Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
válasz szatocs #7891 üzenetére
ez erről szol.. tudod, most fogjunk 2 gémet, pl legyen mittomén, tényleg csak példa, krájzisz és doom3... krájziszban pl a 8800 gyorsabb 20%kal, doomban a radeon 10-el.. pedig mindkettőben ugyanaz a feladata: megjeleniteni a képeket, amit a driveren keresztül a gém mond neki.. tehát ha vmi jobb az 1ikben, jobbnak kellene lennie a másikban is, de mivel nemigyvan, igy valamelyik, vagy mind2 tudna még finomitani a dolgon.. bár ezekhez én amugy nemértek, de sztem kb igyvan, és a toms hardware összesitésében is látszik, hogy elég vegyes a felállás, és nemsok van a gt javára.. azmeg nem mind1 hogy 110 frame vagy 100? ha jó áron lesz ati, és még mindig hiány lesz a 8800gt, amit kétlek, de ha mégis, tuti eladom sokért, és veszek belőle egy atit, + marad pénz 3 pályanapra a ringen
-
libus
őstag
válasz szatocs #7946 üzenetére
Persze 55 jobb lenne, de.... Én ma ill. ahogy az órára nézek, akkor tegnap tudtam volna venni 60k-ért Xpertvision 8800GT-t, és ezen már nem a referencia hűtő van! Ha visszaolvasol egypár hsz-t, akkor megnézheted, mert linkeltem! De nem vettem meg, mert 1 hét múlva fogjuk tudni már az új GTS árát és akkor döntök melyik lesz.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
R3plica70
aktív tag
válasz szatocs #7991 üzenetére
Ez a két kavarógép tökéletesen csöndben hűti ugyanannyira mint a 12cm-es Zalmanom 5V-ról...tudom, próbáltam ...és itt írtam is róla anno
AC1-re tökmindegy milyen hűtőt teszel, ugyanúgy teljesített 2x árba kerülő Noctua is (1-2 fok difi)
Aki nem hiszi, tesztelje le magának . -
libus
őstag
válasz szatocs #7989 üzenetére
Ne a 75k-hoz adj hozzá 100 USD-t, hanem a 60-hoz! A 75k az csak a kiskereskedői kapzsiság ára!
Én személy szerint (mint már írtam is), nem adnék 70k fölött 1 GT-ért, mert még veszel hozzá hűtőt és tudnál azon az összegen venni egy használt GTX-et. Persze a PH-n!
A másik, hogy a G92-es GTS már költséghatékonyabb eljárással készül mint a G80-as, ezért az ára is lejjebb fog esni (szerintem) mint a 640MB-osé.
De ami a lényeg, hogy ha nem kapok 75-80k-ért G92 8800GTS-t (persze nem kiskerbe), akkor EZT fogok venni (60k), s erre új hűtő sem kell! Van tapasztalata vagy infója valakinek erről az Xpertvision-ról?
20k feletti különbséget nem ér az a plusz 10%-ék erő!
Mondjuk EZEN is jó hűtés van, de a 256sp-vel (mert ez a szűk keresztmetszete) teljessen felesleges az 1GB VRAM! Nem?[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz szatocs #8034 üzenetére
Olvasd el mégegyszer, hogy mit is írtam! Megjegyeztem, hogy nem kiskerbe fogom venni a GTS-t! Szerintem max. 80k-ba bele fog férni. S ha így lesz, akkor anyiért jobb vétel lesz mint a GT.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz szatocs #8426 üzenetére
Én Kéz alól vettem janos80 fórumtársunktól...
Még nála esett át egy biosfrissítésen amihez grat nekiAmúgy én is meglepődtem az órajeleken, de stabilan működik és ez a lényeg
Az árról sajna nem nyilatkozhatok, de nem volt olcsóSry mindenkitől, nem tudom mért lett ez kétszer...
[ Szerkesztve ]
-
Superman
nagyúr
válasz szatocs #8912 üzenetére
Ezt én sem értem, nekem volt egy 8800GTS 640MB-os Asus karim és remekül működött. Jól húzható volt, megbízható. Tulajdonképpen ezzel az erővel, vagy sznobizmussal bármire rűhúzható, hogy gagyi. De végül miért is? Hogy valakinek rossz tapasztalata volt egy ilyen márkájú cuccal, még nem jelenti azt, hogy mindegyik rossz.
-
theniel
aktív tag
válasz szatocs #8917 üzenetére
3db Inno kártyám volt és soha semmilyen problémám nem volt velük.
Legutoljára egy inno GTS OC 640-es vitte az a 620 Mhz-et simán semmi melegedés meg zaj.
Most MSI GTX OC -m van, de a hangja 2szer akkora mint az inno3d-nek volt.
Persze a doboza sokkal szebb az MSI-nek, úgyhogy ha bántó a hang, csak ránéz az ember a dobozára és már jobb is.[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz szatocs #9081 üzenetére
Egyszerű.
Letöltöd Nibitort, azzal lemented kártya BIOS-át, aztán megnyitod a ROM filet, Voltages-nél 1.1-re teszed, elmented mondjuk oc.rom néven.
Csinálsz egy rendszerindító lemezt, amire pluszban felmásolod nvflash.exe-t amit szintén letöltesz meg a oc.rom filet, mindent a gyökérbe, nem kell mappázni.
Ezután bebootolsz, DOS mód, A:\ _
nvflash.exe oc.romRákérdez biztos akarod-e, Yes.
Eltelik pár másodperc és kész! resti.
Aztán win alól a szokásos, te állítod a kívánt órajeleket!Nekem pl volt mod előtt 700/1750 volt a max... szóval érdemes megcsinálni!
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Achill3uS
nagyúr
válasz szatocs #9176 üzenetére
mikor mennyi, pl Crysis-ban alapon van a két kártya között kb 8-10%, viszont a GTS-ben sokkal több a tartalék, igy huzva kijöhet jóval több... de majd meglátjuk januárban milyen árkül lesz, én azt mondom amennyibe most kerül a GT és amennyi lesz most a GTS megéri megvenni
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz szatocs #11211 üzenetére
Korrektül néz ki. Teccik....
Van ám ilyen is.Bár ez a régi GTX De azért érdekes."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
juliabrilke
veterán
válasz szatocs #11624 üzenetére
A boltos azért mond neked ekkora összeget, mert :
1. megveszi olcsón és eladja maszekba vagy elosztogatják egymás között.
2. bepróbálkozik, hátha nem értesz hozzá.Mindig azt mondják, ha boltos vagy, akkor éreztesd a gépet eladóval, hogy a cucca nem is kell nagyon. Akinek kell a pénz, az úgyis eladja. 10 esetből 4-5x bejön.
[ Szerkesztve ]
-
R3plica70
aktív tag
válasz szatocs #11974 üzenetére
A ramsünit ha másik VGA-ról szeded le akkor talán még 1x megragad, de jól rá kell nyomni, viszont még így is előfordulhat, hogy leesik róla. Lehet külön venni ha jól tudom 3M-es kétoldalas ragszallagot amivel ismét fel lehet szépen tenni, de a beszerzési forrását nem ismerem...ill. vannak kétkomponensű ragasztók is pl a Zalman chipset hűtőkhöz adtak ilyeneket. Nem feltétlenül kell gyári ramsünit felrakni bár jóval egyszerűbb...akinek van kedve az gyárthat magának méretre...
-
Pubszon
veterán
válasz szatocs #12038 üzenetére
Én is a jövő év elejére tervezem a karim báttyának(8800GT) a vásárlását és én is ilyen hűtőt fogok venni venti nélkül és veszek rá vmi minőségi 9,2-es vagy 12-es ventit.
A hűtőt lehet még hamarabb megveszem. Hisz 5600Ft nem nagy összeg.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
nygma
addikt
válasz szatocs #32869 üzenetére
Megmondom őszintén,hogy Én mindenkinek a "helyes" utat mondom...
A helyes út kifejezés ezt takarja a fenti mondatban nálam: Nem szeretek barkóbázni Én mindig a jobbat ajánlom...jelen esetben azt mondom,hogy vegyél egy Corsair HX520W Modulart...ha nem fér bele a keretbe,akkor egy Corsair VX450W-ot...
De ez nem azt jelenti,hogy a jelenlegi tápod nem lesz elég...
Üdv.
Egy megszállot fanatikustól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest