Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
Vettem egy Galaxy 8800GTS 512-t , próbálgattam a tuningot, aztán 805/1140-en a Vantage 7131 pontot adott GPU Score-ra. Megfelelő ez? IDLE 54 fok a GPU, venti 37%, nem sok ez picit? Viszont játék közbe semmi hangja szinte...
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
AMD X2
senior tag
válasz Storms #40308 üzenetére
Gyári hűtő Kb. ezt tudja a melegben. Ha zavar csak hűtőcsere segíthet. Szerintem nem kell erőltetni , semmi baja nem lesz azokon a hőfokokon , csak akkor ha zavar a hangja.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy 8800GTS-em, és nagyon hangos a hűtője, ami nem csoda, nem valami jó az alap hűtő sajna, mivel tudom megnézni hány voltot kap? lehet hogy ha lejjebb venném, akkor kicsit halkabb lenne
ASRock A780GM-LE lapom van
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
adamka16
őstag
válasz enginev3.0 #40312 üzenetére
Annyira nem vagyok ismerős GTS-ben, de ha G92-es mag van rajt akkor felejtős a feszültség visszavétel.
amúgy ha a GPU-Z nem írja ki akkor semmi. maximum egy Everest..[ Szerkesztve ]
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Eladóvá vált a videókarim, ha érdekel vkit írjon: [link]
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
PCMESTER
csendes tag
hy, van 1 Galaxy 8800GT-m alap mem-je 600mhz 650en simán bírja valakinek vmi örlen nagyobb mahinálás nélkül többet kicsikarni belőle? hűtése kiváló ötletet privibe kérnék nem nagyon tudom nézni
-
shteer
titán
válasz AMD X2 #40318 üzenetére
nem biztos, hogy egyértelmű a pc mozaik jelentése
szerintem jónak tűnik..
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Úgy néz ki lassan csatlakozok egy Gainward 8800GTS-el. Ugye ezek a G92-k nem halnak be olyan gyakran, mint a G80-as tárasaik?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
shteer
titán
-
törölt tag
Sziasztok lenne egy kérdésem !!! Szerintetek érdemes váltani egy 9600GT-röl egy inno3D 8800 GTX re ??
-
Brutális eb
addikt
Sziasztok.
Eladóvá válta a [VGA-m] 1 év gari még van rajta.(Az egyedi hútéses verzió az enyém nem a ref.)
Kb mennyi a reális hirdetési ár érte?
Válaszokat köszönöm.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Stirbi
addikt
válasz 1hijjanhusz #40331 üzenetére
ja vapor x-ed halt meg ami köztudottan többsége a 4850 vapor x eseknek memhibás
EgyGabor-oki
-
shteer
titán
válasz Brutális eb #40330 üzenetére
15-16 körül próbáld meg sztem - a gari még sokat nyom rajta
szerintem jónak tűnik..
-
horuszkutya
csendes tag
Sziasztok!
Vagy egy 8800gts-em, ami gyárilag tuningos. Az a tapasztalatom hogy néha játék alatt, főleg nagy melegben kifagy. Ugye a kártya ventilátora alapból 36%-on megy, és nem is változik semmit, hacsak mondjuk RivaTunerrel hozzá nem nyúlok. De tapasztaltam már fagyást 100%-os fordulat mellett is. Van még rá némi garancia, így azon gondolkodom hogy visszaviszem. A kérdésem az, hogy szerintetek van arra esély hogy a szervizben beállítják hogy mindig 100%-on forogjon a ventilátor és azt mondják hogy a hiba ezzel el van hárítva? -
Alister71
nagyúr
válasz horuszkutya #40337 üzenetére
Melyik drivert használod? Nekem működik a venti vezérlés, 60%-tól feljebb még furmark alatt sem tekeri. Játékok alatt 74-76 fokos.
Alister from Hell
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
segítség kellene érdeklődnék ha a kis hővezető párnákat a kari előző tulaja eltüntette akkor én honnan szerezhetek ilyen vackokat, és mennyire hatékonyak?
-
rumkola
veterán
válasz horuszkutya #40337 üzenetére
takarítsd ki
-
horuszkutya
csendes tag
-
rumkola
veterán
válasz horuszkutya #40341 üzenetére
igen működnie kéne
viszont ha nem működik akkor rivával sem tudod elvileg szabályozni, szóval nem értem
ha rivával maxra tolod akkor hallani hogy sokkal-sokkal hangosabb lesz? ha nem hallani, akkor nem szabályoz, csak te hiszed úgysokat segítene ha megmondanád a kártya PONTOS típusát
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
horuszkutya
csendes tag
válasz rumkola #40342 üzenetére
Pontosan, ha rivatunerrel állítok a fordulaton jól hallhatóan hangosabb lesz, 100%-nál pedig rendesen üvölt. De rivatuner nélkül 36%, se furmark, se játék alatt nem megy gyorsabban. A típusa Gigabyte 8800GTS 512MB. Bioshoz nem piszkálnék, egyrészt még csak alaplapon frissítettem, vga-n nem tudom hogy kell, másrészt még garanciális, nem akarom elveszíteni a garit.
-
rumkola
veterán
válasz horuszkutya #40345 üzenetére
monitoroztad már rivatunerrel játék közben? furmark is jó, tudtommal az is jelzi a venti sebességét
szerintem szabályozza az a fordulatot (elég halkak ezek a gts-ek), csak tele van porcicával a hűtő lamellái között és ezért fagy
takarítsd ki a hűtőt, jó lesz az[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz horuszkutya #40345 üzenetére
Elég könnyen le lehet szedni róla a műanyag burkolatot, pár csavar tartja. Érdemes kiporolni, mert rendesen megragad a hűtő és a venti kerék között a por. [link]
Alister from Hell
-
horuszkutya
csendes tag
válasz rumkola #40346 üzenetére
Én idióta Megnéztem úgy is fordulatot hogy rivatuner megnyit, aztán furmark rá, és elképedve láttam hogy 57% körül jár a ventilátor. Valószínűleg az vezet lépre, hogy furmark és játék alatt is csak egy kicsit hangosodott, azt meg betudtam a procihűtőnek. 1 hete szedtem szét, teljesen kitakarítottam, újrapasztáztam. Vagyis akkor működik a ventilátor szabályzás. Akkor miért fagy ki mégis? Portalan, friss pasztával.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz horuszkutya #40348 üzenetére
Órajelek? Ref értékeken megy, vagy van valamennyi gyári OC?
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény