Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz cyberkind #62017 üzenetére

    A gémer vonal az Intelnél most az LGA2066 lesz. Direkt hoznak bele relatíve olcsó procikat is (Kaby Lake-X). Elég hamar itt is lesz. Állítólag a PC Gamer Show kap nagyobb szerepet.

    (#62018) Devid_81: A vállalati szint az más. Oda muszáj szállítani, mert a LiquidSky nyáron startol. Tehát májusban minden VGA-jukat ki kell cserélniük VEGA-ra. És marha sok VGA-ról van szó, tehát szállítani nekik már szállítják. Ha nem tudják ezt megcsinálni május közepéig, akkor nem tudják indítani a szolgáltatást a tervek szerint, mert azért jó két hónap tesztüzem azért nem ártana, hogy ne élesben essen be minden hiba. Tehát az előrendelőknek nyilván muszáj szállítani a terméket. Annál is inkább, mert az előrendelések jellemzően kötbéresek, vagyis ha az AMD csúszik, akkor egy rakás pénzt fizetnek majd vissza. A LiquidSky-nak olyan április vége óta szállíthatják, mert a csere sem pár óra ugye. Azért itt világszinten százezres kártyamennyiségről van szó. És a LiquidSky-nak ez kritikus, mert a felhős játék hatásfoka igen rossz a VEGA nélkül, ugyanis a régi GPU-kkal egy user/GPU a felállás. Egy VEGA 10 jóval több usert is tud kezelni, tehát az üzemeltetés sokkal hatékonyabb.

    A sima userek leghamarabb május 16-án kapnak infót. De az nem a start lesz, hanem egy általános terveket bemutató webcast. A Vega ezután lesz szállítva a tesztelőknek, megszabva az NDA, stb.
    A Computexen biztos lesz szó róla, de egy külön rendezvényen lesz bemutatva. A Computexet az AMD meghagyja a gyártóknak.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák