Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhi07
senior tag
válasz rup1u5 #34787 üzenetére
Én is igy gondolom.most minek kéne eladni a 8800gt met 28 ért és majd kipotolni 10 hogy vegyek atit amikor majd tuti hogy az nvidia majd elöhuz valamit ugyis a varázsdobozbol az tuti...
Gondolok én a hd3850 es hónapokra Mindenki megvette mert hude faxa volt és az nvidia egy kicsit késve de bemutatta a 8800gt-t és lám mindneki szabadult meg az atijátol ja meg a régi 88000GTs esktöl
Ugyan igy lesz a hd4850 esel is
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
-
pityeszka
őstag
Bizony,CF nagyon jó,pláne az SLI-hez képest.4850 megeszi a nagyokat CF-ben,ez teccik.Kíváncsi vagyok az X2 mit fog produkálni CF-ben (Az már szinte biztos,hogy cserélem a GT-m egy 4870-re csak várok még egy kicsit,hátha olcsóbb lesz.)
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Macka
veterán
válasz banderasz77 #34808 üzenetére
Ennyiért viszont megérné.
-
banderasz77
addikt
Nem tom volt-e már, de a 9800GTX árát leviszi az NV a HD4850 szintjére.
-
banderasz77
addikt
A HD4850 egyértelműen az új ár/teljesítmény bajnok, maga mögé utasít mindenkit a középkategóriában. Nem csoda, hogy az nVidia nemrég bejelentette, hogy lecsökkenti a 9800GTX árát a Radeon árszintjére, mert a jelenlegi magasabb áron nem kérdés, hogy melyiket kell választani a kettő közül. Ha beállnak azonos árszintre, akkor már jó eséllyel a szimpátia és az egyéni játékok dönthetnek, mert fej-fej mellett halad a két kártya a jelenlegi kínálatban. A Radeon többet tud, a Geforce-nak pedig jobb a hűtése. Az egyetlen fájó pont ugyanis a HD4850-ben a teljesítményéhez képest apró hűtési megoldás mely miatt igencsak felforrósodik a helyzet némi játék után. Ettől függetlenül megérdemel egy virtuális „különösen ajánlott” plecsnit.
forrás: IPON
-
rup1u5
nagyúr
ha esetleg tudtok valakit ph-n kívül aki 37-40K között szívesen venne egy eVGA GTS-t akkor szóljatok, mert ennyiért lehet hogy megválnék tőle de meghírdetni meg szarakodni az eladással baromira nincs kedvem.
gondoltam megjegyzem hátha éppen valakinek a valakije ilyen kártyát keres.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
mobbo
senior tag
ha lemegy a 9800gtx ara akkor csere lesz
-
marinea2
addikt
egy 8800gs kb menny ibe kerül?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
jah és a 8800gs jobb mint egy 3850?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
fagy53
nagyúr
-
juhi07
senior tag
válasz marinea2 #34816 üzenetére
Gainward 8800gs-t ne vegyél !! Volt nekem ilyen olyan hagos volt mint egy Boing47 turbinája.....
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
-
BemAnyó
senior tag
válasz banderasz77 #34811 üzenetére
én ha le is viszik a 9800GTX árát akkor se vennék , a GTS jobbra sikerült, és szerintem ez a ATI 4XXX széria nagyon eltalált károj lett, valószínüleg a legjobb középkategoriás cucc most, lehet várok 1 hónapot és cserélem is a GT -met,
most az ATI áll nyerésre
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz banderasz77 #34823 üzenetére
jól teszed ha vársz, mert nemsokára jönnek a gyárilag feszemelt, űbertuningos (800-900+Mhz gpu, 4,5Ghz gddr5) 4870-esek.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Macka
veterán
Szerintetek Pcie 2.0 lapban elképzelhető, hogy jobban lehet tuningolni a GTS-t? Szerintem NEM.
-
rup1u5
nagyúr
válasz banderasz77 #34827 üzenetére
de az sem a PCI-E -nek köszönhető hanem a jobb NB-nek. nem hinném, hogy önmagában a PCI-E 2.0 bármit változtatna a tuningon egy lapcserénél. ha valami miatt változik föl vagy le a tuning akkor az a chipset miatt van.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
banderasz77
addikt
Nem tudom mitől függ de tény, hogy az adott PRO az én lapomban 820-nál már hibázott, egy P35DQ6-ban meg ment 850-et stabilan.
-
Biga123
addikt
Az istennek nem akar menni a hang a HDMI kábelen a Galaxy 88GT ből...
Mit hova dugjak??? Mit hogyan álítsak??
PLS HLP---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
BemAnyó
senior tag
válasz banderasz77 #34825 üzenetére
Nah igen de annak a vizesnek már nem biztos hogy olyan jó lessz az ár/érték aránya...
- a HDMI re sajna nincs 5letem még eddig nem használtam -
-
banderasz77
addikt
Hajtott már itt valaki 8800GTS (G92) őt SLI-be? Mit tudhatnak ezek így együtt?
-
pityeszka
őstag
válasz banderasz77 #34840 üzenetére
Van itt pár teszt
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
nygma
addikt
-
nygma
addikt
válasz banderasz77 #34844 üzenetére
PH!-s tesztet keress, 9800 GX2-vel egyetemben ha jól tudom benne volt a 8800 GTS SLI is...
-
pinnacle
nagyúr
Szerintetek az mitől van, hogyha digitális anyagot szeretnék rögzíteni, akkor van előnézeti kép, ha viszont analóg anyagot, akkor nincs előnézet csak ez a fix zavaros kép, viszont a szerkesztés menüben látszik a rögzített film?Próbáltam az Omega-val és a 175.16-el is, de semmi változás.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz banderasz77 #34849 üzenetére
Nem, nem mondanám, mert kacsingatok az ATI felé. Amúgy én úgy tudom, hogy ATI épphogy Markban volt erősebb. Viszont gamek alatt 4850 a 9800 GTX-el van egy szinten.A GTS tuningoltan meg vert a GTX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest