Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadani
tag
válasz fsb1000 #39600 üzenetére
sajnos teljesen elzárkozik ez elől, úgy hogy rajtam van egy hibás kártya, amiről fogalmam sincs mi okozza a gondját, mert hogy nála természetesen tökéletesen ment bár olyan képet nem kaptam ami a hőmérsékletet és a fordulatszámot mutatná, szóval ezt megszívtam csúnyán. Kihez lehet ilyenkor egy ilyen kártyát elvinni vajon? Ki ért ilyenekhez?
janissary
-
belsodavid
aktív tag
válasz vadani #39601 üzenetére
Akkor csúnyán átvert mert valószínüleg nem mükszik! Amúgy én is még az EVGA-ra akartam S1-et mivel hidegben nem kockásodott, de lebeszélt róla a boltos srác! Modta hogy már régen rossz ha hűtöm mint az állat, hogy jó legyen! Igaza volt ment gariba! Amúgy valaki linkelt még valahol egy linket... Apó között van olyan hogy VGA-kat javít a srác! Keress rá, én is mindjárt keresek!
UI.: ramhibás vga-t nemtom lehet e javítani
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
válasz belsodavid #39602 üzenetére
Azért amíg nincs kipucolva az a hűtő, addig nem biztos, hogy ram hibás...
Én a helyében levenném a hűtő felső borítását, úgy, hogy a bordák meg minden egyéb a helyén maradjon, és kipucolnám belőle a port. Ha úgy is szar, akkor hallottam olyat, hogy volt, aki a gyári gts hűtőre tett egy ventit, és úgy jobb a hatásfoka. Így kihagyható az AC S1 megvétele, bár nekem is ez van, és tényleg nagyon jó.[ Szerkesztve ]
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz belsodavid #39602 üzenetére
Lehet de annyira macerás hogy nem szoktak ezzel foglalkozni, nem éri meg.
Inkább cserélik az egész kártyát.#nincsbennetarcsi
-
vadani
tag
válasz fsb1000 #39604 üzenetére
szia egyenlőre a zh-imba vagyok temetkezve elküldtem egy ismerősömhöz aki nem profi de megbízom benne ha ez nem megoldás akkor ellesz majd küldve valakihez aki profi, eredmény hétvégére lesz hogy mennie kell-e szervízbe. Isten áldja azt aki kitalálta hogy egy héten legyen 7zh no mindegy . Szóval még jelentkezem bízom a csodában és azt akitől vettem csak akkor adom ki amikor biztos helyen biztos diagnózis lesz, avval nem lehet különösebben vitatkozni.
üdv vadanijanissary
-
vadani
tag
válasz belsodavid #39607 üzenetére
szia igen van, annyi van csak hogy a probléma nem megoldott és kell találnom egy szakembert, szemetel ugyanúgy. Egy ismerőssel megnéztük a csavaros részt se vettük le csak amennyire rálátni a ram alatti hűtés egy ilyen szivacs szerű anyag nagyon elvan száradva nem tudom hogy ez mennyit számít, de hogy az én plusz költségem lesz az is biztos a volt tulaj felajánlott helyette egy 4670-est de hát a két kártya köszönő viszonyban sincs egymással. Úgy hogy találnom kell valakit aki újra csinálja rajta a hűtést, ezt nem tudom mennyiért vállalja és kicsoda. Plusz posta költségek esetlegesen, szóval ráfaragtam
janissary
-
belsodavid
aktív tag
válasz vadani #39608 üzenetére
Megpróbálhatod úgy is, hogy veszel 1 S1-et, vagy beszélsz egy szimpatikus boltossal, hogy adjon neked kölcsön próbára! Ha az sem oldja meg kidobod a kártyát, a hűtést eladod róla akár 1000ft-ért is. Ha rajtad marad az S1, akkor meg veszel majd egy olyan vga-t amire jó az S1 és akkor nem megy kárba. Tudom, hogy kegyetlen sokba kerül így, de nem tudsz szerintem mást csinálni! Amúgy mennyiért vetted a gts-t és milyen márka, hány éves?
-
vadani
tag
válasz belsodavid #39609 üzenetére
Asus 8800 gts sima gyári 512mb nem húzott gyárilag, 2007 dec asszem a gyártási száma alapján, van olyan szaki aki akkor kér pénzt ha biztosan megtudja csinálni annak se volna értelme ?
janissary
-
Dr.Én
veterán
Holnap probálom én is ki,Azért kiváncsi vagyok hogy a Samsung 22" monitoron hogy megy majd
Szerintem se kell még váltania 8800GT-ről, mert nagyon király vga még mindig, az enyém is lassan 2 éves
De azért én szeretném lecserélni, csak hát egyenlőre nem ugy alakulnak a pénzügyeim hogy letudjam cserélniWOT: kissio
-
janos80
senior tag
szia
tudtok ajanlani 8800gts 512-re valami jo hutőt?
valaszotokat elore is kosziudv
Janos -
Theodolit
tag
Nekem is mindent visz az én kicsikém
majd ha kijön bf:bc2 megrángatom mind a procit mind a vgat is,hogy szépen menjen dx10-ben aztan annyi.... aztan félelem és reszketés bf-ben lesz éjjel nappalAz élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
SpZ
senior tag
válasz janos80 #39626 üzenetére
nos itt van a kezemben a hűtő doboza
magára a gyári lapra nem írták rá csak 8600 gt ig de rávan ragasztva egy 'NEW COMPATIBLE' matrica ami a következők vannak: 9600gt , 8800gts(g92), 8800gt, HD 3800 series, HD 3600 series.szval arról lehet szó, hogy a weboldalon nincs frissítve mire is jó még, biztos vagyok benne hogy rámegy
-
belsodavid
aktív tag
Valaki írhatna valamit az új driverről, érdemes leváltani a 182.50-et? Nem bugos, nem lassabb?
-
Dr.Én
veterán
válasz belsodavid #39634 üzenetére
Most tettem fel az uj drivert(198.62) én, amikkel játszok(COD4, Dirt2, The saboteur) abban nem vettem észre bugot, esettleg lassulást az előző driverhez képest...
3Dmarkot meg nem szoktam futtatni hogy emlyik driver hozz több pötyit[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Van egy MSI8800gt-m,eddig tökéletesen ment,semmi baja.De az utóbbi időben elkezdett "zizegni" mikor dolgozik.Belépek egy játékba,leterhelem ilyenek,ilyen zizegős hangot ad ki.Nagyon zavaró,kérem aki tudja mi a baj segítsen!
Konfigom:
MSI P35 Platinum Combo
4GB 1066mhz CSX
E2180@2.8 ghz
MSI8800gt -
-
rup1u5
nagyúr
válasz Pubszon #39648 üzenetére
Nem is a zizgés aggasztó, mert attól baja nem lesz hanem a képmegállás. Az lehet GPU hiba is. Driver csereberéléssel kéne kezdeni a kisérletezést ezügyben. Ha minden driverrel ezt csinálja akkor csökkenteni kicsit a gpu órajelét és megnézni úgy.
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest