Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz mike1334 #13330 üzenetére

    Igen is, meg nem is, mert egyrészt az lehetséges, amit mondasz, másrészt viszont mivel az adat keletkezése lokális, ezért nem biztosított, hogy hiteles, megbízható. És most megint nem valami trükközésre célzok, egyszerűen tegyük fel offline vagy és elállítódik az órád a gépen és mondjuk a rendszeróra alapján zajlana a folyamat, amit mondasz. Mivel így önhibádon kívül is összecsúszhatnának a számok, ezért erre semmiképp nem építhetnének egy esetleges szankcionáló rendszert.
    Ha a Nintendo ki szeretné zárni a wifikikapcsolós módszert egyszerűen a primary gépre is aktiválják az online ellenőrzést, amit nyilván tudatos döntés következtében nem tettek meg. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez idővel meg fog változni és most még csak monitorozzák, hogy van-e bármilyen hatása az eladásokra az új funkciónak ebben a formában.

    Ehhez kapcsolódó érdekes adalék, hogy a másik két platform esetében amióta van ilyen family share funkció azóta viszonylag ritkán kapunk valódi eladási adatokat a játékokról, sokkal jobban szeretnek a játékosszámra hivatkozni, mert az értelemszerűen nagyobb, hisz egy eladott játékot így többen is fognak használni. Ha jól tudom a Nintendo az egyetlen, amelyik minden negyedévben számszerűsíti az 1 milliónál nagyobb példányszámban fogyó játékaik pontos eladását. Előfordulhat, hogy az új funkció következményeképp ez változni fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák