Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Az lenne a kérdésem, hogy vajon a VGA többi részének mennyire használ, ha 80 fokos (vagy a feletti) a GPU?
Pl. ha a GTS-emen nem szabályozom szoftveresen a hűtést, a GPU képes felmenni 85-87 fokra, mielőtt egyáltalán feljebb kapcsolna 33%-ról a cooler, de ilyenkor a NYÁK már eléri 65 fokot, a VRAM viszont több, mint 75 fok - ez utóbbi nekem elég soknak tűnik
-
q2w3
senior tag
Szerintetek Accelero S1-re a speciális Artic Cooling Turbo model-t, vagy egy 2500 rpm-es ventit vegyek? 500 forint különbség.
-
finest
addikt
OC eredmény: MSI 8800GTS 512 @ 800/1890/1000, E8400@3600, OCZ-9200 @ 1066 (4-4-4-12), Evga 680i = 14.542 pont
Macka:Most itt tartok, ezeken az órajeleken lefuttatta mvagy 5x a 3d06-ot, szal ezen stabilnak tűnik.
A proccnak olyan órajeleket akartam, amiket 24/7-ben visz, és 3600-on csak 1.25v-ot kell adnom neki. Elindult 4050-en is, de a memók/vagy a memvezérlő 1200Mhz-en instabilnak tűnik, mert kilépett az Orthos, az MCP fesszel meg nincs türelmem vacakolni. Ráadásul kel a család, szal mára aszem ennyit a tesztelésről...[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
Egy furcsaságot azért tapasztaltam 3D06 alatt: A canyon flight teszt elejénél, amikor a kamera ráközelít a hajóra a kanyarban, és az közvetlen a köfal előtt halad el, úgy láttam mintha ugrana egyet a kép. Más esetben nem tapasztaltam, csak itt és már vagy 3x végignéztem a tesztet. Vajon a 8ms-es monitor miatt érzem így? Szerintetek?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
C.Brigante
veterán
lenne egy fontos kérdésem, átraktam a jumpert a "tuning" állásba, elvileg ugye 1,15 voltot kap így 1,1 helyett, gondolom csak a stabilitás miatt, ez maradhat így akkor is ha alapon marad a kari vagy akkor kötelező visszatenni a jumpert?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
banderasz77
addikt
válasz C.Brigante #32616 üzenetére
Maradhat, de akkor fölösleges. Jobban melegszik, többet is eszik és nincs értelme. 1,15V-nak csak tuninggal van értelme.
-
Zoo123
senior tag
válasz C.Brigante #32616 üzenetére
Maradhat, de 5% fesszemelés hatására jobbam melegszik kb 10%-al!
Hopp, lekéstem.
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
C.Brigante
veterán
válasz banderasz77 #32617 üzenetére
köszi mindkettőtöknek a gyors választ!!!!
sztem nem olyan rossz eredmény ez: [link]
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Macka
veterán
válasz C.Brigante #32619 üzenetére
Hajtsd ki a belét!
-
nygma
addikt
válasz horvathkrisz #32623 üzenetére
Ez persze nem minden esetben igaz...
-
q2w3
senior tag
Tudtok mondani boltot pesten, ahol lehet kapni Accelero S1-et Alien computersen kívül? Ott nem lehet kani, és egy jó ideig nem is lesz.
-
horvathkrisz
addikt
3.4GHz-es E6750-nel, kari: 700/1750/2000 MHz-en 3DMark 05-ben 19600 pötty.
-
törölt tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ASUS 8800GTS-t, mert szimpatikus a márka, ill. jó áron volt.
Víz menne rá idővel, így kérdezem, hogy a hűtőjét sérülésmentesen, gond nélkül le lehet-e szedni, nincs-e valami brutálisabb ragasztó a borda alatt?
Előre is köszönöm a választ!
-
Macka
veterán
Erre gondolsz? Mert ezt nem a BFG csinálja, csak ráteszik a saját VGA-ra.
-
törölt tag
Szuper, köszi szépen a gyors választ!
Egyelőre mondjuk léggel fog üzemelni, de későbbiekben majd szeretnék rá egy ilyet.
nygma: Külön nem láttam ilyen blokkot, ennek ellenére én is biztosra veszem, hogy ezt valamelyik külső cég gyártja a BFG-nek.
Tovább megyek, nekem Acetal tetős EK-nak tűnik... -
Pubszon
veterán
Aha, azt tudom hogy az egész alatt van egy 120-as venti, de az előbbi képen nem láttam a feteken bordát.
Én nem merném az egész gépet úgy hűteni vízzel, hogy csak a radin lenne venti.
Vmi kis alkatrész úgy is túlhevülne.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek van pontosan iylen kártyája: MSI NX8800GT-TD512E OC 512Mb
Ha igen alapon, illetve terhelve hány fokos, és tunningba mit bír neki max?
-
naot
tag
válasz horvathkrisz #32565 üzenetére
Értem, akkor lehet hogy nála veszem a videokártyát. Tényleg méltányos ez a kedvezmény, még iPonhoz képest is 5000 Ft-os különbség, ami az egyik legolcsóbb webbolt.
-
AMD X2
senior tag
válasz B-L-A-C-K #32645 üzenetére
Nekem ez van de nem tuningolom, mert tuti elég ahogy van , és nincs rajta csak a gyári hűtő!!
Idle 58 celsius Load a csillagos ég !!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Nordic
Közösségépítő
válasz B-L-A-C-K #32645 üzenetére
nekem ilyen van.
gyári hűtés:
alap:55-58fok
terhelve:85-90fok
ac s1+ 12es venti:
alap:40-42fok
terhelve:max 55foksajna tuningba nem valami erős
én max 700/2000/1800on próbáltam, de az assasin's creed, valamint a Gears of War alatt 1-1,5 óra alatt fagyott. 3dmark 2006 lefutott, de a 2003 ugyancsak csontra fagyott.mod: nekem még a legelső verzó van: kenyérhűtős, gyári zöldnyákos verzió, nem olyan mint Nescafé-é
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest