Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #81600 üzenetére
Pontosan hany evesek?
18-38-ig barmit ramondanek barmelyikre, vigyazz ezekkel a csajokkal, eloszor kerjed el a ID-t toluk, mert a kor nem latszik meg rajtuk amig nem erik el az 45-50-et
En laktam Kinaiakkal, az anyuka 45 korul volt, de kipihentebb allapotban siman 25-nek nezett ki......
-
nagyúr
válasz Devid_81 #81601 üzenetére
Kit érdekel hány évesek...
Nem vigyázok... ők az életem .
---
#81603 Devid_81 :
Sosem mondtam,de nagyon szép feleséged van.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
Szerintem kabaré...[link]
Azt mondom az a tükröződés ahol az egész házat látod az nagyon komoly, a többi olyan "meh" kategóriába esik nálam. Fel sem tűnne ha nem teszik egymás mellé.
akoska07: Semmi rasszizmus részemről... de továbbra sem tetszenek az ázsiai lányok. Sem testalkatra, sem sehogy. Nekem full más az ideálom. Na jó, egy kivétel van: Asa Akira.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #81604 üzenetére
Koszonom a neveben is!
Amugy ezek a kis almos szemuek nekem is nagy idealok voltak.
Amelyik nem hizik el gyerekkoraban, az konkretan full csinos marad oreg koraig, fogalmam sincs hogy csinaljak, de eleve 1000-bol talan 1 kover, azt is a modern korunk rossz kajainak koszonheti+itt el sok eve es mar megrontottak az itt elok a Mekis kajakkal, de inkabb mar itt is szuletett nagy valoszinuseggel.Szoval hajra!
...
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #81606 üzenetére
Azt mondod, hogy még nem jött el ennek az ideje a jelenkori hardvereken?
Amúgy tényleg nagyon látványos tud lenni meg minden, és még csak a legelső fecskék egyike a BFV, mi lesz még itt mire kiforrja magát... De csúcskártyán a 30FPS az botrány gyenge egyelőre.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
AdiBá, ezt mondtam neked, pici várás, máris -100k.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Belakta.
VTom :
Ezekre a részekre lógott rá a 200-as Noctua és ezért sem tudtam volna betenni azzal a kerettel amivel alapból gyártották:
Szóval ezért sem játszott volna gyors kötöző amit múltkor javasoltál.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent eleg nagy a variancia, kb ez olyan, mintha nem tetszenek az europai lanyok, avagy vess ossze egy olaszt, egy hollandot (mondjuk hollandbol), egy spanyolt (mondjuk madridit), egy dant (mondjuk skagenit), egy svedet (mondjuk stockholmit), egy osztrakot (pl burgenlandbol), egy horvatot, egy szerbet es egy szlovakot.
Puma K: ez igy elso, masodik es harmadik ranezesre is remalomnak nez ki.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
válasz proci985 #81611 üzenetére
Akad egy-két jó, csak mikor jönnek ezek a booth babe videók mondjuk a Computexről ami Taiwanban van ugye, meg jön egy másik ami Európában vagy USA-ban van, hát, nálam ég és föld a kettő a lányokat elnézve.
Félreértés ne essék, én nem a duci lányokat szeretem, csak jó ha van mit fogni... ugye... nekem az ázsiai lányok 90%-a túl vékony, itt most ez az együttes lehet kivétel, de az átlag nagyon vékony.
Az én szememben a közép és kelet európai lányok a legszebbek. Szlávok és magyarok.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #81611 üzenetére
Kérlek részleteznéd mely okokból kifolyólag rémálom?
Persze látom én is, hogy nem egyszerű a szituáció a mellékelt képen, de érdekelnének a részletek.Tegnap lefekvés előtt összeraktam a gépet ami hétfő-kedd óta darabokban volt... - nem volt sok kedvem foglalkozni vele a héten- ... szóval tegnap beraktam a gyári Intel mákdarálót... és most megnézhetem milyen minimum fixált fesszel stabil még. Szintén fixált 4 Ghz vagy alatta lévő órajelen...
Addig lesz így, amíg meg nem álmodom, hogy most jöjjön-e ténylegesen és mikor az épített víz.
Vagy valami egyéb, a gyári Intel megoldásától hatékonyabb hűtőt tegyek a procira...Nem, ez nem az enyém
Ezt a képet az overclock.net-ről szedtem, a Thermaltake V71 házam ottani topikjából.
Itt egy lista mi van az ipse gépében,, de sajnos nem teljes: [link]
Szerintem a GTX 980 Ti VRM részére tolja a levegőt, és a gumikat meg oda ragaszthatta a backplate-hez.
Ilyen rezgéscsillapító-rögzítő gumik járnak a Noctua ventikhez meg más gyártó is adja a ventilátorai mellé.Gyerekek a mákos gubáért van kitöltve az alaplap, ha nem nézitek
Nem az enyém a gép, de kérdezd az adott tagot: Laithan
Amúgy szerintem biztosra megy a BIOS módosított GTX 980 Ti SLI miatt amit a gépében hajt
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Intel cuts off DiY desktop processor supply chain deliveries for Q4 2018
Boldog Karacsonyt minden kedves leendo AMD-snek
Szoval nem eleg, hogy eleve 50% felarral lehet venni csak intel procikat, de meg lesz feljebb is, koszonjuk Emesenek ismet
Szerk: (#81623) Puma K jah hogy jah?!
En olyan kis gumi izeket nem kaptam eddig egyetlen ventihez sem, lehet rossz markahuseget fogadtam?!
Nah mindegy, vegulis kokeszoltam en a venti ala 4 kis labat, a gpu/vrm/vramok kornyeket fujja, konkretan hozott -2 fokot a GPU-n, szoval gondolom a vrm/vram is orul neki, csak azt ugye nem annyira tudom merni csak a laseres infra cuccal sacc/kb-re[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #81624 üzenetére
egyebkent azt nem ertem, hogy a 9800X hogy kerulte el mindenki figyelmet?
ugyanannyiba kerul mint a 9900k, hasonloak az orajelei, cserebe tud 44pciEt es socket2066os. gyakorlatilag a 7820X helyet ugy veszi at, hogy azza valt kicsit emelt orajeleken, aminek a 7820Xnek eredetileg lennie kellett volna.
ja es intel a HEDTn vegre kivegezte a 4/4-4/8-6/12 / megvagott pciE / megvagott cache / ket processzorcsalad szenvedest es levagta a csalad totalisan ertelmetlen vadhajtasait. mondjuk AMDhez kepest valamennyire meg mindig el van arazva, bar a 9800Xre ra lehet fogni, hogy mas a celcsoportja, mint az 1920Xnek a felepitesbeli kulonbsegek miatt.
mondjuk egy pciE vagott 9800Xnek nem lett volna piaca a 9900k / 2700X / 1920X harmas celcsoporttol fuggoen ugyanazt tudja, csak jatekok alatt jobban, majdnem ugyanazt csak felaron, illetve workstationkent tobbet es tobb pciE savval.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Alapból nem annyira tónusos a testük ez tény és nem az a hú de hosszú lábú nép.
Viszont pl itthon ha összefut az ember egy-két félvérrel az nagyon hűha tud lenni.
Egyszer a plázában még párom is megszólalt, hogy de szép vonásai vannak. Na ott kussoltam rendesen pedig ő is kellemes teremtés.
Volt itt logout poszt, olyan fórumtársról aki talán Tajvanon járt, a genetika és a magas páratartalom miatt meg nyilván az ottani étkezés is közrejátszik, alig látszik rajtuk a kor tényleg úgy 45-50-ig. -
ScomComputer
veterán
Jani nyilatkozik az RTX-ről....17perc 20mp-től....
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #81629 üzenetére
A BF-ben szinte semmi különbség sincs, nagyon örli cucc ez még.
-
Devid_81
félisten
Biztos par nap alatt majd helyreall az Nvidia tozsde ara, de ugy latom megsem volt minden rendben a Q3 report alapjan az egesz.
NVIDIA Q3 2018 Results Detailed Breakdown – Here’s The “Why” Of The Crash
Nem fogunk sirni szerintem ha egy kicsit most rosszul megy majd nekik
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Ez mondjuk igen erdekes eredmeny, bar nem meglepo.
Innen erdemes nezni picit akit erdekelnek VGA eladasok, szazalekok stb stbAzert az 1080 Ti valoszinuleg az egyik legjobban sikerult kartyaja az nVidia az elmult idoszakban, ez latszik is
...
-
Raymond
félisten
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #81600 üzenetére
Hm...nekem nagyon nem zsánerem az ázsiai csajok,de ez a jó ebben mi ketten mehetünk együtt csajozni. A feka csajokat meg csak nézni birom de szagolni már nem,olyan "nehéz" illatuk van amit ki nem állhatok...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Hát baccátok meg nem a fiam megszületni.... már 40hét+6nap...vasárnap be lesz indítva vagy vagy úgy a korházban.Már 4kiló felett van a fiam,lusta here mint az apja... Jahh,Király Alex lesz a neve.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
stratova
veterán
válasz TTomax #81636 üzenetére
Kismamahotel at it's finest. Nálunk is héderezett még egy hetet, potyára vett ki az apja 1 hét szabit
Fingers crossed, gondolom ott leszel a szülésnél, ne lepődj meg ha esetleg anyjuk elküld melegebb éghajlatra, hogy ez miattad van a tolófájás nem vicces.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #81637 üzenetére
Köszönöm!
(#81638) stratova
Nahh igen,én is most pihentetem a melót egy hétig,ide koncentrálok.(#81636) TTomax
Ezt azért jól leírtam...itt-ott hiányzik egy-két szó....[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #81623 üzenetére
a kep alapjan ez egy egykoros rendszer. ebbol indulok ki. (sajat eloeletem vizen itt ha ugy gondolod, hogy levegobe (no pun intended) beszelek.)
a csatik alapjan szemre 13/10 (kulso/belso) atmerorol van szo. az 1.5mmes csovastagsag miatt torhet.
van a hatso assembly (ez a radi - tartaly - pumpa kombo) es a felso (dual radi - tartaly - pumpa) kombo
van a felso (dupla radi - tartaly - pumpa kombo)
kezdjuk bal felulrol orajarasaval megegyezoen:
- val felul van a pumpa-tartaly-radiator assembly. a ramokat lefedi majdnem teljesen.
- a CPU blokk bal oldali, valszeg bemeno (ha az EK dokumentacio szerint van osszerakva?) agan negy 45 fokos szogbol allo csatlakozo csoport van. magaban 20 euro es a gyakorlatban ilyet akkor epit az ember, ha nem adja ki a rendszer.
- a cpubol jon ki a masodlagos assembly, innen megy az MB VRM blokkba
- az MB assembly valahova hatra megy
- az elso radi fut mindent
- az also radi is, de legalabb van bent egy tapasztalatok alapjan hangos aramlasmero
- aztan az also radi utan meg egy?
- ket valami nv kartya egy harmadlezart parhuzamos porttal.
- ami igy iskolatanulmanya annak, hogy hogy ne kosd korbe az alkatreszeid ha nem akarod, hogy szenvedjen a pumpa.
- tippre a leeresztoport az atfolyasmeronel van.
- a feltolto pedig a hatso assemblynel.ami miatt remalom:
- egy kor, ket tartaly + ket pumpaval
- szoval hogy is toltod fel es hol??
- barmit cserelni kell gyakorlatilag le kell ereszteni... de oke, hol ereszted le? a leeresztoport nem a legalacsonyabb ponton van (sok sikert az also radihoz)
- az SB meg fog sulni 30 fok folott. tapasztalat.Keldor papa: nekem igy baratnoknel az volt a legdurvabb, amikor a voroshaju goth exem skandinavoknal a helyi nyelven kerdezgettek, hogy mi merre van.
de tavolkeleti ismerosok alapjan eleg nagy a variancia.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz proci985 #81640 üzenetére
Látom te is macska szerető ember vagy....akkor ezt nézd meg...milyen harcias a "potyka".....
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #81624 üzenetére
Már anno az ezer éves Coolink ventikhez is járt (a lapátok színvilágához hűen neon sárga-zöld-ezmijez színben) és a mostani 200-as Noctuához is csomagolva van kétféle gumis rögzítő:
Múltkor rendeltél 2db Noctua ventit az RTX 2080 hűtéséhez... azokhoz nem járt?
Nem bírtam újfent magammal és rendeltem egy ilyet:
Alpenföhn® Brocken 2 PCGH - link
Addig ez lesz a CPU-n amíg meg nem álmodom ezt a CPU vízhűtés meg delid+die guard témát...
Ma a kollégám megmutatta hogyan tudná leszedni a 200-as Noctua számomra felesleges részeket a keretből. Elég szépen vágtunk ma mindenféle műanyagot ráérős időnkben az irodából kiszabadulva a raktárba-udvarra
Gratulálok!
Kitartás neked és a párodnak![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #81635 üzenetére
Megbeszéltük,mehetünk.
A feka csajokat meg csak nézni birom de szagolni már nem
#81636 TTomax :
Kisebb lányom ugyanez volt,úgy kellett kikönyörögni onnan,és tényleg lusta.
De én így imádom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ÁdiBá
veterán
Valaki tudja hogyan tudom magam aktiv módba rakni QBittorentnél, utorrentnél?
Most bekötötték a TMOBIL-t 2000/1000 direkbe van rákötve a gépre, és nem tölt fel... ha fel is tölt max 10kb/s.
Annyit ir nincs port nyitva.
Ötletetek van?
Kerestem googleban, de lövésem sincs mi a baja, egyszer azt irják RUTER aztán Virusirtó...ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest