Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
Az előző driver-el nekem is volt órajel beakadásom (1540 körül)
Sajnos kis kerülővel jöttem rá, mert először én is az említett (már jól bevált) miner keresőket futtattam le. Persze nem találtak semmit. Majd csak ezt követően esett le hogy nemrég driver-t frissítettem.
Nem sokra rá olvastam itt az egyik kollégától, hogy ő is belefutott ebbe a problémába valamelyik előző drivernél. Adott neki egy DDU-t és vissza egy régebbi driver. Probléma megoldva.
Én ezt nem tettem mert nem sokra rá jött egy új driver és azzal rendbe volt.[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
válasz juve600 #11256 üzenetére
Igen a jenlenlegi helyzetben / játékokkal/ bőven elég.A 6g vs 3g már a nagyobb felbontásoknál érzékelhető a különbség főleg a 4k-nál.Ott ami nekem elment /Doom 40fps ultran a gyerek 3g 18-20 fps volt/.,de ha 60 fps felett akarsz játszani akkor full hd-ra tökéletes .Szóval nem éri meg a felárat a 6g.Ezt úgy állitom azokkal a játékokkal amivel mi próbáltuk.
[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz Whysperer #11249 üzenetére
Igen ne haragudj ha nyers voltam.
Azok a procik anyit tudnak nincs bennük több.
Sajnos nagyon félresikerült széria.
Ha tudsz válj meg töle mig lehet.
Lehet szidni intelt de sajnos mai napig nincs ellenfele.[ Szerkesztve ]
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
apa111
aktív tag
Én már mindent ki próbáltam amit itt le írtak a kolegák és csak a gpu twek segit nekem ,de játék közben újra elindúl ami akassza a kártyát,hirtelen be esik a /pl ,Doom 140-ről 80-ra aztán 10perc után vissza áll 140 körülire ugye ami egy picit ugrálgat . Ezt kb 2-3 hete kezdte elötte nem volt ekkora le esés fps-ben.De nem a számok ha nem venném észre az akadást ami elég jól ki vehető eddig nem ilyen azoknál a játékoknál amiket próbáltam.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
EVGA-nál megvan még az a lehetőség hogy hűtőt le lehet venni garancia vesztés nélkül? Esetleg más gyártóknál is van ilyen? Esetleg Zotac-nál?
Nem nagyon találtam hivatalos leírást erről.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Egy Inno3D iChill GTX 1060 asom van 6 gigás és az lehetséges hogy egy a VRM a kártyán mikor hül ki akkor "pattogó" hangot ad ki? mindig mikor fejezem be a játékot vagy éppen elkezdtem akkor egy-két ilyen pattogó hangot hallok a vga felöl mitől lehet ez? normális ez?
Lehet már régebb óta fent áll ez a helyzet sőt lehet amióta megvan de most lettem rá figyelmes.
Vagy ha nem is a VRM de a hőtágulástól előfordulhat?[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz SECTORnooB #11268 üzenetére
A hőcsöveken mozognak ilyenkor a lamellák, annak van hangja. Ha a VRM hülésétől patog a nyák, akkor ott már komoly bajok vannak.
type your text here..
-
SECTORnooB
addikt
-
jacint78
addikt
válasz SECTORnooB #11270 üzenetére
Hőtágulás, az autóban is pattognak a csöveg amikor leállítod és hül, meg mindenben. A Nagy torony processzorhűtők is ilyenek általában. Ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy néhány milimétert arrébb csúszik, hanem apró mozgolódások vannak.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
SirRasor
addikt
Hmm érdekes..pár napja szétszedtem a gépet és optimális helyfoglalás végett átraktam a videókarit egy másik slotba.
Azóta napi 1 nvlddmkm.sys-es kékhalál van Most felmegy a legújabb driver, hátha..Make Love not war!
-
Rick3D
senior tag
Ki mennyire húzta a kártya órajeleit ?
Megérkezett, ma megcsináltam az alap bencheket stockon de az OC holnapra marad.
Eddig GTA-5 tesztelem, impozánsak az eredmények Itt nem fogyok el a Vramból Ja bocs .. dehogynem res scaling -
Euromail
aktív tag
válasz Rick3D #11277 üzenetére
Gta5 nem annyira szereti.
nekem +160 gpu +500vram de ha sikerül beiktatni a core voltage-t: 100% neked is hogy maxot elérd 1.093V-on akkor +170 +600 lehetséges stabilan.Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Rick3D
senior tag
válasz Euromail #11278 üzenetére
Először megpróbálom elérni stabilan azt amit elsőre írtál 160/500-at. A core voltage-hoz még soha nem nyúltam és nem feltétlenül tervezem de ha még is úgy döntenék akkor azt leírhatnád hogy itt a képen mennyi kakót kéne még rápakolnom ?Tudom hogy leírtad 1.093V de itt %ban van megadva és tudtommal ezzel a részével igencsak vigyázni kell , szóval inkább biztosra mennék.
(Ma délelőtt letudom ezeket a teszteket.)[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Én már most nagyon várom, és ti ?
-
dobdan1
csendes tag
Egy hónap után megérkezett a garanciából a Gigabyte GTX 1060 OC 6G windforce kártyám. Persze nem volt javítható, így újat kaptam helyette. És még járt hozzá nvidia kupon is. Hiányzott már a kicsike...
-
eami
veterán
-
dobdan1
csendes tag
Aqua-tól vettem. A garanciális ügyintézéssel nem volt semmi baj. Jött a futár érte, meg hozta is amiért nem kellett fizetnem. Ami után elvitték 3 hét után jött a válasz a cseréről. És rendesek voltak, mert pont most van az nvidiánál akció és kaptam kupont is hozzá ingyen játékkal. Nem tudom mi lett a baja, de nem is foglalkoztam a dologgal mert cserélték vadi új kártyára. Annyit tudtam meg, hogy nem javítható.
Kb. 3 hónapot bírt. Egyszer csak megadta magát játék közben, nem volt semmi előjele. Citromsárga lett a kép megállt a játék és nem indult a gép utána a kártyával. Soha nem tuningoltam, tehát húzva egyszer sem volt, csak amit gyárilag boostol a kártya menet közben. Nem vettem észre azt sem, hogy nagyon melegedett volna, a hűtés is rendben volt, nem volt zajos sem, pedig a gigabyte kártyáknál nagyon mondogatják hogy cicereg vagy mi. Az újnak is halk a hűtése.
Remélem az újjal nagyobb szerencsém lesz.
-
Whysperer
addikt
Srácok tudtok abban segíteni ,hogy nem emlékszem miaz. Mikro megvettem a giga 1060-t elöző windowsomra feltelepítettem és egy ilyen Farkas icon-os programot is felrakott a driver ami mutatta ingame a fps-t stb. nem tudjátok melyik plugin az? Illetve nincsen olyan Nv program ami mutatja úgy FPS-t és a Tempet meg ezeket mint a MSI afterburner/RivaTuner,mert nekem WOW-s addonssal összeakad és iylen szivárvány színű összemosódott 1 cm vastag csíkot tesz a kijelző bal odlalára ,ha On-ra van kapcsolva.
(#11285) dobdan1 : nekem 5 hónapo s,de ne rémisztgess!!!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz tonyrulez #11290 üzenetére
Ez tetszik és ez mtuatja úgy játék özben is?nem szóltam látom .. köszönöm szépen nagyon jó ötlet volt. este megnézem
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Armor-ról mi a véleményetek? Csak mert jövő héten érkezne hozzám egy...nem nyúlok vele mellé? 6gb-os
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Euromail #11278 üzenetére
Ebből a szempontból én szeretem a GTA5-öt ugyanis baromira kényes és ha valami hiba van az itt tuti hogy kijön. Egyébként sikerült kihoznom belőle a 160/500at meg sem kottyant neki , még van a kártyában kakaó , legalábbis a tesztek ezt bizonyítják
(#11281) Hauptmann : Kb 2-4 FPS-t pontosan annyit hogy ne essek be 60 fps alá Pár % látvány eltérés van a " csont max " és az én beállításaim között , 60-80 + fps körül mozog. Alig hittem a szememnek A többit lent !
GPU-Z
Fan profilom
STOCK
FURMARK 1920x1080 MSAA 8x 36 Perces teszt
Superposition 1080p Extreme ( Nagyon megtetszett ez a bench diavetítés ellenére is.)
Heaven & Valley 1080p Extreme
OC +160 / 500
FURMARK 1920x1080 MSAA 8x 2óra 44 Perces teszt ( Az első képen az idióta windows kikapcsolta a képernyőt 1 óra után és épp közben mást csináltam, a második képen már mérvadó a az avg fps.)
Superposition 1080p Extreme
Heaven & Valley 1080p Extreme
Ahogy én láttam már nem olyan sokat de még lehetne oc-zni ezt a kártyát viszont egyenlőre megelégszem ezzel. Hozta a részemről várt szinten sőt. Abszolút megérte speciel nekem a 6gb változat, már egy kollégának említettem hogy az effektekkel tudok trükközni de a Vram-ra szükségem van. Igaz hogy nem 6gb re hanem csak 3,8-4,1 GB-re pl GTA 5-ben. Készítettem stock és oc-ról is benchmark videót amit fel is raktam volna youtubera de kedves kábelsz@r (netszolgáltatom) Úgy gondolta hogy viccesnek találom ha lekorlátoz 3mbit/1mbit -re mert átléptem a 600gb adatforgalmat a hónapban . . .
Szóval pár képet mutatok hogy lőttem be a saját szájízemre a gta5-öt amivel 60-80+ fps-t hoz
Ha lesz rá igény akkor következő hónapban fel tudom tölteni de addig is csak írni tudom hogy kb 6 óra játék alatt mit tapasztaltam. A fent említett fps értékeket mind a két játékmódban hozta kivétel a nagyon füves területek ott 10-12 droppolt az avg fps , röviden ennyit . . . máshol tudta tartani.Még lehetne játszani a population density, Extended Distance/Shadows beállításokkal amit majd később lehet meg is teszek.Én az összes blur féle ökörséget utálom így egy számomra sokkal szebb árnyékolási módszert használok amit a képeken láthattok is. Nekem sokkal jobban bejön ha az árnyék szép éles és nem pedig összemosott getymó ami mellesleg dupla/tripla annyi erőforrást eszik. Ezt a guiedot használtam segítség képen.
[ Szerkesztve ]
-
hosi27
csendes tag
Sziasztok! Melyik kivitelben ajánljátok az 1060 as kártyát (6GB vrammal) ? i5 4590 es proci mellé venném. Árban 80-110 körül is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Euromail
aktív tag
válasz hosi27 #11298 üzenetére
Ha 110ezret rá szánsz akkor vegyél 1070-et mert az nagyon sok középkategóriás kártyára.
Max 80 ezret ér.Olyan siker sztory biztos nem lesz egyhamar mint a gtx 960 mert 2évig nem volt trónörökös kb: 80-ról indult az ára és most még 40-ért adják el azért nem semmi. 1060 nem ilyen szerencsés jövőre biztosan jön az új felső kategória nyár végén utána decemberben meg a középkategória meg a többi.
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest