Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #96302336 #10253 üzenetére
Ahh, 16x-os és 4x-es PCI-E felállás. Láttam SLI patch-el Intel alaplapban két GT-t. Mit ne mondjak, harmatosak voltak, plusz 15%-ot csinált az SLI az egy kártyás rendszerhez képest.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz KillHates #10254 üzenetére
A 680-as tényleg egy régi fos, de baromira jól paraméterezhető az SSP is meg a MCP is. Szoftveresen megoldották 1 év után, -hogy kijött a 680-as- hogy menjen a harmadik PCI-e is 16x-osoan. Na erre varrjon az Intel gombot! (azt hiszem fog is az X48-as chipset-ével )
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
theniel
aktív tag
válasz KillHates #10239 üzenetére
Igen és is azt gyanítom, hogy a négy ram nem okés
főleg, hogy kettő 1 gigás meg kettő 512-es
És a probléma is azóta áll fenn, mióta melléraktam a két 512-et a másikaknak.
Lefuttatom ezt a memtest-et
Emellett meg az is van, hogy ez az idióta P5K nem tud csak 3,6-ot kezelni, akkor is ha 4 -et rak bele az ember. És nem a windows miatt, mert már bios-ban sem látszik több.
Csak azt nem értem, hogy minek írták akkor rá, hogy 8 GB-ot kezel.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz #96302336 #10237 üzenetére
Kicsit alazos!!!
De szerintem ha 17 fole ersz, szegeny KillHates meg fog bolondulni es kivagja az ablakon az egyik karit!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz KillHates #10260 üzenetére
Inkabb Adtad volna nekem!Megkinaltam volna inkabb a GT-vel SLI-ben!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
nagyúr
Megyek punyni! Jojcakát mindenkinek!
-
Enton
addikt
válasz KillHates #10262 üzenetére
Ezek utan hogy nalad sajnos nem akarnak mukodni!De egy ilyen parositasra is kivancsi lennek!Lehet a te probalkozasodat lenyomnak!(az 1db GT es 1db GTS SLI-ben)
En meg megyek CS-zek egyet(Az idopont eppen aktualis erre!)!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
RockHaRD
addikt
-
Dikk
tag
válasz SSJPeter #10224 üzenetére
biztos támogatja mert GF6600-al megtudtam csinálni... és játszottam is rajta... sőt csináltam még annál kisebb felbontásokat is... és aki azt mondja ráhogy sokkal csunyábbb lesz a képe annak csak félig van igaza... win-be okádék de játékba full éles.... szóval nem tudom... én tuti játszottam vele 1440-be is már azt tom... csak a 6600-al
-
Dikk
tag
válasz d@minator #10227 üzenetére
Na hát igen... az elején... én már végig toltam az egészet 1680-ba mostani procimmal high-ba és nálam is frankón megy... csak mikor jönnek vagy 6-an - 8-an akkor lemegy 10-15fps-re... a végén az utolsó pályán az a nagy szar amikor... és szaladsz a gépre akkor meg 10 alá is bemegy... persze ez mind a procim miatt van ami talán 1 hét múlva meg is oldódik. de egy dualcore-al se hiszem hogy olyan sokat javúlna.... 1280-ba tudom hogy megy c2d-vel high-on vagy 35-40fps-el. vh patch-el megy olyan 25-30 fps-el kb. de nálam tuti nem fog.
-
alien_
őstag
Ezt láttátok már?
MSI 8800GT Zilent Zalman VF1000-el szerelve.....Jó a marketing Ennél egy ilyen hűtő nem kéne, hogy hatékonyabb legyen picit? Ráadásul két FET is kimaradt..Swarm is coming.
-
Ats Feri
csendes tag
Akkor inkább már ezt.(tudom hogy már volt)
http://logout.hu/bejegyzes/engusz/galaxy_8800gt_zerotherm_hurricane/hsz_1-50.html
http://logout.hu/bejegyzes/engusz/zerotherm_8800gt/friss.html
A következő képek alapján úgy tünt nekem hogy kártyával együtt az Accelero S1 4 kártyahelyet foglal el . Ezért is esett a választásom a huricanera.
http://img217.imageshack.us/my.php?image=asus8800gtacacc1hv7.jpg
http://www.hutoauto.hu/bali/3.jpg
De mivel ezek a képek nem teljessen felülről vannak készitve , csalóka lehet az eredmény. Mert később láttam olyan képet is ahol látszik hogy 3 helyet foglal csak , de azt a linket nem találom . Estleg akinek Accelero S1 van a kártyáján , megerősithetné hogy hány slotot is foglal el a kártyával együtt.[ Szerkesztve ]
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem!
