Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Meglett ma a 8800gt mellé az új proci meg hűtő. Intel E8400, és Gigabyte GA-EP35-DS3P. Nagyon bejöttek eddig. Nemsoká lenyomok egykét tesztet hogy mennyivel jobbak a régihez képest.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek érdemes megvenni a 8800 gts-t a gt helyett?? Egy új gépet akarok venni és nagy dilemmában vagyok. Vagy akár a 9***-es széria? -
raskolnikoff
őstag
válasz TazLeacher #33669 üzenetére
nekem 10 fps (ami amugy is min. 40 fölött van) nem ér meg 16ezer forintot...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Elma2
csendes tag
Sziasztok, be kell valljam én már belefáradtam a keresgetésbe, és a visszaolvasásba is. Leírom a számítógépem összeállítását és légyszi segítsetek eldönteni, hogy 8800 GT vagy GTS-t vegyek bele ( meik a jobb? ). A pénz most nem számít, többször nem tervezem a fejlesztést. Szóval itt a konfig :
alaplap: asus p5k
proci : inter core2 duo 2.33ghz , FSB 1066mhz, 4mb cache
memória : 4x 1gb kingmax 1066mhz ddr2
merevlemez: western digi 160GB , 16mb, 7200rpm, raid edition
tápegység : chieftec 750W
videókari : ???ja és mégvalami, nem bírok rájönni, hogy mi a különbség a sok videókártyagyártó cég között. pl MSI és GAINWARD. Van különbség? Ha van, akkor meiket gyártótól érdemes venni?
Előre is nagyon köszönöm a választ, tényleg sokat segítene, köszi , hello!
ui. : természetesen játszani használnám, főleg mmorpgkre mint pl age of conan..bár a crysist is kipróbálnám ha már annyira überelik
[ Szerkesztve ]
-
q2w3
senior tag
Srácok. valami nagyon duvra dolog történt.
AoC után. elvileg a hűtő ami benn van S1-en az max 1650rpm-et tud. De viszont játék közben 46fok-os volt a cucc 700/2000-en. A processzor is 50-0fok körül. Most akkor melyik melyik?rivatuner is 40-46 fokot mér. Előző lapomban az s1-el minimum 45 fokom volt maximmum 57. Ennyit számít egy alaplap? Szeretem a péntek 13-at.
[ Szerkesztve ]
-
Elma2
csendes tag
Oké köszi a tanácsot,
lehet hogy akkor veszek egy kicsit zúzósabb procit, bár nem tudom mennyire pici az a picit kevés a GThez viszont úgy halllottam hogy egy 1333mhz FSB-s proci nem passzol az 1066mhz ramhoz (bár lehet h hülyeség)
ok szal akkor tegyük fel veszek egy 8800GT-t onnan ahova linkeltél nekem, a fentiekben leírt procimhoz, az úgy oké.
és ha egy 8800GTS-t szeretnék venni, akkor milyen processzort ajánlanál?
igérem ez az utolsó kérdésem , nem akarok itt lebzselni.
köszi még1x!
-
Qru
MODERÁTOR
Ha értesz a tuninghoz vagy hajlnadó vagy beletanulni (nem nehéz), akkor nem kell másik procit venned.
Az 1333MHz-eshez is passzol a 1066-os ram, szóval nem kell aggódni emiatt. 8800GT-nek alapon nem árt egy 2,4-2,6GHz-es proci, GTS-hez már 3GHz-es nem árt. Amik kb aranyárban vannak. Szóval tuning. De mondom a 8800GT is elég, jó kártya nagyon. Nekem is az volt és jól teljesített.#nincsbennetarcsi
-
Elma2
csendes tag
fúh, tényleg nagyon köszi a segítséget, végre adatokkal vagyok ellátva! na akkor utánanézek ennek a tuningnak, és a 8800GT-t választom! nagyon nagyon kösz tényleg, most 10ezer forintot spóroltál meg nekem, mert alapból a GTSt akartam venni! További jó fórumozgatást, megyek rendelni sziasztok, szeva Qru.
ui. abból a 10kból nézek majd egy brutál hűtőt procihoz
[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
-
XeeN
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
-
q2w3
senior tag
És ez normális? : KÉP
16x-os helyett azt írja 1x-es.Tech Power Up is ezt írja:
[ Szerkesztve ]
-
q2w3
senior tag
Az előző probléma megoldódott egy winresatrtal. MOst csináltam egy 3dmarkot, úgy hpgy feltoltam a karit 750/(shader)1860/2000-en, és volt 102 fps-em is az első testen, de kb 1,5 perc után kigfagyott,és grafikai hiba lett. Ezután scináltam eggyet 724/(shader)1810/2000. itt csak 98fps volt a max. Így lett 13830 pontom: sm2: 6431 hdr/sm3: 5996 cpu: 3413 Szerintem ilyen magasságban, már sokat számít minden Hz a Vga-nál tuningban.
-
Nordic
Közösségépítő
ez egyáltalán nem normális, valamit állítani kell a biosba asszem de nem tudom mit. azt viszont nem értem hogy pl nekem is ez a gpuz van fenn és teljesen eltérő értékeket mutat
(pl: texture fillrate, pixel fillrate, brandwidth) ez azért van mert a tied meg van húzva?itt egy képa bal oldali az enyém...
[ Szerkesztve ]
-
Attila444
aktív tag
Erre valaki?
-
q2w3
senior tag
Már 13967nél járok XD
-
q2w3
senior tag
És megvannn. [link]
Még megnézem hogy mennyi a vége. -
q2w3
senior tag
Ha fel tudnám húzni 4,5ghz-re a procit akkor simán. CSak aahoz kell egy jó hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest