Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • unrealnoise

  senior tag

  Kissé el vagy tévedve... Szögezzünk már le pár dolgot.

  "A Snes óta MINDEN N konzol volt már a tulajdonomban (GC és Wii többször is), te viszont csak most akarsz beszállni a buliba, és le mersz egy ilyet írni? Ne nevettesd már ki magad kérlek!"

  Totál leszarom milyen cuccaid voltak korábban. Az tény, hogy állításod szerint nagyon nem jött be sem a mozgásérzékelős cucc, sem a "tabletes" gamepad. Értem én, ezzel nincs is gond, DE AKKOR MIT SZERETNÉL LÁTNI? Mit ami se a Microsoftnak, se a Steamnek, se a Sonynak, se a Nintendonak eddig nem jutott eszébe?! Mondj már valami irányvonalat lécci. De olyat, ami azért józan áron meg is valósítható. És olyat, amivel nem lehet esetleg úgy befürödni, mint a "Wii U féle újítással". (És akkor innentől kezdve kapcsolodik a következő válaszom eme sorokhoz.)

  "Tesó, te mit szívtál? Engem az sem érdekelne ha 3 évig nem jönne ki az új konzol. A mai napig a 98as OOT-t tartom minden idők legjobb játékának...szerinted engem érdekel hogy milyen erős meg ilyenek?
  Te nem ismersz engem, mégis azt hiszed hogy igen. Nem tudom hol voltál eddig, de nyugodtan visszamehetsz szerintem. :))
  Hja és a hab a tortán hogy leszólsz amiért sokallnám az 500dollárt, miközben te 400ra saccolod... :C"

  Figyelj, engem meg az ilyen emberek, gamerek nem érdekelnek. Egyszerűen béna érvelések, nulla logikát vélek felfedezni soraid között. Csak úgy szólok, ha a Nintendo 3 évig nem jönne konzollal (ahogyan állításod szerint neked úgy is "mindegy") akkor meg is nézhetné magát. Tegyük fel ez sem érdekel. De akkor ha ennyire leszarod, akkor mégis: hogy, miből és kitől & mikor szeretnél új kedvenc játékokat látni?!

  Leszarod milyen erős? Remek. Kár, hogy te a gamerek olyan elenyésző részéhez tartozol, hogy szinte számba se veszik a játékipari cégek ezt a réteget. De tutod mit? Lehet itt vagánykodni, hogy neked csak a gameplay számít, leszarod az erőt, csak ez megint olyan öngól, ha belegondolsz, mint a ház. (Sikerült? Nem. Gondoltam...) Az NX nem véletlen lesz erős. Ha a te "nulla" igényeid szerint építené meg a Nintendo a konzoját, már most jelentsenek csődöt. Nem a grafika az elsődleges, de a HC Nintendo mag nem elég ma már a sikerhez asztali fronton. Arról nem beszélve, hogy egy erős NX órási potenciált jelenthet a későbbiekben is, most gondolok itt VR-ra, vagy amit épp kitalálnak hozzá. Ha gyengével jönnének ki, akkor ezeket élből elfelejthetnék.

  Te nem ismersz engem, mégis azt hiszed hogy igen. Nem tudom hol voltál eddig, de nyugodtan visszamehetsz szerintem.

  Ez csodálatos, ebbe nem tudok belekötni. :D :R

  Hja és a hab a tortán hogy leszólsz amiért sokallnám az 500dollárt, miközben te 400ra saccolod...

  Szövegértés?! Elmagyarázom, ne parázz: valamiféle újdonságot vársz, miközben TÉNY, hogy erős lesz az NX. Ez a kettő pedig nem fog beférni 500 dollár alár jelentősen. Kihozhatna a Nintendo egy újdonságot, X1 szinten, csak (és ezt már elmagyaráztam), kb kutya nem fogja megvenni, amikor ott lesz a már játékokkal teli, X1, PS4 is olcsón, és ha valaki teljesítmény, VR vagy grafbuzi, ismét csak az új PS4-et veszi. Megint az lenne, hogy a keménymag maradna Nintendonál.

  Nem, nem a személyeddel van problémám. És igen, túlzásba viszem én is. De a fentieket gondold már át még egyszer. Nem, nekem sem a játék az életem, csak egy hobby, a többi mellett. De ha nekem fontos egy hobby, akkor nyilván nem szeretnék sem olyan ötleteket, sem olyan elképzeléseket látni, vagy "leszaromozni", amivel akár a sírba is küldhetné a cég saját magát és az én/te/ő/mi kedvenc platformunkat. Részemről lezártam. És a fentiek ellenére is tisztelet, hogy itt vagy és mióta játszol N konzolokon, de ettől független az utolsó bekezdésben levezetett gondolatok miatt egyszerűen nem tudom az ilyen embereket hova tenni.

  (Pl szorítok egy focicsapatnak, de leszarom, hogy 3 évig nem szerződtetnek senkit, azt is leszarom, ha Hamilton kap büntetést az időmérő után, azt is leszarom, hogy 3 évig nem lesz forma1, pedig én szeretem.) Értem én, hogy te elvagy ezzel meg azzal bőven, ahogyan én is elleszek a Wii U-val.

  DE mint már írtam, sosem tudhatod milyen élmények és meglepetések várnának egy új megjelenés után, szóval eléggé érdekes, hogy neked az is mindegy lenne.

  Az árra még visszatérve. Én nem sokallok semmit. Én azt mondom, ha versenyképesek akarnak lenni, akkor kihoznak egy PS4 és PS4k közötti szinten lévő gépet. Vagy akár PS4k szintjén levőt. 400 dollárért. Ez nem várakozás, álom, etc, hanem taláne egy jó, versenyképes ár. De én ezt úgy kalkulálom, hogy ehhez semmi forradalmi nem jön. Nem lesz hozzá kézikonzol, stb. Ennyiért nem.

  Amúgy meg ha a PS4 ésa PS4k közé lőnék be a gépet, talán az lenne az egyik legjobb húzás. Olcsóbb lehetne mint a PS4k. Miközben a játékok jobban futnának (kevesebb FPS ingadozás, satöbbi) mint PS4-en. Persze ha VR-ra is készülnének a Nintendonál, akkor a VR multiplat címek miatt jó lenne, ha tudná a vas azt, amit a PS4k. Bonyolult. De a gép ereje és arcitektúrája két nagyon fontos dolog. Nem csak nekem, nekünk (tudom vannak kivételek) hanem a multiplatform fejlesztőknek is. Nah békesség, és már most sorry, ha elvetettem a sulykot.

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Hozzászólok Aktív témák