-Hogyan lövitek be az "egészséges oc"-t? = játékra, nem benchingre =)
(én úgy próbálkozom, hogy +10 es adagokban megkeresem azt a határt, ahol a kari már nem artifactol atitoolsban. (vagy valamennyi artifact megengedett?)
-Van értelme külön a shader clockot húzni?Thx!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz shouryuken #10280 üzenetére
Hasonlókppen csinálom én is, csak nem 10-esével húzom, hanem mindíg a köv. értékre., a magasabbtól a kisebb felé, 15 perc után tekintem stabilnak. Ha mindhárom érték (igen, van értelme a Shadernek, nem is kevés) stabil, akkor együtt 30 perc teszt. Én a legkisebb hibánál is lentebb viszem, mert -1-2%, de legalább tuti.
-
Larry303
addikt
válasz TazLeacher #10283 üzenetére
játékokban mennyit hoz ekkora tuning?
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
törölt tag
-
GumisPeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Eladó egy db Evga 8800gt 512 GT KO
675/1900A kártya tegnap délutáni vásárlás, 9 év 364 nap garis.
Eladás oka: Gyenge a kártyám környetete, alaplap,proci, memo ...
Marad a GTS-em.Kártya ára: 70K
Alatta nem eladó, tegnap 75,480- vettem.
Inkább telón keressetek, nem leszek gép elött.
Ma 15-ig tudtok hívni, 7ig suli utána ismét leszek telón.Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
nagyúr
válasz alien_ #10278 üzenetére
Ugyan már, az az egy két FET nem számít, az a kényeg, hogy szép dobozban legyen és nagy csicsás grafikonokkal hirdessék az igazukat. Nem lehetséges, hogy a gyári bordán is nincsenek ott hőátadó párnácskák?
Mi az hogy környezeti hőmérséklet 45 fok a házban meg 55 fok van? Hol tesztelték, Afrikában?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz TazLeacher #10283 üzenetére
Az KOMOLY!
-
TazLeacher
nagyúr
December 11. (kedd):Történt a minap, megjelent az új GTS. Gondoltam megnézem mennyit kérnek az új kis gyöngyszemért. Nem igazán találtam a neten árat, kivéve egy kiskert, mely a webshopjában 74.000Ft-ért hírdette az új jövevényt. Bár fogalmam sem volt mennyire jó az új kari, úgy gondoltam ennyit megér, berendeltem. Telefonbeszélgetésünket követően kiderült, hogy csak januárban érkezik, tehát várjak. Na, ez is a szokásos kamu...
December 12. (szerda): Csörög a telóm, az ominózus kisker, hogy volt egy rendelésem, bla-bla-bal...próbáltam magyarázni az ürgének, hogy mi már beszéltünk, erre ő: -Igen tudom, de van egy kari itt nála, és mivel én voltam az első, ha kell elvihetem, de az ára 79.999.-. Körülszaglásztam, úgy gondoltam kiskerből ennyit simán megér...
December 13. (csütörtök): Átvettem az új karit!!! Gigabyte 3 év kisker gari, 79.999-. Kedves cimborám (felbuzdúlva a sikeremen) berendelt magának is egyet, majd felhívta őket. Mondták, hogy január, de fél óra(!) múlva csörögtek, hogy itt a kari, jöhet érte, az ár maradt 80K. Este még rácsörögtek, mivel a netes rendelését nem vonta vissza, hogy van ilyen kari, ennyiért, ha érdekli. Kérdésere az eladó elmondta, hogy jön most 1-2 darab, és sorba hivogatja fel a megrendelőket!
December 14. (péntek): Haverom is átvette a karit!
Azért nem mondtam ezt előbb, mert nem szerettem volna a haveromat megszivatni, hogy valaki lenyúlja előle a karit!
U.I.: a történetből egy fontos momemntum kimaradt! Az a bizonyos kisker, ahol még mindíg ennyi az új GTS: DreamComp
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
válasz TazLeacher #10292 üzenetére
Szép kis történet.
-
N3gro
aktív tag
válasz TazLeacher #10292 üzenetére
most hívtam őket, mondta a gyerek, hogy most vitték el az uccsó kettőt
-
RockHaRD
addikt
válasz KillHates #10282 üzenetére
teljesen zárt gépben vannak a cuccok, és nincs egy db venti belül radiátortol 15 cm-re a gép... viszont a teszt erejéig manuálisan belöttem a ventijüket 90%-ra... az más tészta, hogy két kézzel kapaszkodtam a székbe, hogy ne rántson el magával a kemény szél, amit csinált a két kártya, de tuléltem...
-
Crytek
nagyúr
Külföldön mondjuk svájc környékén mennyiért lehet kapni forintba átszámolva az új GTS-t?
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest