Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Nos...ma eljött hozzám. Nem akar szakítani és nagyon szeret. Mínusz 1 csomag zsepi... Ott van melletted, sír és szenved, annyira mint még sosem láttad. És tudod hogy egyetlen szóval vége lehetne, és mehetne minden úgy mint régen. És nem, maradj erős és próbáld nyugtatni, NEM-et mondani.
Nem nekem való ez...Ελευθερια η θανατος
-
-
orbano
félisten
Mindent bevallok: beleszerettem egy 16 éves lányba
A vér nem válik VAZZE!™
-
SQX_Barto
addikt
Részvétem, béke poraidra
Pár éve egy 14 éves csajba zúgtam bele... Tartott pár hónapig, de nem igazán működött.
Nem tudom hány éves vagy, de gyanitom túlvagy már a második X-en
Ha nagyon belezúgtál az ciki... Anno én fél évet depiztem a kiscsaj miatt...
Részletek a Tépelődések blogomban...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Tim82
félisten
válasz SQX_Barto #6559 üzenetére
"ciki"?
miért? nem mintha pedofil lennék, de nem vágom, hogy miért "ciki"...
a korkülönbség miatt? vagy a környezeted elvárásai miatt?
úgy értem, az egy dolog, hogy tisztában vagy azzal, hogy a másik túl fiatal és nem tudja teljesíteni, amit elvárnál tőle egy kapcsolatban. az meg egy másik, hogy tetszik neked és beleesel.
személyes véleményem szerint kiskorúval nem kezdünk. sőt, ha lehet, 22 év alattival sem. de ettől még miért ne nézhetne ki egy ennél fiatalabb csaj jól, és miért kellene kényelmetlenül érezni magunkat, hogy megtetszik?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
EQMontoya
veterán
nem ezzel van itt a gond, hanem azzal, hogy akármennyire is érett, intelligens, jófej, szép a csaj, a korából adódóan más távlatokban gondolkodik, másra van igénye, más problémák foglalkoztatják.
hogy ezt úgy konkrétabban megfogalmazzam, inkább példával illusztrálok: nemtom, milyen idős orbano, teszem azt, legyen úgy 20as évei közepén. átlag huszas évei közepén lévő user problémái: venni kellene egy lakást, azért egy autó sem jön rosszul, meló / melókeresés, egyebek. valamint fárasztóbb meló után inkább nyugira van szüksége. ezt pedig marha nehéz azzal összeegyeztetni, hogy "ma kaptam egy kettest matekból, jajj, és amúgy is, mit vegyek fel holnap?!"
Same rules apply!
-
SQX_Barto
addikt
Én a saját tapasztalatomból indulok ki... ciki volt, hogy 3 hónapig jártunk, úgy belezúgtam mint soha senkibe, aztán fél évig depiztem miatta... Ciki, mert a szülei nem engedtek sehova, állandóan hazudoznia kellett, ha velem találkozott, hosszutávu jövöje nem volt a dolognak... De a rózsaszín ködben ezt én nem fogtam fel akkor... Pedofil én sem vagyok
Rossz helyen voltam rossz időben, a k*cs*g Ámor meg lődözött összevissza
Persze utólag nem bánom. Meg kellett tapasztalnom ezt az érzést is.
Annyira azóta sem zúgtam bele senkibe. Nem véletlen keresem ezt az érzést újra....
De véletlen sem 20 alatti csajban[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mr X
veterán
válasz SQX_Barto #6564 üzenetére
Pedofil én sem vagyok
Pedig a fiatal lány a jó, az még szívből sikít.
Komolyra véve, nem sok értelme van sokkal fiatalabb lánnyal kezdeni, mert tényleg más lehet fontos az életében. Mikor egy 25 és a fölötti ember már csalágon gondolkodik, egy 17-18 éves lány általában még csak a bulikon agyal.
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #6561 üzenetére
tökéletesen értettem, nem is Orbano miatt szóltam hozzá. pontosan ugyanezt írtam le a hsz.-ben, csak ezek szerint nem fogalmaztam elég világosan.
a "ciki" szóra kaptam fel a fejem. mert ettől még nem az - legfeljebb társnak alkalmatlan a "liliom"...
egyébként teljesen igazad van, nem igazán etikus. ez a két dolog, ami miatt nálam 18 alattiak totálisan ki vannak lőve... a morális szempont és az, hogy kapcsolatot keresek (na jó, nem keresek, de elméletben igen ), nem pedig szívből sikító ágymelegítőt...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
elmoraan (r)
aktív tag
Most biztos megint én vagyok a helikopter, de nekem az eddigiekből nem az jön le, hogy "beleszerettem egy 16 éves lányba", hanem az, hogy "iszonyúan megkívántam egy 16 éves lányt". A hormonok, meg a feromonok így együtt egy utolsó szemét egy bagázs
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #6573 üzenetére
ja, ja, amikor a varázspálca átveszi az irányítást...
-
agrarfiatal
senior tag
-
Dassler
őstag
válasz EQMontoya #6561 üzenetére
Iylen jellegű problémába én is bele futottam előző hölgyeménnyel,, ő is 19 volt, én meg már inkább 20-on túl (pár évvel ) és pont ezek a problémák ki is jöttek egy hónap után, úgyhogy nem is mélyedtük bele a továbbiakban. PEdig már nem egyszer megfogadtam én is magamnak, hogy 20 alatt storno, dehát néha közbeszól az élet
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
SQX_Barto
addikt
Az etikus kérdést én is passzolnám
Sok 16 éves szerintem már meglepne az ágyban
az meg tiszta sor volt, hogy nem életed asszonyát keresed benne
Csak vigyázz ne zúgj bele nagyon, mert utána tud fájni rendesen...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rauschie
senior tag
Ilyenkor derül ki, milyen szerencsés is vagyok, hogy nem minősül pedofiliának, ha rákanulok egy 16 éves csajra
-
frame>24
addikt
hello again.
nemrég megtapasztaltam azt, h milyen, mikor egy hajdan gyönyörű nő elkezd majmolni egy másikat, egy "üres-fejű-cicaba" -félét, aki a tomporával integet az embereknek a tenyere helyett. És mi lett belőle: a borzalom: a hajdan fénylő, hullámos barna haj lenyalva, szoros copfba kötve; az eredeti szép ivű szemöldök vékony csíkra kitépkevde, mintha gaz lett volna a vetemény közt; a ki nem lyukasztot fülben most éktelen, kolosszális méretű súlyzók lógnak, a hamvas arcbőr kozmetikumoktól ragyás és mesterségesen sötét. ÉÉÉs, a nyafka-cafka stílus, melyet eddig sose láttam tőle, de úgytűnik lett kitől eltanulnia...
Pfejj, 1,5 évig nem tudtam magan igazán túlttenni az évekig tartó kapcsolaton, a láng most kihűlt, mintha csak Verhojanszkban töltöttem volna 1 órát.
Örülnöm kéne, de az élmény vegyes...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Icehearted
csendes tag
Nos azóta történtek a dolgok....
Szóval végülis elvittem a hölgyet a bálba, és szerintem egész jól sikerült, jó kedve volt stb.. Táncoltunk sokat, utána meg beszélgettünk....aztán hazakísérés. Ő azt mondta, hogy: "Biztos vagyok, hogy fogunk még találkozni"
ez jót jelent ?
Köv. alkalommal azt gondoltam, hogy elhívom moziba, vagy valamilyen kiállításra. Vélemény ?
-
t1
addikt
Hali!
Szeretnék megosztani veletek egy történetet és szeretnék 1-2 kérdésre választ kapni, mert én már nem értek semmit sem.
2007.dec.15
Haver szülinapi bulija ott megismertem egy lányt, Vikit. Sétáltunk beszélgettünk, táncoltunk. De semmi nem volt köztünk, telszám és msn cím csere.
Ezután beszélgettünk hétvégén 3-4 órákat, hétközben pedig fél órákat, mert koleszes Sopronban.2007.dec.31
Szilveszter, úgy volt, hogy nem együtt töltjük de végülis összefutottunk haver házibuliján. Semmi, de még egy pár mondatos beszélgetés nem volt köztünk, ilyen tök nagy csalódás volt részemről. Megismertem a bnőjét Zsófit, aki nekem már ott nagyon megtetszett vele is aludtam, de semmi nem volt köztünk. Majd msn és telszám csere.
( Viki és Zsófi legjobb bnők, még a koleszben is egy szobában vannak illetve otársak)
Ez után Vikivel maradt minden a régiben sok msn, Zsófival meg elkezdtem telefonon beszélgetni, ismerkedni, de Viki mindig kitúrta és általában Vikivel beszéltem napi 1-2 órát ( T percek:S) aztán volt egy hét, mikor Viki beteg volt és így Zsófival sikerült megismerkednem. Aztán Viki visszajött Zsófival nem is beszéltem szinte semmit. Tiszta féltékeny a Vikire mert állítólag minden leendő pasijára ráhajt stb…
2008.jan.23
Lejöttek Veszprémbe, taliztunk oda mentem hozzájuk Zsófi szinte lesem szart, tök izéé volt viszont Vikivel elvásárolgattunk dumálgattunk szal nagyon jól éreztem magam vele, Zsófi teher volt szinte. Akkor mozdult meg bennem, hogy nekem Viki kell:S .
Egy kis msn idézet mind2 féltől:(20:51) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: nah most h ilyen őszinteségi roham jött rám
(20:51) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: el kell h mondjam h mi volt az
(20:51) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: ami téll kiakasztott
(20:51) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: ....................
(20:51) ---->K?ĹĹe? ? 1®: oksaaaa hallgatlak
(20:52) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: az h tök feleslegesnek éreztem magam mivel úgy körbeugráltad a wikit h gondoltam akkkor én már talán nem is kellek oda
(20:52) (R)--(*)--(#)~°°ˇ^ XxX: szóval azért talytékoztam elWiki:
(20:03) ---->K?ĹĹe? ? 1®: várom már
(20:03) ||| wiki ||| cHi: jah + bocsi a zsofi miatt tudod miatta nm pörögtem ... szal ...
(20:03) ||| wiki ||| cHi: nah de gondolom levágtada szitut
(20:04) ---->K?ĹĹe? ? 1®: hát annyira nem vagyis nem értem még mindig mi a baja:S:S
(20:04) ---->K?ĹĹe? ? 1®: veled nem volt gáz
(20:04) ---->K?ĹĹe? ? 1®: én is levoltam pörögve
(20:04) ||| wiki ||| cHi: szal én pörögtem vna 1000rel ...
(20:04) ||| wiki ||| cHi: szal csakhát....És akkor ment minden tovább Vikivel mindenszép Zsófi meg vhogy ellet felejtve és ők meg összevesztek.
(20:26) ----~°°ˇ^ XxX Z: am örülj és számold vissza a másodperceket mert a wiki 5perc múlva jön
(20:26) ---->K?ĹĹe? ? 1®: te gonosz vagy
(20:26) ---->K?ĹĹe? ? 1®: meg irtó féltékeny
(20:27) ----~°°ˇ^ XxX Z: hát gonosznak gonosz vok
(20:27) ----~°°ˇ^ XxX Z: az tény
(20:27) ----~°°ˇ^ XxX Z: és még talán féltékeny is
(20:27) ----~°°ˇ^ XxX Z: de inkább gonosz
(20:28) ----~°°ˇ^ XxX Z: és sértődékeny
(20:28) ----~°°ˇ^ XxX Z: ha nem vetted volna észre
(20:28) ----~°°ˇ^ XxX Z: :S
(20:28) ---->K?ĹĹe? ? 1®: észre vettem már amúgy
(20:28) ---->K?ĹĹe? ? 1®: csak nem tudom miért?:S
(20:28) ---->K?ĹĹe? ? 1®: vagy milyen alapból vagy mind3
(20:28) ---->K?ĹĹe? ? 1®: de ezen miért kell megsértödni h megkérdezttem h tud e ma msnre jönni a wiki
(20:29) ----~°°ˇ^ XxX Z: jójó mind11111111
(20:29) ----~°°ˇ^ XxX Z: én vok a hülyeSzal itt kész K-os volt...és jött a 26-a
2008.jan.26
Viki lejött vpbe buliba, elötte DVDztünk megnéztük az oroszlánkirályt, így összevoltunk bújva, én átöltem ő nekem dölt megfogtam a kezét, de csók nem volt csak a homlokára adtam puszit
Aztán elmentünk buliba, tánc, kézenfogva járkáltunk, reggeli első buszát megvártam haza ment.És most is hiányzik.
Mesélt nekem a Zsófiról de csak sok rosszat, hogy milyen hazudós stb, meg kihasználós el is hittem neki. Aztán msn dumálgattunk másnap és várja a február 9-ét mert akkor tali is ott alszom nála elvileg.
Hát most vele akkor mivan nem tudom?:S:S:S 9-én nyomuljak? Lehet esélyem?(19:10) ||| wiki ||| cHi: már baszza + 9.ét akarooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
(19:10) ---->K?ĹĹe? ? 1®: hehe
(19:10) ---->K?ĹĹe? ? 1®: nem vagy vele egyedül
(19:11) ---->K?ĹĹe? ? 1®: fuu de várom
(19:11) ||| wiki ||| cHi: éniiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssKözben Zsófinak meséltem a buliról és ez jött ki belöle:
(20:08) ----~°°ˇ^ XxX Z: azért mert a wiki már csütörtök óta bunkózik velem
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: és egyre kevéssbé tudom tolerálni
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: és ááááááááááááá
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: hülye nyávogós picsa
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: és egy örök hazudozó
(20:09) ---->K?ĹĹe? ? 1®: na azért nem mondj rá ilyet
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: és most olyan sok minden el akarnék mondani
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: de még csalódnál őfelségében
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: szóval ink nem
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: de mind1
(20:09) ---->K?ĹĹe? ? 1®: jajjh
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: leszarom az egészet
(20:09) ---->K?ĹĹe? ? 1®: ebbe nem szólok bele ti dolgotok
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: azt hittem h a legjob bnőm
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: de mind1
(20:09) ----~°°ˇ^ XxX Z: ez van
(20:10) ---->K?ĹĹe? ? 1®: ugyis kibékültök vmikor
(20:10) ----~°°ˇ^ XxX Z: neh azt hidd
(20:11) ----~°°ˇ^ XxX Z: képesek vunk hónapikig 1 szónélkül elmászkálni a másik mellett
(20:11) ----~°°ˇ^ XxX Z: én nem fogok pitizni
(20:11) ----~°°ˇ^ XxX Z: még csak az kéne
(20:12) ---->K?ĹĹe? ? 1®: hát ehez nem tudok mmit szólni
(20:12) ---->K?ĹĹe? ? 1®: vörössel mi kibékültünk
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: jó nektek, de te nem nyeltél 4 évig
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: jah és elengedtek febr partyba
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: de nem megyek
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: most döntöttem el
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: szóval blázs
(20:12) ----~°°ˇ^ XxX Z: de mind1
(20:13) ----~°°ˇ^ XxX Z: majd wikikével elleszelItt meg ő mond hasonlókat róla... most miattam vesztek össze? Két szék közé fogok esni?
Azóta beszélek Vikivel este telón és nagyon jól elvagyunk és hiányzik is a társasága nagyon. Tényleg vele olyan jó minden mint eddig senkivel, és jobban is kell mint eddig a Zsófi vha.
Szerintetek? Adjatok vmi tanácsot pls -
Sárpac
nagyúr
válasz Icehearted #6583 üzenetére
"Biztos vagyok, hogy fogunk még találkozni"
fordítás:
Úgy érzem jó lenne veled kefélni, csak várok még egy kicsit mennyire vagy kitartó!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Bibby
addikt
Ember... te mazochista vagy? Egy nő is tud hatalmas probléma lenni, de ők ketten... msn-t el sem olvastam, az nekem sok, de maga a történet is. Mondjuk ők is elég hülyék ha hagyják hogy mindkettejüket hódítgasd. Elég hogyismondjam...bunkó viselkedés. Ha nem jó az egyik akkor a másik ott van, ha meg az nem jó akkor vissza az eredetire. Meg is érdemelnéd hogy elhajtsanak.
Ελευθερια η θανατος
-
Flow
senior tag
K* nagy barátság lehet, ha fúrják egymást. Jobb, ha ilyenekkel vigyázol, mert van, hogy az hajtsa őket, na most megmutatoma másiknak, hogy én "jobb vagyok", aztán csak mutatóba lesz valami belőletek, és te faragsz rá.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Wolverine
félisten
Tanács? Részemről nincs, az MSN-es résznél fizikai fájdalmat éreztem... Vagy ti vagytok túl fiatalok, vagy én túl öreg. (leginkább mindkettő... )
Mindenesetre egyik csajsziban sem tudnék megbízni a leírtak alapján.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Tim82
félisten
válasz Wolverine #6592 üzenetére
ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy az MSN-log magánügy... nem azért beszélgetnek ott az emberek, hogy a másik fél egy nyílt fórumon közzétegye...
-
Icehearted
csendes tag
erre valaki valamit ?
-
7
addikt
Igen, ez minden bizonnyal jót jelent.
Igyekezz olyanra meghívni, ami őt nagyon jó eséllyel érdekli. A te ízlésed ilyenkor másodlagos (persze nem árt, ha téged is megmozgat valamennyire a téma, akárhova is hívod).
-
tbs
addikt
válasz Icehearted #6596 üzenetére
Légy távolságtartó. Ne keresd. Kerüld, ha teheted. Óvszer legyen nálad.
-
tbs
addikt
válasz Icehearted #6599 üzenetére
Kurvanagy sor. Lovi inkább..? Szekszshop?
Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest