Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz bigrock #8750 üzenetére
Plusz elore is lehet tenni a hatuljat,osszesen 4 fajta feknyom fer el rajta, esetleg vonalkod!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #8749 üzenetére
Akkor porog az elet nallad is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
En most ertem haza nagyszuleimtol, lent voltam 3napot.
En voltam a manualis betonkevero, betonozni kellett a sufnit.
Azert rendesen izzadtam a 40fok kozepen felmezkoban, keveres es pakolas kozben....
Komoly munka ez is, mostmar ezt is tudom."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #8756 üzenetére
Nyari munka? Visszamentel arufeltoltonek, mint anno?
Vagy o nem te voltal?
Nem emlekszem pontosan, akkor kezdtem csak el az OFF latogatasat :$"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #8758 üzenetére
Teheneket fejsz?
Amugy foldmuveles gondolom, helyes, neveld nekünk a komlot a sorikehez![ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
rootkiller
őstag
Miahelyzet srácok?
Artengo TR 990 Pro
-
Keem1
veterán
válasz rootkiller #8760 üzenetére
Kit dugtál meg mostanság?
-
Scooter74
őstag
válasz rootkiller #8767 üzenetére
Nemá akkor csak amerikai barátnő van mostanság?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
randras_83
addikt
Átérzem....
Üdv Nektek virtuális barijaim innen a magyar tenger északi partjáról!
https://www.flickr.com/randras83/
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #8769 üzenetére
Nezz le rank, o a hegyekbol!
-
Fkris
őstag
Milyen volt a fesztivali hangositas, hamar MarokMarcsival ismerkedsz?
-
gzbotii
nagyúr
Bkphtd
En mar 2 oraja talpalok, ma felhuzunk csak ugy egy 30m hosszu 5m magas garazst a gepeknek. Semmiseg
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Scooter74
őstag
Hol vagy?
Tényleg Juli végén nem lesz valaki Balaton Kenesén?
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
twine
veterán
válasz gzbotii #8772 üzenetére
Jó munkát...bár azt mondják, az olyan mint a vidám temetés...(olyan nincs)...
Szóval kitartás...én gondolok rád, és tényleg sajnállak...segítenék szívesen de most itt sokkal jobban érzem magam a családdalÜdv nektek totyiklakók....az első sört este az egészségetekre iszom
"Szemét rossz" a víz a gyerek is alig bírja....(a parton )
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #8777 üzenetére
Egészségedre férfi...
Akalit nagyon szeretem,, sokat nyaraltam ott gyermek koromban...szép emlékeim vannak onnan...zsebpecával fasza "méretes" kárász...angolna a kövek közül a parti vízben(az persze már nem zsebpecával)...később strandolás, csajozás, esti bugyizgatás...
Vigyázzatok magatokra,,, illetve főként te a családra[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Üdv. vadak ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Scooter74
őstag
Juli. 29-Aug. 3.-ig Akalin leszek, ha ott leszel akkor össze röffenhetnénk.
-
gzbotii
nagyúr
Ezt bírom a bajorokban..nem az a tipikus nyugat-európai népség, mint pl Németország északi részén is amilyenek vannak... Összegyűltünk vagy 10en, 5 óra alatt összedobtuk azt a garázst...
Jött mindenkinek a haverja, bajszos 50-esek, szalmakalapban, meg a huszonéves piercinges és csak úgy szaladt a munka.Az, hogy itt nem népviseletben megjelenni a szégyen egy sörfesztiválon, bármin, azt most meg se említem
-
Scooter74
őstag
válasz randras_83 #8782 üzenetére
Jaj de jó akkor keresni foglak.
-
bigrock
addikt
Üdvözlet Almádiból. Józanság-Nagyfröccs 0:4
-
twine
veterán
válasz bigrock #8785 üzenetére
Ozujsko 1.0 literes kiszerelésben egy pillanat alatt lecsúszott,,, ahogy a gyerek elaludt....hrrrböööf..egészségetekre
szerk:
Ami pedig furcsa,,, egy pillanat alatt meg is b@szott.....Furcsa ez a nyaralás így gyerekkel..mióta megszületett a fiam, azóta nem voltunk nyaralni....elég nyugdíjas feeling így,, hogy itthon kell lenni altatás után :/
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Rá kell menni az ivásra, nincs mese. Balcsin nyaraltunk (3 család, sok gyerek). Gyerekek 10-re elcsendesedtek, utána felnőttek belehúztak, ivás kettőig, reggel meg kukorékoltak a kölykök fél7 körül. De hát nyaralunk, úgyhogy ez midnen nap ismétlődött. Senki se mondta hogy könnyű.
Pénteken megyünk már mi is végre és iszom a hűvös Karlovacko-Ozujsko-ezek barátai összeállítást. Ettől szebben barnulok majd
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
NTonee
veterán
Üdv a lakóknak Szombathelyről! Rengeteg a traffipax, aki úton van, vigyázzon!
-
gzbotii
nagyúr
Eközben Székelyföldön... fagypont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest