Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ScomComputer #26849 üzenetére
Állítólag kering pár példány ezekből Ázsiában.
Még a 3080Ti 12GB előtt lett legyártva belőle néhány darab.
De gondolom elásták már az ötletet réges-rég.
Csak 320bit, szóval ezt magyarázd meg a usereknek...
Drágább, de lassabb mint a 3080Ti 12GB. És csak 1GB-os GDDR6X mem chipek vannak szóval megint mehet a hátlapra is belőlük. Igazi tökönszúrás.Szóval maradunk a Super refresh-nél.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
laychi
veterán
válasz laychi #26852 üzenetére
Na kozben megjott az evga-tol a lehetoseg a stepupra.
700 eurot kellene rafizetnem a 3090-re. Valoszinuleg marad a mostani kari.
Korabban valami 300 euro kornyeki arat irtak, valoszinuleg bug volt a rendszerukben es az en brutto aramat az o netto arukhoz igazitottak.
Ido kozben korrigaltak.
Fenebe. -
Busterftw
veterán
válasz keIdor #26857 üzenetére
Akkor meg megertenem ha a 8nm is valtozna, de ugyanazon a node-n nem hiszem hogy annyit tudtak volna optimalizalni.
Amugy epp most jott meg a ref 3080ti.
Heten eskuvo meg csalad lesz itt, utana meg naszut, szoval lehet ki sem bontom OktoberigTenyleg, gtx 1080 utan DDU menjen mielott ezt berakom?
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
LOL de ingyen kiszállítás.
https://howbad.info/
-
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
-
Laraxior
titán
válasz Dreamie #26867 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
KRoy19
őstag
válasz ForRedGlory #26870 üzenetére
Jót elszórakoztam vele és legalább ezt is kipróbáltam.
Dreamie
Az a baj, hogy sehogy nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy víz van egy ilyen értékű elektronikai cucc belsejében.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KRoy19 #26872 üzenetére
Eszre se veszed, ha egyszer osszeepitetted.
Az auto motorja is vizzel van hutve, jobb esetben dragabb, mint egy szamitogep"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
válasz Laraxior #26873 üzenetére
Nem tudjak, mennyi szenvedestol es tok ertelmetlen kokanytol megkimelnek magukat egy vizhutessel. Rakhatnak 40db ventit is a kartyara vagy a hazba, ettol meg a 400W+ az ott lesz, ami a haz belsejebe tavozik, indirekt felfutve mindent, beleertve a VGA PCB -jet is.
A mai hardware arak mellett meg csak nem is szamit akkora befektetesnek.
En csak probabol hasznaltam a SuprimX -et, Xtreme -et a gyari hutojevel, es 7 ev viz utan azt hittem megorulok, mikor terheles alatt elkezdett a VGA zajongani. Nem ertem, hogy birjak ki az emberek. Nem is nagyon volt kedvem jatszani.
mod: Asszony volt a legnagyobb... Megkerdezte, hogy az a sz@r miert annyira hangos, eddig mindig csondes volt. Elmondtam neki az okot. Annyi volt a valasz, hogy van egy napom blokkot rendelni ra, vagy ha nincs, akkor adjam el, vagy kivagja az ablakon azt a szart, mert elhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Andor22
aktív tag
sziasztok mi a véleményetek a Msi 3080 SEA HAWK X ról ?
illetve milyen lett az Evga 3080 ti ftw3 hybrid ?
-
addikt
válasz Andor22 #26875 üzenetére
Ref PCB, 320W tdp. Gyakorlatilag egy vizezett Ventus.
https://www.youtube.com/watch?v=_WHeTAsiWI0&t=7816sSzóval nem csoda ,hogy 50 fok körül tudja tartani a radiátor.
Nekem ezek alapján úgy tűnt amikor nemrég utánanéztem ,hogy az AIO árát megpróbálták megfogni máshol. És sikerült is. Ennek ellenére kb Suprim árba adják.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Bossp
addikt
Gyerekek ez a new world... Nem csodálom hogy ölte a kártyákat :D alul feszelve a 3080-am sose volt a kihuzott tdp limit közelében. Ez a játék folyamatosan ott van sőt vissza veszi az órajelet is néha brutál. Majd +50 watta egy full grafis ray traces CB-hoz képest és +4-5 C-al melegebb. Brutál.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Laraxior
titán
Kijott a fullgame?
MetroEE-t is kiprobalhatod, Days Gone, Chernobylite... Ezek mar ellege dolgoztatjak a VGAt. Nem holmi Warzoneok"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Pff, en is jelentkeztem, de a kutyak valaszra se meltattak, majd ertesitenek szöveggel... En meg fizetem a Primeot.
Kiprobaltam volna en is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Mindegy, ugyis mindjart itt a Diablo 2, Battlefield2042... Lesz mivel jatszani.
Az a Days Gone is jo lett, el lehet vele bohockodni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bossp
addikt
Hmm ilyet láttatok már? Ez a játék fogta és 15 Mhz-el lentebb vitte a curve-ot ami megy már 2 hete :D. És hiába nyomom vissza játék közben egyszerre lentebb viszi.
-
AsakuraDave
őstag
Játék függő de van ahol TDP limit alatt vagyok jóval ott magasabb órajelet enged ami meg TDP limites az UV órajelet vagy alá engedi 15-30Mhz-cel és jah a curve a játék után el is van mászva AB-ba
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Laraxior
titán
válasz Warzoz #26887 üzenetére
Megnezem ha hazaertem, lehet hogy a nyilt beta mar megy mimden nelkul
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #26889 üzenetére
New World Open Beta
Hozzáférést kértél! Várd az e-mail-értesítést a Steamtől, amikor a fejlesztő készen áll további résztvevők fogadására.Mindenesetre tölti a Steam. Remélem játszható.
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz AsakuraDave #26885 üzenetére
Én közben rájöttem. A Curve beállításnál vam egy második fül ahol hőmérsékeltet lehet babrálni. Mivel maxra (91C) húztam így addig engedi DE 2 pont van az ottani görbén is és alapból 65C felett kezdi szépen visszavenni az alapórajelet (1710 Mhz) na az alsó pontot fel kell húzni a felsőhöz a görbe végén és nem fordul elő többet! Eddig azért nem tűnt fel mert más játéknál nem ment 66 C fölé itt viszont megkóstolta a 70-et!
-
Laraxior
titán
Meghívást kaptál, hogy segíts a(z) New World tesztelésében.
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #26893 üzenetére
Hát, nem vagyok elajulva tőle...
-
RockHaRD
addikt
Pár hónapig most nem foglalkoztam a géppel, viszont ma jött email, hogy pár napon belül mehet a step up az evga-nál 3090-re. Egészen pontosan 24G-P5-3987-KR-re. Ezekből jött azóta LHR, vagy nem? Nem derül ki sehol.
-
Laraxior
titán
Azért a GPU usage még hagy némi kívánni valót maga után, az se lenne baj, ha lehetne fixálni játékon belül az FPS-t, mondjuk a monitor frissítésére. Lehetőség, csak a 30,60 és az unlimited között van
Nem csúnya játék, a játékmenet is rendben van"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bossp
addikt
válasz Laraxior #26898 üzenetére
Fixáld afterburnerrel kivűlről. Az ajánlott 2fps-el a max monitor freki alá + g-sync freesync.
Amúgy a játék brutál optimalizálatlan. Nem tudom pontosan mi a baj de lehet nem tud 4 szálnál többet használni a procin. Elég nagy szégyen. Pont mint a TESO csak az meg 2 szálat használ max.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs