Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz DavideX #22898 üzenetére
Bexarok rajtatok
Van egy másik srác is aki itt mondta tegnap nekem, hogy Ő is az ujjával kenegeti a pasztát.
Micsoda faxa kis pőrápolószer...lehet, hogy rugalmas lesz tőle a bőröm, mint a babapopsi.
Talán még a NIVEA krémet is lenyomja.
Valaki meg azt mondta, hogy traktorzsírt használ paszta helyett...[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
donki
senior tag
Asus 8800 GT-m van, de ez egy akkora nagy szar... Van hozzá szoftver, amivel lehet növelni az órajelet, de én inkább csökkentettem, de még úgy is túlmelegszik, pedig a ház oldalát is levettem.
-
JagelloZ
tag
válasz Sárpac #22840 üzenetére
Nem volt még húzva, mert eléggé melegszik.
Olyan fél óra játék után fagyott.. mondjuk hogy rendszertelenül. De ilyet nem láttam, hogy a menüpontok eltűnnek a játékban és úgy fagy... volt hogy az egeret még lehetett szaggatva használni. Úgy készült a hibaüzenet is...
Leszedtem a drivert és tettem omegát. Eddig nem volt fagyi. Egy hónapon át ment a crysis, erre fifa07 alatt kezd el fagyni? Nem értem...http://www.valcoldesign.hu
-
buherka
addikt
Én már nem merek semmit mondani, mert letépik az arcom...
Amikor megvették ezeket az új Inno-kat itt egy páran és mondtam, hogy melegedős lesz mint állat...mindjárt kaptam az arcomba. Most meg mindenki cserélgeti rajta a hűtést...
Én már úgy is csak Galaxy-t veszek...nekem ez már sorozatban a 4.
Én ebben megbízokOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #22914 üzenetére
Én meg most ugy vagyok ezzel hogy normális hütésü karit akarok venni.Mert veszek egy Inno-t ~50e ft-ért és veszek rá egy normális hütöt(4-6e FT) is aztán ott vagyok mintha vettem volna egy Galaxyt v. Xpertvision Sonic karit.Nem?
Ráadásul én Sopronban vásárlok és ott minden többe kerül mint BP-n.[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Drizzt
nagyúr
válasz buherka #22895 üzenetére
Szerintem próbáljátok ki ti is, van egy olyan érzésem, hogy nálatok is ilyen lesz.
Kép:
2. Kép:
Belül nézzétek a feliratot, szerintem nálatok is ilyen lesz, fel lehet nagyítani, akkor látszik a olog jobban. Megnézné akinek fent van a progi, vagy letöltené valaki hasonló karival? A Lényeg, hogy 400*400*2MSaa-val kell nézni.I am having fun staying poor.
-
buherka
addikt
válasz korcsi #22913 üzenetére
Hmmm...350-es FSP?
Proci húzva...kari agyonhúzva.
Nekem a 320-as GTS is kifektette a 350-es Hiper-em.
Nem tudsz kölcsönkérni egy erősebb tápot valakitől.
Lehet, hogy már egy ilyen brutál húzásnál már kevés lesz az a tápocskaOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Drizzt
nagyúr
Innen(Gpu Caps Viewer). Elsősorban arra használják, hogy a max. hőfokot megállapítsák, nekem alaphűtéssel 88 volt, most 50 felett nem járt még s1+turbo module-lal. Buherka: A hőmérséklet bár elég gázos volt, de ha nem lett volna hangos a hűtő, akkor nem cseréltem volna.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz NeRo01 #22922 üzenetére
Sejtettem, hogy ez a progiban valamiféle hia... Ha nagyon alaposan nézed, az a néhány fekete vonalka is megvan, ami az első képen látható? Amúgy valamiféle illesztési hibának tűnik ez is, GTA3-ban volt anno nagyon sok, de volt olyan kari úgy emlékszem, amivel ott nem jött el,ő, de a döntő többségükkel igen, anno rövid ideig dolgoztam egy kisebb sztech. boltban.
-
buherka
addikt
Mire te veszel karit már vígan lehet kapni Galaxy CM-es verziót 50K-ért.
Már most is van 52K-ban...
Aztán lehet, hogy te is a végén a 9600GT-nél kötsz ki
Hát igen a vidéki boltok mindig rátolják rendesen a hasznukat a cumóra[ Szerkesztve ]
-
Andrej1
aktív tag
Csináltam 1 ujabb tesztet
ezzel a beállitással a Crysis szinte élvezhetöen fut 1680x1050 high-on már néha elérem 48 FPS-t [link]Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
buherka
addikt
szia dokar
a srác köszöni szépen a VGA biosokat...faxán működik a kártyája , hála neked.
Nekem a 8XMSaa-nál is sárgázik a közepe a sütinek.
Hmmm...hibázik a kari? Játékok alatt sosem láttam semmi hibát. Pedig rátolok mindenféle szűrőket.
Te most mit mondasz erre. Na most a radeon valóban bizonyít, le a kalappal3 napja recseg a jobb eleje a verdámnak, de nagyon dúrván, mintha szét akarna esni , futómű? féltengely?...mi lehet szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
hali
Nekem ilyen.[link] -
Drizzt
nagyúr
válasz buherka #22939 üzenetére
Nekem is, akkor az nvidiát nem keveli gondolom, vagy az nvidia AA-ját, AA nélkül nincsen semmi para. GT-vel van akinek bármekkora MSAA-val olyan, mint Dokarnak? Vagy bármilyen más nV karival?
Dokar: Egyébként az általam linkelt képeken a sárga fésüsségen, s a fekete vonalkákon láttál valami hibát egyebet is, olyat, amit nem ír a többi GT-s is a topicban?
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz buherka #22941 üzenetére
Amit limkeltél oldalt ott is ilyen. A képen jól látszik, a sárga dolog. Nem lehet, hogy alapon olyan a teszt? itt látszik Mintha a süti mögötti háttér lenne a sárga.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
buherka
addikt
válasz Drizzt #22945 üzenetére
Ha megnyomod az About-ot legfelül...ott van egy bazi nagy Nvidia logó. Szól tök mindegy milyen karival tesztelsz szerintem
AA nélkül nekem sincs semi hiba...770-ig elmegy a GPU hiba nélkül.
Nem is artifactol, hanem fagyi egyböl 770 felettOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest