Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Van mindenkinek hideg sore?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
twine
veterán
Balesetmentes, nyugodt utat férfi
Idefelé mi is hajnal 1 körül indultunk a gyerek miatt...így végig aludta az utat,,, és csak a végén ébredt, mikor már érdekes volt neki minden...holnap visszafelé viszont copó, mert délig kell elhagynunk az apartmant,,, úgyhogy délelőtt pancsi,,, délben pedig altatás, pakolás a kocsiba, és...go home :/
Kíváncsi leszek , hogy bírja majd a pöcsöském hazafelé az utat....
Érezzétek jól magatokat...pacsi -
rootkiller
őstag
Ma vezettem Moskvich-t, utána meg oldalkocsis Urallal nyomultunk. Az mekkora fless
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap kinéztünk egy kisebb fesztiválra itt a szomszédba. Hát a németek tudnak mulatni az biztos Nagyon jó volt a hangulat, a zene is (rock, electro)
De a német csajok...hát....tavaly se találtam túl vonzónak őket....idén se eddig. Talán minden 20. nézett ki úgy, hogy napszemcsi nélkül is bevállaltam egy hosszabb stirölést, a 90%-ban bikini felsőben kószáló leányzókraPasik meg...nagyon lazán villogtatják a dad-bodyukat, majd mindenki poló nélkül nyomta (igaz meleg is volt rendesen)
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Jadro
veterán
válasz gzbotii #8860 üzenetére
Köszi urak! Éjfél előtt indultunk, reggel 8 után megérkeztünk. Ilyenkor még lehet haladni a határon és a fizetőkapuknál. Minden gond nélkül sikerült abszolválni az utat. Kemény az idő, ami kemény intézkedéseket követel. Sokat kell inni. 😁 Van kb 10 liter rozé, a boltok meg roskadoznak a sörtől. Az ágyból fekve látom a tengert, tehát minden a legnagyobb rendben. 😃
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
twine
veterán
Érezd jól magadHazafelé az egyik fizető kapu előtt kilométerekre bedugult a pálya,, kis araszolás, majd látom a táblákat a pálya fölött,,,2 sáv cash,2 sáv bankcard...utóbbi sávok full üresek,,, rosszat sejtve ugyan,(mert ennyi ember nem lehet hülye,, illetve ennyi embernél én hogy lennék szerencsésebb) de egy életem, egy halálom,, átsoroltam és go....reszkettem a döntésem miatt, ahogy szinte egyedüliként suhantam az álló tömött sor mellett...de odaértem a kapuhoz, kártyákat az adott nyílásokba bedugtam, és 10 másodpercen belül suhantam tovább a még mindig álló sor mellett, mert a készpénzes kapu jóval odébb volt,, szóval ezt kikerülve,a navigáció szerint 1,5 órát sportoltam
Ügyesen megveregettem a vállamat....
Nem tudom, hogy ennyi embernek nincs kártyája, vagy tényleg ennyire (félve mondom ki) hülyék...Én ma kiürítettem a földszintet,a családot beköltöztettem anyósékhoz egy hétre...
Furcsa egy romhalmaz(ajtók, bojler lebontva,, stb. Stb...falig ürítve egy kertes ház földszintje) közepén a földön ülni...
Nem olyan jó...persze az emelet "pihe-puha"maradt,, de oda még nem jutottam fel...
Talán nemsokára...aludni[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Hali. Kicsit más téma, de igen, jó nyaralást mindenkinek aki teheti.
Twine, te mint nagy xiaomis...szted bangoodról megrendelhetem a xiaomi piston III-at? Szted eredetit fogok kapni?
Köszi[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #8865 üzenetére
Inkább kezdő Xiaomi fan...
De szerintem...banggoodon eredetiek a Xiaomi cuccok...
Felelősséget nem vállalok, de annyit mindenképp, ha nem lenne régóta egy Sennheiser "dugóm", biztos rendelnék ilyen pistont, mert annyira csigáznak a topicokban az emberek...és Ha rendelnék, banggoodról tenném
De a felelősség, és a döntés a tied -
randras_83
addikt
válasz GrooveHero #8865 üzenetére
Én emlékeim szerint tinydeal ről rendeltem és eredetit kaptam. A Bluetooth speaker meg gearbest ről van és az is frankó. Ha gondolod megnézem pontosan.
Szerk. : hazudtam bangood ról van a Piston 3om
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
GrooveHero
addikt
Köszi mindkettötöknek
Akkor bangoodrólWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
N_Norbi
csendes tag
lassan egy eve betortem Nexus5-om kijelzojet, de valahogy nem birom lecserelni a telefont, annyira jol mukodik. vettem ra vedofoliat, hogy az ujjam ne vagja el, azota tokeletes, raadasul sokan azt hiszik, ez az a vicces betort kepernyo folia, hehe
ti hogy vagytok ezzel, van ugy, hogy nem tudtok megvalni egy telefontol, mert vagy hozzatok nott vagy annyira jol mukodik?
lilifoxapp.com - facebook.com/app.lilifox - instagram.com/lilifox_app
-
Scooter74
őstag
válasz horvathkrisz #8871 üzenetére
+1
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #8871 üzenetére
Én annyira nem voltam elégedett az N4-el.
Felét bírta mint előtte az S3-am, kijelző baromira fakó...anyag se volt úgy benne. De droidból valahogy más nem kéne.
N7 2013-at viszont nagyon szerettem. Csak rájöttem, hogy a 7" kicsiWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Scooter74
őstag
válasz rootkiller #8878 üzenetére
Nem leszólni az egy nagyon jó kis autó!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gzbotii
nagyúr
Nem. Suzuki Stiftre
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Amugy volt Daciam, elso autom volt. 18. szulinapomra kaptam volt, egy Nova GT modellt. Igaz tobbet voltam alatta szerelve, mint benne
De azert szerettem. Meg nem volt olyan rossz dolog azert csajokert kocsival menni[ Szerkesztve ]
-
-
horvathkrisz
addikt
Snapdragon 820-at és QHD kijelzőt kaphat a Huawei Nexus
Hogyan kapna 820-at, mikor az jövő év januárban jön ki, a nexus meg novemberben?
-
SybenX
őstag
válasz horvathkrisz #8888 üzenetére
Hogyan kaphat akkor a Sony Z5 ,a xiaomi Mi5 és az Lg G pro 3 s820-t még az idén?
-
SybenX
őstag
válasz horvathkrisz #8890 üzenetére
Szerintem kicsit belehúztak és még az idén kiadják.
-
bAtt001
addikt
válasz horvathkrisz #8890 üzenetére
gondolom ki akarják rövid időn belül vezetni a jóhírű 810et ezért hamarabb jön az utód
-
Keem1
veterán
Ha ilyen lesz, akkor megvan a mostani telóm utódja jövő tavasszal-nyáron
-
gzbotii
nagyúr
Na szep. Ma nem ebresztett a telefonom, mivel Repulogep uzemmodban, ejszaka magatol lemerult es kikapcsolt 53%-rol
-
horvathkrisz
addikt
Amugy ha meg par telo megkapja a 820-at, akkor mik ezek a szemet bulvarhirek megint hogy az uj nexus most aztan legyalul mindenkit a tronrol? Gondolok itt az antutus nexus hirekre.
Baszodjak meg ha ezt ertem... -
rootkiller
őstag
Remélem lesz az az LG is amiről beszéltek 5" körül, nem kell 5.7"-os telefon.
Artengo TR 990 Pro
-
horvathkrisz
addikt
válasz rootkiller #8896 üzenetére
Na ez meg a másik.
5" kéne fullhd+snapi 820, hasonló design mint ez, csak mondjuk feketébe és már ki is csengettem érte a 350-400 €-t...Szerk.: kompromisszum képes vagyok valamilyen szinten, de ha a fent leírtaktól nagyon el fog térni, akkor inkább venni fogok egy:
új akkut a nexus 5-be.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #8897 üzenetére
Lesz nalatok elado Nexus ?
One S-em eleg a veget jarja. Most neztem, MM.de 190€ Moto G2...[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz horvathkrisz #8899 üzenetére
Szeptember kozepeig biztos. Es szerintem augusztus elso feleben megyek is Munchen fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest