Új hozzászólás Aktív témák

  • gzbotii

    veterán

    válasz Fkris #9211 üzenetére

    Ha már részeg haver és kocsi téma:

    Pár éve, tartottunk egy házi bulit nálam, nem kis mennyiségű piával. Egyik haverom hamar beszedett vodkából, néztük csak, hogy már alig tud ülni a széken. Mivel házigazda létemre én voltam a legjózanabb, eldöntöttem, hogy hazaviszem, amíg még nem késő. Karját a nyakamon átvettem, kb úgy húztam le a buszmegállóba, ami mellet taxis is szoktak lenni. Persze én is jól be voltam azé tintázva na, azt kell tudni.
    Próbáltam betuszkolni a taxiba, de nem sikerült csak a felső testét. Ekkor csodás ötletem támadt, átmentem a kocsi túloldalára, ajtó kinyit, kezét elkaptam és úgy túlsó oldalról behúztam a kocsiba. A buszmegálló népe képzelem, hogy nézhetett minket :D
    A taxis pechére a buszmegben állt meg, aminek jó magas volt a padkája, én meg lendülettel kinyitottam az anyósülés felőli ajtót: krrrrrhhhhh. Az egész padkát végigkarcolta az ajtó alja. Erre csak annyit modtam: hupsz, azzal bevágódtam a kocsiba. Persze, ahogy a pehely 87kg még ránehezedett, a kocsi leneb ült és sehogy se tudtam becsukni az ajtót, hiába rángattam a kilincstől. Ekkor a sofőr vörös fejjel kiviharzott és megemlete majd jól bevágta az ajtót. Amikor megérkeztünk a célhoz, nem totojáztam, simmán ajtó kinyit, havert meg lábától fogva kihúztam a járdára. (:D) Nagy nehezen felsegítettem, és mivel nem rég költözött oda, nem tudtam hol lakik így próbáltam faggatni. Sokadik nekifutásra kinyögte, hogy egy 10 emeletes panel egy bazi nagy ortodox templom mellet, valahol, csak ő nem lássa most egyiket sem. Meg is értettem miért, elvégre kb 25m voltunk a templom, ami méreteiben vetekezet a panellal. Oké, be kéne jutni a panelba, de gőze nincs hol a kulcsa. Lefektettem hát a lépcsőre, minden zsebét átkutattam. Kétszer. Ez már milyen szép látvány lehetett. Jó, hogy nem kapcsoltak le a rendőrök, mert onnan kb 45m a rendőrőrs :DDD Aztán egy kilyukadt dzsekizseb aljában megtaláltam a kulcsot, mint egy döglött kutyát behúztam a liftbe, onnan a lakásba ahol már várta a matrac a földön (onnan tuti le nem esik részegen -alapon :D )
    Hazafelé egyedül vettem még egy 2L flakon sört, a többiekkel azt is megittuk, egy román zászlót széttéptünk, havert megbaszták mert rugódott egy táblát az úton, elénekeltünk minden revíziós nótát amit csak ismertünk (reggel 6kor a balkonon) majd mindenki nyugovóra tért. Ki félig a kádban, ki a szobámban.

    Ilyen egy "laza" sörözés nálunk :) :B

    When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Új hozzászólás Aktív témák