Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz orbano #33035 üzenetére

    Szóval szerinted bárki össze jöhet bárkivel (lehet akár csak egy nap is felőlem, ha az neked jó), erről volt szó. Szerintem meg nem. Úgy kezelitek ezt a dolgot, mintha zsákmányszerzés lenne. Hát figyelj, elmész a bankba, és tényleg. Számomra az nem reprezentatív.
    Arról beszéltetek, hogy bárki bárkivel összejöhet. Elméletileg biztos, ha úgy állnak a csillagok, és Isten is úgy akarja. :DDD Gyakorlatilag meg nincs így.

    persze aki nem hiszi, hogy igeni ő dönt, és olyan nőt kaphat meg, amilyet éppen kinéz magának, az megelégszik azzal, hogy egy lány végre szóbaáll vele, és megideologizálja mindenféle baromsággal,

    Két fél kell egy kapcsolat kezdetéhez is. Két embernek kell akarni, nem egynek. Te hiába döntesz úgy, ha összefutsz egy olyan nővel, aki tudja, mit akar (van ilyen, persze bemesélheted magadnak, hogy nincs ;] ), esélytelenül futod a köröket. Mutassak ilyen nőt? Szerintem lezso "csaja" is ilyen példának okáért. De vannak még ilyenek. Egyszerűen valakinek nem jön be a kinézeted, a hangod/beszéded, a személyiséged, ennyire egyszerű, és ezen nem tudsz változtatni.

Aktív témák