ez:
Compre 2 y Obtenga 1 gratis
Compra 3 y obtén 2 gratis
Compra 5 y obtén 3 gratis
Compre 10 y obtenga 5 gratis
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- MSI Rtx 4070 VENTUS 2X WHITE 12GB - 2027.05.11.-ig garis
- Asus 4060TI 8Gb Oc Edition GARANCÍÁLIS
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest