Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz Devid_81 #80924 üzenetére
Attól függ, mennyit kelsz majd a gyerekhez te is nem csak párod. Ha sokat akkor nem nagyon lesz rendszeres virtuális lövölde meló mellett, mert 2 hét után mosott sz@r leszel.
Mi most ~9-12 duplóztunk, fakockáztunk autoztunk (labdázás nem volt, de délután le kell majd még vinni motorozni egyet, hogy meg legyen a napi frisd levegő).
Tegnap 7-kor kelt, kimaradt a délutáni alvása, pedig vendégségben pörgött játszott bent és az udvaros is, de a 19 perces út utolsó 7 percében nyomta el az álom. A vállamon még aludt ahogy kivettem a gyerekülésből és felhoztam, de ahogy betettem a kis ágyba, felkelt. Még így is csak 20 felé kezdett csak álmosodni (lefeküdt a duplo vasút mellé és úgy nézte) mégis csak 21 után aludt el (kb 1,5-2 órával korábban a megszokottnál).
Most legalább 14-kor elaludt, legkésőbb ilyenkor kellene.Néha dumálunk mi is a kollégákkal, hogy kéne egy-egy multi, minket ritkán is kelt már a gyerek, de a gép is a háló/nagy(közös) szobában van TV-re kötve, a kicsi most gyerekszoba (ezt majd át kell alakítani, hogy napközben a gyerek játszon benne, este/éjjel meg mi, már ha változatlsnul nem hajlandó benne aludni a gyerek).
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Nah kerem, most lettem keszen a mutettel.
Jelentem a mutet jol sikerult, bar a beteg nem elte tul...
Tovabbra is azt mondom, hogy ez a Hydro cucc egy takony ahogy vagy, konkretan most mindent megtettem amit lehetett, hogy elkenodjon, de nem egyszeru vele banni
Procinal nem volt ilyen bajom, lehet csak jobban mertem nyomni a hutot a helyere, nem feltettem annyira mint a VGA-t?!
Nah mindegy.Windowsban 25 fokos a VGA (kicsit sokallom mert csak 19 van a szobaban )
100% terheles 100% TDP mellett 56 fok
100% terheles 120% TDP mellett 61 fok
Kb 15 perc PUBG-ban, random helyen 120% TDP mellett 63 fokSzerintem ennyi, ettol jobbat nem igen lehet, max hatalmas nagy radival lehetne nyerni meg poar fokot.
Gondolom meg a paszta is beall majd 1-2 nap alatt, es lehet 1-2 fokkal huvosebb is lesz a cucc.
De elsokorben azt mondom ez igy marad ahogy vanKoszi a biztatast mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
...
-
ÁdiBá
veterán
Innovation Cooling Diamond 7 Carat
Hővezető paszta
Erről mi a véleményetek elvileg nem vezető?![ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Narancssarga nyelu kis ecsettel, abbol adtak kettot a folyekon femhez, de az egyiket (ezt) eddig soha nem hasznaltam, es most rajottem, hogy a legjobb cucc, tutira nem serti meg a PCB-t, nem lokom le az smd-ket a GPU mellol vele stb
Abbol a kek kis kupakbol martogattam a tiszta alkoholt ami ott hever mellette
Konkretan 30 perces melo volt a teljes takaritas, az eges PCB-t atnyalaztam mert ahogy szedtem le a pasztat ugy megint osszecsaptam a mindent a szurke pasztaval
De megerte(#80960) TTomax koszonom!
Es a sok jo tanacsot is termeszetesen![ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
Hali...lenne egy kérésem,valakinek itt megvan a "Assassin's Creed Odyssey" ?
Ha igen,lenne olyan rendes és kölcsön adná nekem .... egy pár órára,hogy csinálja egy tesztet a 2700X-el,meg majd a 9900K-val is,nem akarom megvenni nekem nem jön be,az Origins-t megvettem de minek...
Írjon már egy pü-t,köszi szépen! -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #80963 üzenetére
Hallod epp a napokban vettem 2 AMD kartyat, mindkettohoz jart.
Ezenkvul £8-al lett volna dragabb egy Samu 860 500GB-as SSD, de vegul lemondtam rola, mondom minek az a fos nekem
A ket AMD kartya tulaja meg nem tudta regizni a kodokat mert most vannak uton haza a kartyak, es meglevo hardware nelkul nem engedi oket tovabb lepni.
Szoval ha varsz kb 1 hetet akkor majd tudok segiteni neked, de most konkretan nincs keznel semmi...
-
ScomComputer
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #80965 üzenetére
Oh sajna akkor kifutunk az idobol
Remelem valakinek lesz keznel/labnal...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #80956 üzenetére
*Update, ugy latom jelenlegi jatekaim kozul a PUBG futi a legjobban a kartyat.
Division, Overwatch, Hunt Showdown alatt tesztelgettem, egyetlen egyszer nem ment 57 fok fole a kartya 120% TDP mellett.
Pubi baratunk mar a menuben elfuti az osszes valamire valo aramot a kornyekrol is...
-
snecy20
nagyúr
Valahol röhej hogy már csak 720p low-n jönne ki a 9900k ereje... úgyhogy öröm van, mert 220k-val már beljebb vagyok. Úgy tűnik hogy még egy évig marad a 8700k mint ideális CPU pc gamingre, és mire a 8/16 igazán fontos lehet, addigra már az Intelnél beköszönt az új architektúra.
Azért gondoljunk bele, érdekes ez így 2018 év végére, az nVidia előjött egy nem kis elhalálozási rátával bíró sorozattal 1300Euro környékén, az Intel meg egy olyan asztali CPU-val, ami mondjuk 70%-kkal drágább mint az előző generációs csúcs, de cserébe kimérhetetlen a fejlődés játékokban. Ahol / akiknél meg kijönne az előny, azok meg már rég HEDT-vannak... És ennyi pénzért, illetve olcsóbban ott van 2066-on a 7820x, amihez garantáltan olyan alaplapokat kap az ember, amik nem csuklanak be egy 8 magos alatt.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz F e Z o #80976 üzenetére
A gyariak 12V/0.3A-esek darabja. (3.6W)
A Noctuak meg 12V/0.09A (1.08W) darabja, sima Y csatival ratoltam egy aljzatra a kettot, meg igy is kevesebb a ketto Noctua mint a gyari 0.3A
Nem szabadna, hogy baj legyen belole
Ehhez merten csinaltam egy nagyon meredek venti profilt, 50 fokon mar 100%-on tekernek....
-
TTomax
félisten
Ez de gáz. [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
snecy20
nagyúr
válasz FollowTheORI #80974 üzenetére
Mindenhol, mindenkinél azért csak nem throttlingol, igazából más összehasonlító tesztekben sem látni lényeges különbséget, csak a szokásost; 720p-n és 1080p-n van egy minimális előny, mondjuk 5-10%, efelett pedig semmi, és ahol nem az igazi a HT, ott konkrétan még a 9700k is gyorsabb.
Ha valaki cserél egy 5.1-et tudó 8700k-t egy 4.9-et tudó 9900k-ra 2x annyiért, az lényegében visszalépett, hisz az IPC az maradt, és minden előny vagy hátrány egyedül azon múlik hogy milyen órajelet tud az adott proci...
Van a játékpiacon egy fél maréknyi cím ami tud hasznosítani 16 szálat, de azért nem hiszem hogy midenkinek a Battlefield multi lenne az élete.Vicc amúgy, de én is olyan Single játékokkal játszom, amik azért nem túl régiek, de csak lesek, hogy képesek a 12 szálból mindössze egyet terhelni, a többire meg jut ilyen 5-15% terhelés.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Devid_81
félisten
Suru maszlag mar ez is, vekonyan nem is lehet hasznalni ezeket sz@rokat.
Pasztaknak az lenne a lenyege, hogy a pici egyenetlenseget kitoltse es jo hoatadast biztositson, minel vekonyabban elkenve.
Nahmarmost ez olyan suru, hogy csak nagy nyomassal tudod kellokeppen vekonyra 'nyomni' hogy jol elteruljon.
En pl sajnalok egy VGA-t nagyon eroltetni, hogy a huto felfeszuljon rajta mint az atom.
Azert megtettem minden tolem telhetot, korkoros mozdulatokkal egyenletesen lefele nyomva addig jatszottam vele amig ra nem cuppant.
Valoszinuleg par nap alatt a melegedestol majd meg ez is teljesen begyogyul ahova kell neki, aztan nem lesz ezzel sem bajom egy ideig.
Nem neztem utana de remelem a Hydro nem szarad ki fel ev alatt, mert most egy ideig ha nem muszaj nem bantanam a VGA-t....
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #80962 üzenetére
Azért néztem, mert a folyékony fém nem játék, nekem az van a proci alatt, de körbe van szigetelve az összes SMD mert az i9 7900X szarásig elvan látva ilyennel, ráadásul emeletes a chip. Mint ha lépcső lenne benne.
Pár hónapra rá szét szedtem megint, semmi keményedést nem tapasztaltam.ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Mi ez a mizeria coffee lake topikban, hogy az ASUS Hero XI konkretan fos?
Hazamegyek nezek mar rola review-kat.
Mindenki ezen a 4 fazisos VRM-en van kiakadva ami nem valos 8
Okoz ez barkinek gondot elesben 1.35v felett ahol mar amugy sem lehet huteni egy 9900k-t semmivel sem?...
-
-
Devid_81
félisten
Ah en azt nem mernem felkenni erre a CLU-t.
Oke korbe festhetnem koromlakkal vagy valami szigetelo anyaggal az SMD-ket, de inkabb kihagyom az ilyen jellegu kiserletezeseket.
Itt tul kozel es tul sok SMD van a GPU korul.
A Hydro meg nem vezeti az aramot ha jol tudom, azert kerult ra ezSzerk: #80985) TTomax: Annyira fos?!
En azt hittem csak az a baj, hogy nem lehet vele nagyon durvan tuningolni...
De akkor az en Hero X-emhez se kell vegyek 9900k-t, gondolom ez sem kulonb sokkal.[ Szerkesztve ]
...
-
-
törölt tag
Lol 2018. márciusában Budán az új építésű lakások átlagos négyzetméter ára 784 000 forint
Magyarisztáni fizuból ki vesz itt pl: 60 négyzetméteres cellát? -
snecy20
nagyúr
válasz #59036672 #80990 üzenetére
Sokan úgy leperkálják helyből a 40-50-80 milliókat hogy csak lesek.
Sok ilyen jelenség van, ami abszolút nem áll arányban azzal az image-dzsel, hogy szegény ország lennénk.
GYakorlatilag ma eladhatatlan ingatlan nincsen, állapottól és ártól függetlenül.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Devid_81
félisten
Intel Cascade Lake AP: 48 cores with 12-channel DDR4 in multi-chip package
Ennyit az AMD fikazasarol intel oldalrol amikor az osszeragasztott chipekkel vagdaloztak
De 48 mag 14nm-en...ha ezt beakarjak sorolni vmi 300Watt kornyeki TDP-re akkor jol pofan kell verjek az orajelet...
...
-
válasz snecy20 #80997 üzenetére
A jelenlegi legerősebb 32 magos EPYC processzor is 2.2 / 2.7 / 3.2 GHz (Base / All-core / Max) órajeleken megy, miközben 4 válogatott lapka van a tok alatt. Mondjuk a fogyasztása csak 180 watt.
Intel most 48 magot akar két monolitikus lapkával. Szerintem a 2.0 GHz alapórajel se fog összejönni, hacsaknem valami soha nem látott magasságú TDP-t nem kap.
Make Asia Great Again!
-
ÁdiBá
veterán
Úgy nézki nem lesz meg csak decemberben a blokkom...
Annyira igérte a merlin.ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest