Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz kolopele #12293 üzenetére

    Ez a mi mire elegendő elég burzsoá játék, tipikusan az határozza meg mi kerül a gépbe, hogy mire elég a kosztpénz. :P Most hogy a "haldokló PC vidkártya piac" és dollár erősödés reánk szakadt, a 40-70 ezer forintos GTXxx6xx közép kategória szépen fellesett 90-110k-ra, ezzel együtt a történelmileg 100k körül alakuló felső kategória meg gyakorlatilag duplázott egyet, és így azért másként alakulnak a lehetőségek is.

    Már a kezdetektől lehet mondani, hogy GTX1070 kellhet 1080p-re is, hisz egyes játékokban a 1060nak átlagban sincs meg a 60FPS, nem hogy minimumban:

    Mindeközben az 1050Ti(!!) topikban is örülnek a fullhádénak, szóval erősen ízlés kérdése. :)

    Így most már csak 130-140 ezer forint kell GTX1070-re, és meg lesz oldva a rendes fHD géming...

    ..egy darabig. VGNGR intése azért nem a levegőbe szólt, Volta nemsokára érkezik már HPC kártyákhoz, Abu már közölt írást a Volta lelkivilágáról(ilyet azért nem szoktak évekkel a premier előtt), szeptember környékére pletyiznek nekünk plebsnek is egy változatot, tehát aki szívbajos, hogy pár hónap alatt elinflálódik a 100k-s kártyájának az ára, az ne verjen el most sok pénzt videobigyulára, mert lehet csak jövő nyáron, de esélyes hogy már most ősszel jöhet egy GTX1000 Pascal radírozó új sorozat. :U

    Persze ez AMD-n is múlik, ha a Vega ütni fog, és bár drágán akár, de beéri-veri az 1070-1080-1080Ti hármast, akkor az nVidia sem fog a tökein heverni, gyorsabban kitolja az új architektúrát.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák