Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na ez is azt igazolja, amit mondtam, hogy bővíthető lesz. szerintem ezek egyre pontosabb infók most már. izgi...
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #202 üzenetére
Egy derék lovaggal vagyunk felezősbe, de szerintem simán lehet harmadolni, a Zelda bundle-t biztos
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Azt olvastam, hogy az NX 3-4x erősebb lesz a wii U-nál... xo kb. nyers erőben, de teljesen más architektúra - mire lesz elég vajon
(Magyarán az új Tegra lesz benne a pletyka szerint)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ganz-[HUN]
addikt
Még ez is karcsú, ha next-gen konzolról beszélünk. ugyan ott lvagyunk mint a Wii U, ami kb x360 erősségű volt.
Viszont ha nem lesz több 200-250$-nál akkor minden oké szerintem.[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #210 üzenetére
Aaah...ingyen adják majd Happy Mealhez
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #212 üzenetére
Hogyne, sőt, a Tesco-ban majd fizetnek érte hogy elvigyél egyet.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
oriic
HÁZIGAZDA
NX Subreddit mods "verifying" the the source of NX *RUMORS.*
Redditen a komolyabb szivárogtatások ha jól tudom csak akkor maradhatnak kint, ha azt a forrásuk igazolni tudja, hogy valódiak. Na itt ez megtörtént. SZóval közeledünk.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Napi NX?
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gameblog (French, PS4 Pro reveal date leak) feeds the NX rumor mill
Gameblog mostanában igen szerencsésen szivárogtat, szóval kb valós adatokról van szó szerintem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #230 üzenetére
...vagy mikor kell a vesémet feltenni vaterára
-
woros
őstag
[link] Helyi idő szerint délután 4-kor a preview trailer.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Ganz-[HUN] #232 üzenetére
Lehet, hogy élezhetik már a szikét
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Szerencse, hogy pont ma megyek vissza délutánozni... Remélem nem én fogok a legjobban járni azzal, hogy nem is fogom látni
Á csak viccelek. Ha egy teáskanna lesz, akkor is be kell szerezni
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #237 üzenetére
4-től nekem is pont lesz egy megbeszélésem, de majd jól beviszem a laptopom és belülök a sarokba
-
woros
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #237 üzenetére
Én megtudom nézni ha nem jön közbe semmi meló.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én megtudnom nézni időben...de lehet inkább alszok és majd ha felkelek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
-
unrealnoise
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #202 üzenetére
Jah, már csak azt nem értem, hogy mi a francért nem szedik alapból ketté? Nem mindegy, hogy 300-350 EUR-t kell fizetni, vagy csak 150-200-at...
Nekem pl premierbe jó lenne egy kézikonzolos NX vagy egy asztali, attól függ éppen, mit tartanék fontosabbnak egy PS4 mellé, és igen később rábővítenék.
Hatalmas öngól lenne, ha kihagynák ez a ziccert.
350 EUR-ért a vélt koncepció a kezdeti szép eladások után olyan bukta lesz, mint az állat..
A Wii U-t sem mentették meg az exkluzívok...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz unrealnoise #245 üzenetére
Legalább a 4 órát várd már meg mielőtt eltemeted a gépet...
-
unrealnoise
senior tag
válasz Sirandrish #246 üzenetére
Csak felvetek valamit, amit lehet nem kell majd még egyszer leírnom.
A Nitnendoból kinézem ezt, Wii U-náűl is meghagyták a 90%-ban tök felesleges és csak konzol drágító tabletes gamepadot, simán kinézem belőlük, hogy itt is rossz döntést hoznak. Adja az isten, hogy ne...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
ldave
félisten
No, akármi lesz ma, ma csak a pozitív dolgora figyeljünk, hagyjuk a sírást holnapra.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest