Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz BLOODSHOT #11276 üzenetére
Nem az enyém, tesztre van csak nálam(pár nap és logouton a teszt), egyébként Gigabyte.
Tunningban 759/1836/1107- a vége a kártyának .Nyugdíjas: Köszi megtaláltam, és fa**án működik is.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Rhino666
addikt
Ha valaki még nem jutott volna 8800GT-hez.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
alien_
őstag
A kérdést már megtaláltam többször, csak a választ nem: Lehet biosból vmoddolni a gts-t?
Swarm is coming.
-
Dikk
tag
"csak 87 ezer darabot vettek november 13-i premierje óta" ez nekik kevés? még ha az is... nincs az embereknek pénze nem hogy eredetibe vegyék meg... főleg ha le lehet tölteni.
-
nagyúr
válasz alien_ #11404 üzenetére
Nem. A VGA kártyák SM busza nem vezérli a tápáramkört úgy mint az alaplapokon. Csupán a GPU utasíthatja a terhelés ütemében a szabályzásra. De azt hiszem ez is csak az áram korlátozásra vonatkozik, a feszültség konstans! Ebben Rover623 a guru!
Tehát marad a kényes forrasztgatása a trimmer potiknak. És akkor már a RAM-okra is kell rakni!! Ugye syn7h37ic ?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dick333
csendes tag
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Gigabyte G92 GTS + E2180 házasságának az eredménye:
Alapon:
3dmark05: 11776 pont
3dmark06: 8386 pont
A proci 3.2GHz-en:
3dmark05: 16850 pont
3dmark06: 11328 pont
A kari és a 2x1GB Kingmax DDR2-800 ram alapon.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
nagyúr
Ez kényes dolog, nyugaton a 12 ezer Forintnyi összeg egy játékért nem érvágás. Sajna itthon nem a keresetekhez mérik az árakat, hanem egyszerüen átszámolják. Ezt szellemi termékek esetében gusztustalannak tartom, mert a fizetésemhez képes több pénzért, ugyanannyi "élményt" kapok mint Jürgen. Miért van az, hogy a holland vidámpark az október fest-en 20 Euróért (kb 5e FT) árulja az 5 menetes bérletet, itthon meg 2000 forintot kértek érte! Egyszerű vásáros-bazáros emberek tudnak igazodni a helyi kereslet-kínálathoz, a rohadt pénzéhes "termékforgalmazó" hiénák, meg nagy ívben szarnak az egészre. Nem hiszem, hogy az osztrákok, Crysis-vásárló turizmusba kezdenének, ha kiderülne, hogy itthon a játék csak 5000 Ft. Ebben a legundorítóbb a Microsoft itthon. Az MS termékei, teljesen lokalizáltak, az magyar kódok, nem működnek idegen nyelvű szoftverekkel. Ez idáig oké, mindenki tapasztalta. De, könyörgök, ha itthon a pl.: a Vista mondjuk 9.999,- Ft lenne (amit persze Poplacsek nem tud felhasználni mert nem cseh nyelvü) akkor szrintem sokkal többen megvennék, mint amit a magas ár által keltett bevétel kiesés generál. Vagy legyen az, hogy aki üzleti célra veszi ( a BSA úgyis megtalálja az APEH-on keresztül) fizessen többet UGYANAZÉRT a szoftvercsonagért, mint mondjuk az egyszeri felhasználó, aki otthon mórickázik a gépével.
Ahhh, bocs az off-ért, de ez nagyon kikivánkozott. Oké, tudom vannak más totyikok is...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
tag
Témába vágó kérdés (amire majd a saját tapasztalat meghozza a választ, csak időm, az nincs semennyi): az új GTS-eim SLI-be vajh hoznak-e 2-szer annyi pontot 3dmark2006ban, mint egyedül árválkodó kollégáik?
Update: vagy ha nem, akkor mekkora növekedésre számítsak, mondjuk %-ban?
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
nagyúr
-
balbla
tag
Csak, hogy a GTS rajongóknak is kedvezzek egy kicsit: [link]
Ha valami működik ne piszkáld!!!
-
holden81
csendes tag
válasz ez_meg_emaz #11356 üzenetére
Hali!
Pont most megyek egy Duorbért ide: BLcomputer!
Ha minden igaz, van még nekik pár darab, de azért kérdezz rá telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Dikk
tag
válasz KillHates #11410 üzenetére
OFF: tény hogy a külföldi (főleg usa) embereknek ez nem pénz... még hogy nem pénz... semmi itt meg 5 játék a minimál bér vagy már át is lépte és hát igen... novemberbe több mint 5 jó game jött ki szvsz... aztán a magyarokból ki az aki arra gyűjt? vagy akár mások is?! sztem senki... felmegy... helyre aztán letölti. van aki fizet érte (warez) van aki letölti seedelgeti (torrent) azt kész.
-
nagyúr
Igen, de ez nem megoldás, nem legális és rosszul is alszunk tőle
De gondolom ez így marad, mert úgy gondolkodnak az okosok, hogy mi bunkó warezolók, úgyis letöltjük, ha egy forint akkor is. Ez így igaz, de ha tetszett a játék akkor megveszem, mert ezzel akarom segíteni a programozók munkáját. Nagyon sok játék megvan eredetiben, mert tetszettek. Az Orage BOX nem is volt kérdés, mikor megjelent. A Crysis is meglesz, csak Ünnepek után. Most nincsen pénzem. Persze ha 4.000,- Ft lenne akkor merném kérni Karácsonyra valamelyik rokonomtól, de 12 eFt azért sok bárkinek...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
juliabrilke
veterán
válasz KillHates #11418 üzenetére
Érdekes, de pont most olvastam erről egy cikket róla, amiben azt taglalják, hogy miért nem fogy rendesen a crysis és az UT3 Amerikában.
Pedig ott adott hozzá a pénz és a gép is elméletben (nagyobb százalékban, mint mondjuk Magyarországon)
Mi lesz majd akkor itt? Hányan fogják majd megvenni? Szerintem én is követlek és pár játékot (klasszikusokat), csak akkor veszek meg, amikor már 4k alá megy az ára. -
RockHaRD
addikt
válasz Chalez #11423 üzenetére
nem, de egy kis off: borzasztó fos lett az a játék Crysist szidják, hogy bug halom... hááát nekem ez sokkal inkább bughalom, mert hogy az enemy le se sz@rja a többi társamat, valahogy csak én kellek nekik. Mellettem áll a társam, engem lelő az enemy, őt meg ott hagyja LOL
-
LordDragon
csendes tag
válasz RockHaRD #11424 üzenetére
Na igen, hányszor lőttek le úgy hogy a buta társam ott állt mellettem, és csak annyi dolga lett volna hogy fejbelője, amíg én töltök, de áááá
Éshogy egy kicsit ON is legyek, van értelme annak, hogy a 60Hz-zel frissítő monitoromon legyen 800 millió fps? Ergo úgy lőjem be a 88gt-met felbontásra, élsimításra, hogy 60 környéke legyen? (az más kérdés hogy az x800xl után már a 20 fps is megváltás lenne )
/This time it's personal!/
-
Templomegere
senior tag
Fél órája hívtak !
A PC-Parts nagykerbe érkezett 10 db Gainward 8800GT
eddig 5db-ot foglaltak le .
-
nagyúr
válasz juliabrilke #11422 üzenetére
Na igen, szegény ember vízzel főz, szegény user retail-ben vásárol szoftvert...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Larry303
addikt
válasz Chalez #11420 üzenetére
1 kocsival talán..de több autoval már ígyis úgyis cpu limites lesz játék...persze ez olyan 150fps körül
én a sima gt vel span éjszaka esőben 61autóval úgy megizzasztottam, hogy 20-30fps körül volt rajtnál...aztán ahogy elszakadtak természetesen beindulthttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
CséZé
őstag
válasz juliabrilke #11422 üzenetére
Én is így tettem, megvettem a CoD2-t
-
-
Casanova*
veterán
8800 GT 1024 MB-új hűtővel. különleges. [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
baret06
csendes tag
Sziasztok.
Megtudná nekem vki mondani hogy a 8800Gt közül az eVGA vagy a BFG-t válasszam melyik lehet a jobb választás? -
Drizzt
nagyúr
válasz KillHates #11410 üzenetére
"Nem hiszem, hogy az osztrákok, Crysis-vásárló turizmusba kezdenének, ha kiderülne, hogy itthon a játék csak 5000 Ft." Pont ez az, hogy feltalálták a postát, ha valahol olcsóbb lenne, bárhol a világon egy játék, mindenki onnan rendelné meg, igen még az Usa-lakos is innen rendelné, ha itt 5K lenne.
I am having fun staying poor.
-
Tökione
csendes tag
Sziasztok!
http://aliencomputers.hu/
Itt azt irják hogy Gainward 8800gt és gts nagy tételben érkezik. Tud esetleg vki erről többet? pl: mikor?
-
LordDragon
csendes tag
Vajon 8800GT esetében mi számít nagy tételnek? 2db?
[ Szerkesztve ]
/This time it's personal!/
-
baret06
csendes tag
válasz juliabrilke #11441 üzenetére
Lesz majd és egy árban de miért eVGA-t ajánl mindenki?
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Valaki próbált már felvételt rögzíteni a 8800GT-vel?
Vagy ez az S-video csatlakozás csak kifelé működik?
Mert videóról szoktam régebben rögziteni anyagot (még a 7800GTX TOP-al), de ezzel nem akar összejönni.
Melyik kábelt kell csatlakoztattni ehez?Előre is kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest