Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz stratova #80597 üzenetére
Nem tudom mi lehet veluk.
Azt irjak, hogy nVidia tolja vissza a hibas kartyakat a usernak azzal a dumaval, hogy a kartyat teszteltek, es naluk nem jelentkezett a hiba es user error...es nem kap a user uj kartyat.'Szerencsere' az RTX 2080-rol nem irtak ilyet, de pl 2070-bol is elszallt jo par darab mar allitolag...
Pont most gondolkodtam azon, hogy levizezem a kartyat...vaaagy tolok ra 2x12mm ventit egy kis hazi mod-al a gyari szar helyett.
Tegnap otthon voltam es ucsorogtem a huvos szobaban (17 fokban) es a kartya konkretan 75 fokon ment, 83% ventifordulat mellett.
Ilyenkor mar azert egy jo -100MHz-nyi boosttol bucsut inthet az ember...
Eleg nagy hulladem lett ez az egesz RTX szeria[ Szerkesztve ]
...
-
snecy20
nagyúr
Most adtam el 2 hete az 1080Ti-t... lehet hogy szerezhetek be egy másik Pascal-t, és a 2080-as tervek kútba esnek?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #80601 üzenetére
Az egész Turing családot viszik át 7nm-re amint lehet, hatalmas a GPU, sokat fogyaszt, drága gyártani, gyenge a kihozatal, hamar jön a 3000-es refresh széria.
Engem a GTX-480-as Fermi első generációra emlékeztet sok szempontból, csak most nincs konkurencia és nem annyira obvious, pedig a tünetek ugyanazok...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz stratova #80579 üzenetére
monitor meg macskaalom itt is megvolt egyebkent, de a marvanyasztal az mas ligaban jatszott.
ja es persze draga volt es delelott 11kor jott meg, szoval otthagyni a lepcsohazban nem mertem, ismeros meg nem volt akinek szoljak (dolgoztak).
Keldor papa: csaladban van egy relative olcsobb Acer (27es VA), talan ok fedik le a legjobban a teruletet legalabbis erre.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
Csak egy kerdes,
Ti melyiknek ugranatok neki VGA kartya hutes javitas miatt?
Dobjak a VGA-ra egy AIO vizet es 'sz@rjak' az egeszre, deee ovatosan kell a gari matricas csavart leszedni, hogy ne seruljon.Vagy nekiszaladjak egy hazi modnak, avagy a hutorol letakaritom a csunya muanyag keretet, es 2db nagy teljesitmenyu ventivel hutsem?
Videonal kb 9:40 korul van az szamomra erdekes resz.
Zaj annyira nem szamit, es igy a garit se veszitem igy, mert csak a keretet kapom le, csereben tutira nem lesz vilagbajnok a hutes, de a gyaritol sztem elorebb leszek vagy 5-8 fokkal.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Ah annyit az egesz nem er nekem, mar ez a AIO is olyan arban amit sajnalnek ettol a fosh kartyatol.
Akkor adok inkabb neki venti modot, akartam amugy is masik ventiket a hazba, mert vmelyik az eredeti regiek kozul mar picit zorog bekapcsolas utan par percig.
Szoval ha nem is mentem meg a vilagot, a ket ventinek lenne ertelme amugy is a hazikoban.
Picit erosek normal haz ventinek ugyan, de majd szabalyozom oket ugy is...
-
snecy20
nagyúr
Ez vajon fake? Vagy a nettó ár került kiírásra?
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #80618 üzenetére
Elég új és kezdő a honlap szerint.
-
snecy20
nagyúr
válasz FollowTheORI #80618 üzenetére
Maga a webshop létező, látni is olyan kártyákat aprón hogy ide szól a garancia ehhez a céghez, de érdekes mindenképpen, utánajárok majd.
-
keIdor
titán
300.000ft-nál többet egy kártya sem ér, max az amelyik garantáltan 3 évig nem kap utódot. Ehhez olcsóbb gyártás is kéne, meg ja... konkurencia...
Azt is hozzátenném, hogy az embereknek sem kéne bejelentés előtt előrendelésbe elvinni mindent, a fejekben is vannak bajok sajnos.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #80625 üzenetére
Pride gay pc!
-
nagyúr
-
keIdor
titán
Kezd nagy visszhangja lenni a hibás RTX 2080Ti hibáknak... ref nyákos karik éeintettek eddig, másik topikban visszahívásról írnak már. Persze ez nem hivatalos.
Szar de legalább drága hardverek jönnek. Még ''remélem'' a Z390 lapok is alultervezettek lesznek vrm ügyileg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Huhh bazz...ez mar nem fos...
Mindjart nezek mereteket, mert nekem a monitor mogott van a a gep az asztalon, raadasul az egesz most felkerult egy kis polcra...
Attol felek a montior kb az olembe lesz, ha egy ilyen az asztalra kerul...a fekvo pozicio az nalam egyre jobban elonyos lesz a sz@r toronyhazakkal szemben, foleg ekkora VGA kartyakkal...Szerk: (#80629) FollowTheORI, biztos, hogy minden rendben lesz, nVidia nagyon kitalalta most ezt az RTX-et nekunk
Nah pont ezert nem akarok mokolni sokat a hutessel, rakotegelozok 2db 120-as ventit a gyari bordara, es ott rohadjon el ahol van az egesz, lehet 2 honap mulva mar ez is ott figyel az Asus-ek kukajaban...azert nem fogok fel napot szerelni jatekvizekkel az mar biztos[ Szerkesztve ]
...
-
Raymond
félisten
Egyebkent ugy latszik 2018 az eszement arazasok eve. Az uj Macbook Air europai arai:
8GB RAM = 240EUR (8GB->16GB felar)
128GB SSD = 250EUR (128GB->256GB felar)Kulon finomsag hogy az alap 8GB/128GB valtozat 1349EUR.
Plusz sikerult nekik a full alu hazba egy 2c/4t procit belerakni [link] de ugy, hogy hiaba a 7W TDP, ahogy olvastam venti is van benne.
Slow clap...
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ÁdiBá
veterán
válasz snecy20 #80641 üzenetére
Drágán vettem sajnos... 489
Ma még belesem rakom, tolom a1080Ti-vel a dolgokat tovább, majd holnap vagy holnap után, nem tudom még.
A lényeg, hogy már itt van.
Megnézem milyen meleglesz ha itt felforr nekem, kapja a blokkot is.
De egyenlőre kitesztelem mert itt megy riogatás hogy gond van az RTX szériával, memória és driver hiba.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
nagyúr
-
ÁdiBá
veterán
válasz FollowTheORI #80646 üzenetére
Egyenlőre nem vizezem, Strixet is szét kaptam pár hónapra rá a 1080Ti-n félévre rá, picit több.
Természetesen egyből nem szedem szét, de az i9 7900X em is delidelve van, úgy hogy nem tudok erre mit mondani.ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs