Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz keIdor #25967 üzenetére

    ...de jó neked. Nekem még sosem volt coil whine-os VGA-m. Most csináltam másik videót, ez jobb lett. Valahol 13 másodpercnél indul a játék. Hirtelen ijesztős: [link]

    Egyébként előbb nem válaszoltam 100%-ig, hogy most miért van 3080 TI-m. Full logikus módon, miután vettem egy PS5-öt, úgy voltam vele, hogy akkor a PC gamerkedés a következő NVIDIA generációig kuka és csak dolgozom a gépen, játékra meg ott lesz a PS5.

    Aztán eladtam pár napja az Evga 3080 FTW3 Hybridet és úgy voltam vele, ha találok valamit helyette, amibe nem kell egy rakás pénzt pluszban beleönteni, akkor megveszem, aztán el leszek vele. Ezért esett rosszul ez a vízhűtéses sztori, mert nem szeretem, ha a gépen nem halk, bár ha az vízhűtéses is ilyen coil winet produkált volna, akkor az ugyanúgy nem maradt volna. Az EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Hybriddel is szemeztem, de a caseking viccesen írja a készletet, mert a kártyánál azt írja, hogy van készlet, a leírásban meg már azt, hogy "Important note: This item is currently not in stock and the manufacturer cannot give us information on an expected delivery date."

    Én viszont nem maradhatok VGA nélkül, mert akkor nem működik a PC. Még jó, hogy jövő héten még szabin leszek, így nem érgető.

    #25968 keIdor: Ne bántsd az EVGA-t. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák