Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"Bradynek nem volt kedve holderkedni, vagy mi?!"
lol!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
maláj
addikt
Breesék elég harmatosak voltak (az éghajlat ellenére is)
az az előrepassz a végén olyan wtf volt a vonal mellett ...
ha 5 perccel (asszem) a vége előtt nem FG jön hanem rámennek 4. & TD-re + 2p akkor egállal hosszabbítás lehetett volna (ha nem jön össze akkor max kikapnak úgy mint nélküle mint láthattuk )"unLucky" dobálzott rendesen amiket figyelmesen levadásztak nagy-nagy örömömre
amúgy laza meccs volt ...a Denver meccse alap - ehhez nem is kell különösebb kommentár (ha csak az az elmebeteg Rivers gyerek nem kezd el sürgősen TD-ket dobálni amire kevés esélyt látok )
a 2 "tini" futóbolond irányító közül a Colin Kaepernick gyerekeket érzem "készebbnek" (szép ungarische nyelven megfogalmazva ) + a múltkori fordítás miatt is ők fognak nyerni punk-tum
-
KoVee84
senior tag
eddig 2/2
-
anulu
félisten
#7553: dettó
21-15-nél picit már akár majdnem elkezdtem nyugtalankodni azt a számok azért mutatták, hogy finoman szólva is támadható a Colts front-7-e futással, de amit Blount meg Ridley művelt, arra nem számítottam ha jól láttam, Vereen talán nem is futott...
örülök, hogy legalább a futás ment, hamár az elkapó sor olyan, amilyen! pár éve el nem tudtam volna képzelni, h PO-ban olyan meccset látok, ahol zokszó nélkül fut a csapat 6 TD-t.másik: asszem Spikes újraigazolásának ennyi, főleg, ha a Chargers ellen (igen, továbbra is tartom ) is fogja Collins azt hozni, amit tegnap.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pohár
félisten
fél 5-kor felriadtam a kétórás álmomból, akkor volt 22-27, na akkor mondom, hajrá Luck, erre mire felkelek... pppfff
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
bazz, q2-ben bealudtam, 1 indiana td-t asszem nem láttam, aztán felébredtem a reklámra és 6-kor feküdtem
jó volt a meccs, a pats átgázolt könnyedén, de ez igazából csóri luck-nak is köszönhető az all time inception negatív rekordjával, 4-et hajított, igaz, ebből 2 írható az ő számlájára szerintem.
de ha nem is tette volna, akkor is valszeg nyer a pats, mert nagyon pörögtek.
ma este folyt köv, sör már a hűtőben hűl...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #7556 üzenetére
"felébredtem a reklámra és 6-kor feküdtem"
7.
én nyertem.semmit nem tudok végénézni, ha nem a gép előtt ülök, és oldalra tekingetve bámulok.
ha beülök a pihenőszékbe a tv elé, felrakom a lábam, és nem eszem éppen valamit, akkor rögtön elalszom...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
varsam
őstag
Én csak az ismétlést néztem, most lett vége. Nem semmi meccs volt. Eddig nekem is 2/2
Ahogy írjátok, én sem tudtam volna eddig elképzelni, hogy egy PO meccsen a Pats 6!! futott TD-t szerez és Brady egyet sem dob. Le a kalappal. Remélem ha megjavul majd az időjárás és nem fog esni akkor a passzok mégjobban fognak menni.Most pár perc szünet, aztán vissza az ágyba. Jó kis hétvége ez
-
anulu
félisten
az a baj, h meglátásom szerint mindegy, ki nyer a Panthers vs 49ers meccsen, Seattle-be kell menni, ott meg 0 esély
-
Integra
titán
na vajon megváltoztatják az ítéletet és td lesz?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
anulu
félisten
részemről eddig 3/3. csodálkoznék, ha a 4. is meglenne...
-
Integra
titán
csak beszenvedték, manning szépen előre passzolgat lépésről lépésre, nagy birkózás eddig.
-
darál0w
Jómunkásember
ezt még video biroval se lehet eldönteni
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pohár
félisten
omaha!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
darál0w
Jómunkásember
basssssszameg, elesik a saját lábába
-
Integra
titán
lol, elesett a saját lábában
-
darál0w
Jómunkásember
na...a végére egész izgi lett, pedig az utolso negyedig egyértelmű volt...
-
pohár
félisten
válasz Integra #7578 üzenetére
fel is éledt, de nem puntolni kellett volna a végén, hanem megint csinálni egy onside kicket, aztán vagy az övéké a labda, vagy nem...
-
maláj
addikt
KONFERENCIADÖNTŐK (2014. 01. 19.–01. 20.)
AFC
Denver Broncos (1.) – New England Patriots (2.) 2014. 01. 19. 21.00NFC
Seattle Seahawks (1.) – San Francisco 49ers (5.) 2014. 01. 20. 00.30 -
anulu
félisten
AFC
Denver Broncos (1.) – New England Patriots (2.) 2014. 01. 19. 21.00NFC
Seattle Seahawks (1.) – San Francisco 49ers (5.) 2014. 01. 20. 00.30"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz KoVee84 #7582 üzenetére
eddig 50%+ -ban vagyok. ha nem jön be a Seahawks meccs, ám legyen
-
Carvus
senior tag
hoho végre jött a mixem is 4/4, elmúlt hetek bukása után ez már kellett...
szvsz Broncos@Seahawks SB lesz, feltéve ha zebrák nem nyomják megint idegenbe Friscót!
divi#2208
-
anulu
félisten
válasz darál0w #7587 üzenetére
részemről teljesen nyugodtan várom az AFC döntőt. ha valaki a 3-5. héten azt mondja (amikor elkezdtek kidőlni a kezdők, Gronk még lábadozott, Amendola se volt még bevethető), hogy idáig el fog jutni a csapat, jót mosolygok rajta, és annyival le is zárom a témát, hogy "de szép is lenne". aztán valahogy mégis összeállt az egész.
a Bronchos ellen a Pats az "underdog", bármennyire is furcsa ezt leírni, talán ez leveszi a terhet róluk. és nem követik el azt a hibát, amit a legutolsó idegenbeli playoff meccsen (@Indianapolis, 2006), azon a bizonyos 38-34-en, amikor a félidő 21-3 volt "ide", békésen kortyolgattam a söröm, aztán paff..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a történelmi hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy Bradynek nem ismeretlen az AFC döntőt idegenben játszani. a 3 SB győzelemből 2-nél így történt.
-
maláj
addikt
elmondom min pörög a szürkeállományom aztán cáfoljatok majd +
tehát a múltkori NP-DB meccsen az 1. félidő a DB-é, a 2. a NP-é és a hosszabbításban döntött 1 "szerencsétlen" mozdulat a puntnál asszem
a meccsen sz*rrá dobálták egymást a csapatok - lett is 1 rakat pont mind2 oldalon ...
de most, hogy elkapók híján (börtön, műtét, stb.) át lett konfigurálva a támadójáték inkább futásra így azt érzem, hogy a #12-es + a bandája el fogja kapni az MVP-s csapatát
merthogy a passzjátékra van felkészülve mindenki a NP ellen (nyilván a futás ellen is valamennyire) de azzal, hogy most futnak inkább (amikor máskor ilyenkor passzoltak) döntőbe fognak jutni a "patrióták"
osztán lehet, hogy O-ra verik a Bostoniakat és égni fogok mint a rongy de most ezt érzem na
remélem kb. érthető amiről löktem a karaktereket
-
anulu
félisten
nfl.com-on a Shek Report-ot ajánlom. szerintem zseniális!
-
anulu
félisten
jaja
meg a Coltsnak a beszólás, h a Pats ellen, előre nem kéne hülyeségeket beszélni
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Mióta nincs ESPN America-m rég nem láttam. És sajnos ritkán kerülnek fel az újabbak a youtube-ra. (vagy én nem találtam meg őket)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs