Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
On, mivel szerepel benne a topik címének hardvere.
Akinek nem sürgős, na ezért várjon!
3080/3090 vs 6800, 6800XT, 6900XT
Lesznek ezek a kártyák olcsóbbak is!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MPowerPH
félisten
válasz ScomComputer #10097 üzenetére
Erdekelt volna, azokban mekkora OC potencial lakozik.
Don't Tread On Me
-
Locutus
veterán
válasz keIdor #10101 üzenetére
Egy 2-3 hónap múlva biztos érdekes lesz ez.
De addig azért csak beszállingózik a készlet geforceokból, aztán kezdődhet ugyanez a supply/demand hacacáré AMD fronton
Őszintén ha nekem már a gépemben lesz addigra a 3080, akkor nem nagyon fog érdekelni 5-6 fps különbség.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
Én nagyon kíváncsi leszek egy ilyen komplett konfigra AMD cuccokkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Dare2Live
félisten
Két dolog. 5900Xel van a teszt. Tehát 99% SAMmal és RAGEel ment a teszt.
Másik, hogy WQHDn elveri a legolcsobb 6800 BFVben a 3090et. Egy 6800XT/6900XT meg agyonveri a 3090et. Ezt azért majd hiszem ha látom, de innen WQHDra AMD a nyerő és pont.
4Kban a szokásos. Hol ez jobb hol az.
Erősen kiváncsi vagyok arra SAM mennyit dob. Nem mindegy. Ráadásul ugye innen gamernek erősen javallott az AMD proci.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Locutus #10107 üzenetére
Jó kérdés. Elvileg DX12 jobban fekszik AMDnek mint DX11. Ráadásul ugye DX12 ultimate MS kb AMDvel együtt fejlesztette (és egyik fő ficsőre pont a RT.)
Nem tudom. Leszállok a témáról csak időpocsékolás ez a találgatósdi. Nov 18án majd megtudjuk.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz clyvejhamma #10082 üzenetére
Ahogy sejtettem semmitmondó válasz jött: Amennyiben nem tőlük vettem a kártyát kontaktoljak az eladóval....
Hihetetlen, hogy meghirdetnek egy promóciót és baromira nem érdekli őket, hogy betartják-e az ügyfeleik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Dare2Live #10108 üzenetére
Állítólag minden játékban azt az API-t használták, amit a játékstatisztikák alapján többen használnak a játékosok közül. Egyébként nem lenne lényeges különbség, ha DX12-re váltanának.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #10071 üzenetére
Ezeket a megnyilvánulásokat inkább tartsd magadban mert ez nettó személyeskedés. Az, hogy ki mennyiért és mit ad el az az ő privát dolga. (max nem veszik meg). Ha nem tetszik nem kell megvenned, ennyi.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
nagyúr
válasz clyvejhamma #10112 üzenetére
Ezt a kört én már korábban lefutottam (WDL miatt). Igazad van, tényleg gáz a hozzáállásuk.
Cthulhu Dawn: De legalább már erősebben "szivárognak" a kártyák, ráadásul egyre jobb áron. Szval szerintem biztató a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz bulikavagyok #10116 üzenetére
Igen, mai Alza-s eresztes azert mar realisabb ar volt egy FTW3 ultrahoz, az extra leginkabb a magyar afanak volt koszonheto. Mindenesetre ugy nez ki, hogy aki a big navi launch es a keszletek rendezodese utan akar kartyat venni jol fog jarni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
hadogabi1
senior tag
válasz torma1981 #10096 üzenetére
Ezt mondtam en is. Nem szeretetszolgalatbol adta oda 4500 ft haszonnal hanem a ceges szamla miatt gondolom. De egyesek mindenkinel okosabbak.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Locutus
veterán
Fuh, ha PH-n is a szerint válogatnátok össze a játékokat, hogy melyikkel mennyien játsznak, hátmég milyen beállítások mellett, lehetne kihajítani az összeset
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Mondjuk 3700X-et anno pont a BFV miatt vettem, és be is vált. A frametime graph ég és föld 64-es multiban a 6700k-hoz képest. De az a játék is kiégett úgy egy éve már.
Talán a WD:L benchmark érdekes lenne. De ez az egész időszak most lényegében ubiszezon. Nincs is olyan játék, ami nagyon hajtana egy új VGA felé.
Most ehhez a SAM-hez amúgy kell PCIE 4.0-s alaplap? Vagy ha valami csoda folytán X470-ben is megoldja az Asrock a 5900X-et, akkor ebben is menni fog a SAM egy Radeonnal?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Stanley-B.
őstag
válasz Toncsi12 #10087 üzenetére
megkapták a 2 ajándékot is hozzá? vagy lehet, hogy mégsem csak a segítő szándék volt a dologban?
A segítség meg nézőpont kérdése. Én pl. akartam venni az Alzától de pont nem voltam a gépnél, így nekem pl. kifejezetten nem segített a dolog.
Ez egy zéró összegű játék, amiben mások kárára tudsz segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Locutus #10123 üzenetére
A SAM egy mikrokódba épített funkció. Akkor működik, ha az AGESA része az adott processzorra. Ha az X470-hez szánt AGESA-ba beépítik, akkor működhet úgy is. A PCI Express sávszélesség nem akadály funkcionálisan nézve, sebességben azért lassíthat.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz Stanley-B. #10124 üzenetére
Ha nem én veszem meg akkor más veszi meg. Én csak a rászánt időmet számoltam rá mint 'haszon'. Az alzának nemzetközi raktára van, ilyen esetekben osztozik a készleten .cz, .sk, alzashop.com, .hu, .at webshop.
Tehát ha nem is én akkor ígyis úgyis megveszi valaki. Akadt olyan aki kérdezte, hogy a Bundle-t adom-e hozzá, nekik azt mondtam, hogy igen. Viszont akiknek végleg jegeltem (érkezési sorrendben), ők nem kérték külön tehát ez a része elmaradt. Hirdetésben sem említettem, hogy a Bundle-t adom hozzá. Az egyik srác kérdezte nemrég, de a CODokat már eligértem a barátaimnak (jóval azután miután jegeltem mind a két hirdetést.) így ő csak az NVIDIA Now-ot kapja pluszba (az is valami.)
Az, hogy neked nem segített ez, az szerintem nem rajtam múlt. -
Stanley-B.
őstag
válasz Toncsi12 #10127 üzenetére
még ha feltételezzük is, hogy igaz hogy el lett osztogatva a COD, maradt még 2 Geforce Now és kártyánként kb. 5 ezer, Geforce Now elmegy könnyedén 10/db-ért, kártyákból még 5 kb = 35 ezer volt ez az önzetlen segítség. Egyébként felőlem elmehettek volna 50 ezer haszonnal is, a szabad piac híve vagyok, de akkor ne állítsuk be önzetlenségnek. Visszás az egész.
Ha nem én veszem meg akkor más veszi meg.
hát pontosan erről beszélek én is. Megvetted, ezért másnak nem jutott = más kárára segítettél. Nincs mit magyarázni ezen.Az, hogy neked nem segített ez, az szerintem nem rajtam múlt.
de igen mert akkor most lehet jutott volna kártya ha nincs ez anyeréönzetlenkedés. -
Toncsi12
csendes tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ilyen szempontbol a kacsa is csak segitokesz, raadasul o megengedi azt a luxust is hogy sajat nevre szolo szamlaval vegye at neked a termeket .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
warcat
veterán
Kártyánként csak 1 kódot lehet beváltani, ilyen sok haver van 3080-al, vagy fel lesznek bontva a dobozok?
EA: It's in the crate!
-
Segal
veterán
válasz warcat #10131 üzenetére
Csak 3080/90 kártyákkal lehet aktiválni a kódot?
Ok emlékszem még a turingos cod kupon-ra, de azt hittem itt az rtx reklámozás a cél és turing-al is megy.
Persze nem olvastam utána ez tény."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
warcat
veterán
Igen, és van hw id check is:
(kuponbeváltós oldalról)Your hardware is already redeemed for this campaign. Please refer campaign terms and conditions for details.:
Our system indicates that you have already redeemed this coupon on your GPU through a different NVIDIA Account. Please switch back to that account to continue.
EA: It's in the crate!
-
Toncsi12
csendes tag
válasz warcat #10131 üzenetére
Ez a része számomra kimaradt, sosem csináltam hasonló bundle aktíválást. Viszont ez esetben felőlem elviheti a vevő azt is mert sokmindent nem tudunk vele kezdeni
És akkor máris ott vagyok, hogy csak 11630 Forintot kerestem. Aztamindenit
Milyen gonosz vagyok, biztos ez volt a célom.[ Szerkesztve ]
-
Toncsi12
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #10135 üzenetére
Természetes személyként vásároltam a saját nevemre szól a számla Így is tudok mutyizni? Vagy így elrontottam?
Miért vagytok ennyire negatívak?
-
Segal
veterán
válasz warcat #10133 üzenetére
Ez így olyan üzenetnek tűnik mint amit már beváltottak.
A now is ilyen feltételekhez van kötve?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Toncsi12
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #10137 üzenetére
Igen, én amazonról rendeltem release napon, majd októberben lemondták (Zotac..), azóta lemondtam róla. Most összejött, viszont nincs rá szükségem, felesleges, jön a gyerek, stb.
Gondoltam, kisegítem a közösséget, eddig nem csalódtam
-
Strezi
őstag
válasz Toncsi12 #10139 üzenetére
Magam részéről abszolult pozitív széndékkal utaltam rád itt
Szerintem jó gesztus volt Itt olvasóknak mindenképp egyszerűbb, ha csak a HA-t kell nézni, nem?![ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Segal
veterán
válasz Strezi #10141 üzenetére
Ez nézőpont kérdése.
Ha épp egy hiéna elől csente el akkor épp jó.
Viszont ezt magyarázd meg annak a vásárlónak aki magának vette volna és nem tudta befejezni a vásárlást. Utána meg lehet hanyagolta picit a dolgot és arra jön vissza hogy HA-n meg eladó volt majdnem ugyan olyan feltételekkel...
Mindig lesz aki épp előnyt szerez az ilyesmiből, mást meg hátrányosan érint.
Én pont ezért nem is linkelem már a kártyát ha látok épp valahol mert akár a hiénának is pont ezzel segíthetek..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
likeaRAINBOW
senior tag
én szivesen beaktiválom magamnak a cod-ot, ha valakinek nincs rá szüksége
-
törölt tag
válasz torma1981 #10096 üzenetére
Céges vásárlás esetén nem minősülsz fogyasztónak, tehát nem ugyanazok a jogok illetnek meg, mintha magánszemélyként vásároltál volna. Pl. nincs lehetőséged 14 napos elállásra, nem illet meg kötelező jótállás, és a szavatossági jogaid is csak 1 évig érvényesítheted.
https://fogyasztovedelmi.blog.hu/2016/04/29/nemfogyaszto -
KAMELOT
titán
Gigabyte xtreme [link] jaj de szííp lett.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hadogabi1
senior tag
Ipon kihagyhatatlan. Hja nem . link
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Morph76
aktív tag
Az aprón folyamatosan EVGA 3080-t látok csak(szinte). Sokan kipróbálták adják tovább.
Most ez a kártya elérhető csak 3080-as fronton, vagy gondok vannak velük, hogy eladja mindenki? Érdekes módon Asus szinte nincs 1 sem... Persze én is kivárok most már nov18.-ig.Még az is lehet, hogy piros lesz a mikulás idén tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest