Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Amazon UK mai napi akcio:
£89 500GB Samu 970 evo
£175 1TB Samu 970 evoEzek eleg kellemes arak
...
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek inditási problémákat tud okozni a memória tuning?
Néha olyat csinál a gépem bekapcsolom, és nem történik semmi.
Megáll BIOS képernyő elött a renszer azt csokolom... ujra inditom utána bejön rendesen, azon agyaltam, hogy lehet nem birná az 1,385V melletti 3200MHz-et /16-18-18-36 időzitéssel a 4x8GB DDR4.
Ez azért érdekes mert az LGA1151 rendszerrel nem volt ilyen gond, vagy számit valamit az, hogy most 256 biten üzemelnek? (QUAD CH)[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Nekem volt, hogy nem tert magahoz a gep, csak porgott minden venti szepen alapon bekapcs utan
De olyan is volt, hogy ha sokat vartam egyszer csak magahoz tert...kellett neki par perc is sokszor.
Majd a win oktoberi frissites utan kekhalalozott boot kozben.
Ekkor jott az, hogy ujra rakom a windowst...majd ment szepen minden ujra...frissites...es mar a kovetkezo bootnal kekhalal ujra...
Azota a ramom 3800 on van es semmi bajom.Nagyon sok es kulonos fagyast tud okozni ha a rambeallitas nem jo.
Es en vegignyalaztam ram tesztekkel mindennel a rendszert, es stabilnak tunt......
-
Devid_81
félisten
válasz Erdei88 #81753 üzenetére
Ezt tobb oldal is lehozta mar, hogy az nvme elobb utobb sata SSD arban lesz.
Okes ez most "akcios" de Februar-Marcius korul mar szinte ez lesz a normalis aruk allitolag.
Amugy nem rosszak az nvme meghajtok, ameddig az ember nem hagyja oket elmelegedni.
Sokan mondjak hogy nem lehet eszre venni a kulonbseget Sata-nvme kozott, de ez azert nem egeszen igaz...
-
Devid_81
félisten
Most nezem a bitcoin arakat, 2-3 nap alatt majdnem felere csokkent...
Most ev vegere ebbol mar nem lesz ujra $20000-es ar
Szegeny banyaszok...a vegen meg el kell menniuk dolgozni...
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #81758 üzenetére
Nem veszes ha csak javareszt olvasasra hasznalod.
En most win telepites elott oda vissza mentettem cuccokat.
Steam konyvtaram van az 512-es 970 Pro, nalam 40 fokot erte el csucsban, pedig 200GB ment oda vissza a 960 evo es a kozott.
Nalam mondjuk olyan huzat van a gephazban, hogy pokok kozul is csak a legbatrabb koltozne bele
Az se lakna sokaig benne...
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #81756 üzenetére
Én M2 RAID0 használkok játékokra...
970M2- PCIe 250 / Windows 10
970/960 EVO 2x500GB / RAID0 / Játékoknak.
SATAIII RAID0 / 3x2TB
Ezek mellett van egy 4 TB vinyom.Mai nap megérkezett a hálókártyám is ami 10GB/s.
29 fokos a RTX2080Ti
Szereti a vizet a fiúúúúúMost belegondolok az LGA1151 rendesen limitálna már engem...
16x PCIe VGA
3x4 PCIe SSD
1x4 PCie LAN
1x1 PCie USB bővitő.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #81760 üzenetére
Ertelme nulla, de hamarabb betolt.
Foleg olyankor erzodik amikor vmi ccop jellegu jatekot tolunk.Akar PUBG, hamarabb a palyara dob mint a tobbieket.
Az nvme-el rajuk szoktam verni par masodpercet
De mondjuk en oregebb is vagyok, nekem mar nincs annyi idom varni mint a tobbieknek...
-
Raymond
félisten
válasz snecy20 #81763 üzenetére
Ugyanabban a meretben meg jelentos difi van arban. Foleg azoknal amiknel nem marad rossz szajiz, tehat *nem* Intel 660p, Crucial P1, Adata SX600 es tarsai. Ha mar, akkor Samsung 960 vagy 970, az uj WD Black vagy egyel lejebb de meg vallalthato Adata KC1000. Ugy lehet az arakat kiegyenliteni hogy az uj SATA-t hasonlitod a hasznalt apros OEM NVMe-khez hasonlitod.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #81765 üzenetére
Ha most vennék és egy árban vannak a SATA verziókkal, akkor én is azt venném, de csak mert nincs kábel, megy az alaplapba és kész. Nekem a mérete jön be inkább, abban is láttam a potenciált benne, főleg laptop esetében.
Az ilyen két-három másodperccel gyorsabb betöltés csak stopperrel mérve tűnik fel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #81767 üzenetére
Én már nagyon várom hogy ezekből a 2-4-6TB-osok "emberi" áron menjenek, és akkor meg lehet szabadulni nemcsak hogy a HDD-ktől, de akár a SATA-s SSD-ktől is.
Amúgy nekem az 1TB-os 970 Pro-ra felfér minden, oprendszer+játékok+programok, és majdnem a fele kapacitás még ígyis megvan... szóval 85k körül ott egy 970 Evo 1TB és le van fedve minden, már ez is jó ár érte, de külföldről tényleg kifoghatóak 55-65K körül is, úgy meg aztán ár-érték bajnok.
A rendszer reszponzivitásának amúgy nagyon jót tesz, bár tényleg igaz hogy anno 4-5 éve egy 850EVO is teljesen jó volt már e célra, pedig az ötödét-hatodát tudja csak sebességben mint ezek a mai top nvme m.2-k.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
cyberkind
félisten
VS-ben a tudatos vásárló Gianni-hoz megy vásárolni.
-
nagyúr
Ez oké mindaddig, amíg a játék nem épít arra hogy ugyanazon az úton menj végig oda vissza számtalanszor.
Fast travel nélkül szinte az összes AC, HZD, GoW, TR játéktól a hajam tépkedtem volna már.Mikor már minden fel van fedezve, és farmolni sincs mit, vagy nem akarsz, akkor jól jön az a fast travel nagyonis.
RDR2-vel még nem játszottam, de ha a játék nem erre épít akkor oké.
Ha van sok ilyen oda vissza kereszbe kasul út a térképen, akkor meg szarjanak sünt, ha nincs fast travel.
Így könnyű egy 20 órás játékból 100 órást csinálni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
VTom
veterán
válasz FollowTheORI #81774 üzenetére
ha minden fel van fedezve, és farmolni sincs mit, akkor jó eséllyel kivégezted a játékot
Van aki használja, van aki nem. Én nem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
Borzalmas...[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Ez egyáltalán nem biztos, mert nálam nem egy felsorolt játéknál volt az hogy szépen a küldik felé menet felfedeztem mindent és visszafelé már nem volt mit... vagy egy rész csak később oldódik fel, vagy egy új küldi oda szól ahol már jártál, és vissza kell menned...
Nagyon nem... de ízlések és pofonok.Amíg van választási lehetőség nem gond ez, mint írtam is... csak legyen választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
keIdor
titán
válasz TTomax #81779 üzenetére
Maga a játék is szar. Élettelen, nincsenek emberi NPC-k, unalmasak a küldetések, vagy robot adja vagy hangfelvétel. Meg ez az engine is már régóta cserés kéne legyen, ezek az animációk még elmentek 2011-ben, most mára ultragáz. A Skyrim ezerszer szebb is volt, meg éles, én nem tudom mit csináltak a grafikával, de homályos is az egész, mondjuk már a Fallout 4 magában a lejtő volt...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
-
Puma K
nagyúr
Alpenföhn Brocken 2 PCGH Edition + 4790K@1,25v 4700MHz (fix-fix)
Létezhet hogy jobb ez a majd 1 kilós batár, mint a 240-es 38mm vastag AF240 rajta 2db be quiet! Silent Wings 3 120-as PWM ventivel?
Rég anyáztam ennyit CPU hűtő felrakásánál... ilyen egy f@sz ventilátorrögzítést kitalálni...
Anno saját asztali gépemben (majd utána tértem át évekig laptopra... az még egy hanyagoljuk játékra kategória nálam) egy CM Hyper 212 volt aminek volt kettő csavarozható fémdarab a tetején, amire kellett tenni egy-egy ventit oldalanként és úgy rögzíteni:
Így lehetett ventilátort cserélni anélkül, hogy ki kellene szerelni az alaplapot...
Most hogy ezt így szereltem, eszembe jutott 2016 októbere, hogy én akkor bizony anyáztam egy sort már egy be quiet! Shadow Rock 2 felrakásánál amikor havernak építettem a gépét... ezek a tornyok annyira primitív hűtők hogy vicc... lehet nem várom meg a jövőévet amit magamnak fogadtam és locsolok még egy adag pénzt a gépre épített vízhűtés formájában, mert ez nálam a gyorsan felejtsük el kategóriába tartozik...
Rádaásul a mostani hűtőnél az alaplap egy ideig CPU FAN ERROR-t írt... olyan alacsony fordulaton pörgött 3 PIN-es a venti, hogy úgy érzékelte nem forog közben meg néztem és forgott... be kellett állítanom egy minimum fordulatot...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Puma K #81787 üzenetére
Létezik, főleg, ha kap normális ventit..elég jól sikerült borda. A ventirögzítés nem is vészes ennél, létezik cifrább is..bár tény, a legtöbb drótos gagyinak hat.
Nekem 1 bajom volt a B2vel, azért kellett mást szereznem, mert az akkori mATX lapomon kilőtte az elsődleges PCIe slotot..túl szélesre vették a figurát. A teljesítménye viszont nagyon rendben volt egy 1500rpmes WB2 ventivel.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Puma K #81787 üzenetére
Nekem Atlasom volt ezzel a ventirögzítéssel, én is szoptam vele, aztán rájöttem, hogy sokkal könnyebb, ha először a bordára, utána a ventire csiptetem fel. 2mp alatt kész, és semmi stressz.
Egyébként persze, simán lehet, hogy jobb, mint a 240-es AIO, ha friss levegőt kap
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
Semmit nem mondo PS5 pletyka
Mondjuk a 7nm-es Ryzen-t kihagyni a sorbol eleg nagy butasag lenne szerintem.
Az $499-os ar viszont elkepzelheto, es abba akar meg vmi ertelmesebb vas is belekerulhet, tudva azt, hogy altalaban ezek a vasak nem haszonra epulnek, hanem leginkabb a jatekokbol jon be a penz.
De kezeljuk ezt meg ovatosan, csak egy pletyka.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Valaki jatszik kozuletek Battlefield 5, vagy Black Ops 4-el?
Foleg Black Ops 4 erdekel...az mi a sz@rert $/€/£50??
Ket haver is jatszik mar vele, raakarnak dumalni nagyon mert szerintuk a battle royale mode az sokkal jobb mint a PUBG(ezen nem lepodok meg mondjuk)...de nincs az az isten, hogy en annyit kiadjak egy Call of Duty jatekert...
Majd valaki ebresszen fel amikor £25 lesz max, azert a 10 oraert amit kepes vagyok ezekkel jatszani annyit talan meger......
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #81791 üzenetére
Mert talan egy honapos a jatek? Egyebkent regebben nagyon lassan szokott lemenni csak az aruk, akciozva is ritkan voltak, de azert manapsag mar nem ez van mert valahogy tul sokat vesztettek a fenyukbol. Az Amazon-on 35EUR csak, de ez ott azt hiszem geolimited, a sajat orszagod fiokjaval lehet csak kodot venni. Megprobalhatod azert, az Amazon UK nem listazza hogy van, de a nemet igen: [link]
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #81792 üzenetére
Uj jatek ide vagy oda, sztem a CoD-ert ez vmi botranyos ar.
Nyilvan nem lesz fel aron kiadas koveto masnap reggelre, de ahogy nezem az arakat inkabb felfele megy, mintsem le.
Megnezem a nemet amazon ad-e ennyiert kodot ha UK-ben elek, ha nem csak Nemet regios akkor lehet megveszem magamnak....
-
Mamuska
őstag
Mindenki dobja el a 8700K-t, a 2700X kettéhugyozta a mai proci tesztben. Játékokban nagyon csicska a zintel.
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
I9 tesztre leszek kíváncsi, félek bulldozer lenyomja.
Raymond
Hát ja. Abu féle RTX tesztektől is félek. Amiben Abu keze van az jó nem lehet, ja de AMD részére.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mamuska #81795 üzenetére
kizarolag dx12es jatekok alatt, tetejeben kis szamu jateknal merve ahol az egyik jatek elegge profital min fpsben a tobb magbol ami torzitja az eredmenyeket.
a 9900k nem szignifikansan gyorsabb a 2700Xhez kepest amig TDP limiten belul marad, innentol a 8700k teljesitemenye annyira nem meglepo. de visszakeresheted a korabbi kulsos 2700X/1800X/8700k eredmenyeket, gyakorlatilag ugyanaz latszik itt is, mint korabban a jol skalazodo helyzetben.
szalnehez jatekoknal persze mas lesz a helyzet, starcraft2re, supreme commanderre es cs@240Hzre intelt kell venni. de 8-10 eves jatekokkal max celiranyos oldalak fognak tesztelni. 1440pben pl itt is 1% volt a kulonbseg a 8700K es a 2700X kozott ami a csgo+sc2 beszamitasaval 4%ra nott.
RTX teszttol felesleges felned, mas oldalakon kint vannak a tesztek, nincs meg a 60fps avg 1080p ultran egy 2080TIvel (+1 forras, techpowerupnal mondjuk megvan).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Mamuska #81797 üzenetére
Nekem egyik tesztben sincs benne a kezem. Leírtam már, hogy 200 km-re lakom a szerkesztőségtől. Nem én tesztelek, hanem a többiek, én csak a kérdésekre válaszolok, ha anomália van. Például arra, hogy a Strange Brigade alatt miért volt lassú az i7-8700K, erre vetettem fel, hogy meg kellene nézni kikapcsolt HT-vel, hogy mi történik. Kb. ennyi a szerepem az egészben. Az RX 590-et sem én teszteltem, az értékelésénél volt velem egy megbeszélés. Én javasoltam az Ajánlott helyett csak a Tetszett plecsnit, ha érdekel. Ezért vagyok ott a teszt végén felírva, mert ez már ugye a tesztben való minimális részvétel, ami miatt belefolytam az értékelésbe. De a mérésben nem vettem részt.
Az RTX tesztet sem én csinálom. Az én feladatom a Turing architektúra volt, de azt már megírtam régebben.
(#81798) proci985: Picikét pontosítok. DX12 és Vulkan alatt. Szándékosan két DX12-es és két Vulkan cím van. Mindkettő API egységes figyelmet kap.
A Strange Brigade sokkal inkább azért profitálhat a Ryzenből, mert a Ryzen optimalizálást az AMD írta a fejlesztőknek, míg az Intel nem írt ilyet, így ezek a procik a fejlesztők saját optimalizálást használják. Kicsi különbségnek tűnik, de az Asura kritikus részei ASM-ben vannak, és nyilván az AMD mérnökei sokkal jobban ismerik a Ryzent, mint egy indie fejlesztő, így assemblyben is sokkal hatékonyabb kódot tudnak írni. Ezt egyébként az Intel is megtehetné. Tudtommal már a régi, 4-5 éve megszüntetett gaming részleg dolgozóinak harmadát visszacsábították, tehát kezdenek olyan méretűvé válni, hogy a fejlesztőknek segíteni tudjanak.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Raymond
félisten
Na, elfogytak a 1080Ti-k, az a par ami marad az 949EUR-nal kezdodik: [link] Sok ertelme igy mar nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest