Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Szerintetek az emberek el is olvassák a hozzászólásokat, vagy csak ahh itt az adat nyomjuk ezerrel.
Aztán meg ha valami leég, elfüstöl, tönkremegy, kapja az infó adója az áldást privátban.Nem értem miért nem lehet a hsz.- eket végigolvasni.
Renault power
-
killer1203
senior tag
sziasztok
egy 2.9GHz járatott x2 mennyire elég egy 8800gt/gs hez?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
keIdor
titán
-
Sárpac
nagyúr
MSI 8800GT Zilent Crysis teszt:
1280x1024 Minden High DX9C
Patch 1.1600/1500/1800
min max avg
23.38 51.23 42.08660/1650/1900
min max avg
23.55 56.60 45.65Patch 1.2
660/1650/1900
min max avg
21.82 55.91 45.69DX 9.0C 2008Marc /legújabb dx9
660/1650/1900
min max avg
21.71 56.65 45.67[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
keIdor
titán
válasz Boci_83 #23756 üzenetére
Simán használható rajta a két említett kártya, csak nem fog 3DMark csúcsokat döntögetni...
Én most élesztettem újjá a LAN Party-s gépemet:Asus A8N-SLi Premium
AMD Athlon X2 4800+ S939 @ 3GHz
2GB DDR @ 500MHz 2,5-3-3-6
Gainward GeForce 9600GT Golden Sample 512MBSzerintem nagyon fasza gép lett és olcsón vettem mindent. Gyakran járok LAN Party-kra és oda bővel elég lesz ez a gép 1-2 évig!
Sajátomat nem cipelgetem, mert féltem meg nehéz is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Jelenleg melyik a leggyorsabb 32BIT-es XP-s Driver egy 8800GT-re??
Leszedtem egy 174.16-ot, ami ugye 9600GT-s, gondoltam azért még felmegy...de mégsem Érdemes visszatennem a régi 169.21-et?. -
sNiP3rFun
tag
Sziasztok egy 8800GT mennyivel jkobb mint egy 8600GT?
-
DroneZ^
őstag
Sziasztok, akkor mind1 hogy Zotax vagy Inno3d vagy eVGA vagy akármilyen 8800GTS 512MB-ot veszek? ha mindegyiken -ref hűtés van, szerintetek ez tuti g92? -> [link]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DRPCDoki
tag
Szőrös fánkot toltam, és 2db 80mm-es ventit tettem pluszban a gépbe, oldallap fent volt. Egyik venit a vga-ra volt téve chipset felé irányítva, a másik meg a vga alá, szintén chipset felé, mert ugye eddigi tesztjeim azt bizonyítják, hogy az alaplapon melegszik túl valami, valszeg a chipset és ezért áll le szőrös fánk alatt. Most nem állt le a gép, pedig toltam vagy 2500sec-ig a tesztet. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy az chipset túlmelegedése okozta a leállásokat szőrös fánk alatt. Egyébkén atitool akármit is csinálok, ha olyan órajelre húzom a karit, hogy már talán kezdene hibázni, előfordul hogy megáll az atitool. Szóval úgy tűnik, hogy a vga-nak nincs semmi baja, meg a táp is elég, csak az alaplap elég forrófejű, amit vagy ezzel a +2 ventivel tok megoldani, vagy csak lekapom az oldallapot és kész.
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
3dmark csúcsokat nem akarok dönteni csak a hd2600promat akarom lecserélni még ezeket néztem
SAPPHIRE HD3850 512MB Full PCIE 43k
SAPPHIRE HD2900PRO 512MB GDDR3 Lite HTD PCIE 35k
GIGABYTE GV-NX88T256H 8800GT 256MB PCIE 42k
GIGABYTE NX96T512H-B 9600GT 512MB PCIE 42k
EVGA 8800GS 384MB GDDR3 PCIE 40kszerintem a 8800gt a legjobb választás ezek közül
mostani tápom elbirná a konfigot egy 8800gt vel? FSP 350W
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
P00By
nagyúr
válasz killer1203 #23767 üzenetére
Ebben az esetben én inkább a 9600 GT-t választanám, mert 512 mega memória van rajta, ha a GTn is az lenne, akkor természetesen az jobb választás lenne. Pár %-al az gyorsabb.
-
Hunyus
senior tag
Nekem Gainward Golden sample 512Mb 8800gt-m van.Ezzel mennyi a max húzás amit még a gyári hűtője is elbír?Vagy rossz választás volt ezt a 8800gt megvenni?
-
Drizzt
nagyúr
Az itteni 8800Gt rossz választás, 256 mega rammal csak szenved.
I am having fun staying poor.
-
Orc
senior tag
Ezt hallgassátok meg.
Kicsit halk a felvétel de azért kivehető, hogy baromi hangosan cicereg az alaplapom, legalábbis 85%, hogy az adja a hangot. Olyan hangos, hogy vagy fülest kel használnom, vagy üvöltetnem kell a zenét hogy ne halljam a sercegést.
A hangot az alaplap adja méghozzá akkor, ha leterhelem a vga-t. Most ott tartok hogy alaplapcsere, mert már kezd az agyamra menni... Más is tapasztalta ezt a 8800GT-vel?
Gigabyte(965P-DS3P) lap, Gigabyte vga...Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
DRPCDoki
tag
Toltam 3DMark06-ot húzott órajeleken (680/1620/1040) és most húzom tovább a vga-t, nézegetem, hátha bír még magasabb órajeleket. Vmod jumper még mindig kisebb feszen van. Most 700-on van a gpu, és atitool megy már 15 perce, szal lehet hogy bírni fogja a 700-at alap vmoddal.
Úgy néz ki, hogy az alaplap levett oldallappal nem melegszik túl, meg még benthagytam a 2db 80milis ventit chipset-et hűteni, csak anyum azt mondja, hogy ez nem maradhat így, szóval valamit ki kellene találnom chipsethűtésnek. Az az igazság, hogy a mostani vga hűtőm elfoglalja az összese helyet a chipset körül, szal így nem tudom, milyen hűtés férne oda, viszont ha teszek a vga-ra s1-et, akkor már tok a chipset-re hűtőt tenni. Hűtőt még soha nem cseréltem semmin, meg nem tudom, mennyire lenne macerás ezt lecserélni, ha arra kerülne a sor, mert a hőcső összeköti a FET hűtést a chipset hűtéssel.
ez az alaplapom.[ Szerkesztve ]
-
Orc
senior tag
válasz #96302336 #23779 üzenetére
Táp tuti nem, meghallgattam közelről. 85% az alaplap, 15% a vga, a Pci-e foglalatnál hallom a leghangosabbnak, de nem tudom pontosan behatárolni a hang forrását.
mod: eszembe jutott, hogy korábban beletettem a vga-t a bátyám gépébe, amiben egy Gigabyte 965P-DS3 rev 3.3 lap van és akkor halkabbnak tünt a sercegés, tehát ez is arra utal, hogy a Giga lapok ilyen szarok és nem a vga a hibás.
[ Szerkesztve ]
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Dare2Live
félisten
Gainward 8800GTm ha elindítok vmi játékot elég durván és zavaróan sipol, vissazvittem adtak helyette egy másikat de ez is uazt produkálja.
Más karik is produkálják ezt? Mert anno volt nálam ref hütős 8800gt is csak ott game közben ha akartam volna se hallottam volna meg a sipolást anyira sivított ami szintén nagyon zavart.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
na bakka meg nekem is Giga-DS3...
de nálam 90+% vga mert ha csak procit terhelek akkor nem ciccereg és tápot is kizártam még asztalon van a cucc.
másik akár sima 1000fts régi vgaval probáltad már?
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Orc
senior tag
válasz Dare2Live #23784 üzenetére
Amikor a procit terhelem, akkor nekem se csinálja, csak akkor ha a vga-t terhelem.
Te sem tudtad beaznosítani a hang forrását?
Régen 7900GS(MSI)-em volt és azzal semmi sercegés nem volt, viszont egyszer egy 8600GT(Gigabyte)-t is teszteltem és annál is csinálta.[ Szerkesztve ]
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Dare2Live
félisten
Baromira nehéz 10cmes helyen belül ha füledet nemtudod közvetlenül mellé rakni nagyfrekis zaj forrását beazonosítani.
Marad a raksz bele másik vgat/alaplapot és kipróbálod úgy. Baromi macerás.Én mivel csak vga terhelésnél jön elő 90% vgara tippelek de ettöl még simán lehet lap is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
keIdor
titán
Azt a 8800GT-t ne, mert 256MB-os! Néztem is miért ilyen olcsó...
Vagy 9600GT vagy 8850 256MB, esetlen 3870!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
szitaati
aktív tag
válasz DRPCDoki #23781 üzenetére
Szerintem kérdezd meg az alaplapod topicjában hátha volt valakinek hasonló. Vannak egész jó chipsethűtők egyébként, csak hát az a heat-pipe tényleg para. De tuti mondanak vmi okosságot az alaplap topicjában.
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
-
Sárpac
nagyúr
válasz Dare2Live #23783 üzenetére
Ezt érdemes elolvasgatni ha valaki GT-tz akar venni vagy GTS-t nem általános csak stp.
Nem az alaplap sípol hanem a vga!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
bajusz15
senior tag
höhö
ez igaz lehet?? 58.790,- Ft ????[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Huhh ez a 174.20as driver nagyon durva merevre fagy mint állat cod4 alatt úgyhogy csak a reset segít!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest