Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz opr #8682 üzenetére

    Én amikor elkezdtem konzolozni nagyon megvezettem magam, mert sokat adtam az újságírók és a YouTube "szakértők" véleményére. Más választásom nem is igazán volt, mert senki nem fog nekem intenzív kurzust tartani az elmúlt sok-sok évből.

    Sokan pedig megragadnak ezen a szinten, mert nem foglalkoznak minden nap a videojátékokkal, nincsenek ott rendszeresen az online közösségekben. Tehát önállóan nem tudnak döntéseket hozni.

    Szerintem az a legnagyobb baj, hogy sok játéknál borzasztóan távol van az újságírók és a játékosok véleménye. Sőt, nem egy olyan játék van, amit az egekig magasztaltak, a felhasználók pedig azóta is a játék állapotán röhögnek. Vagy nem röhögnek, mert mérgesek.

    Szóval innen nézve elég viccesnek érzem néhány(?) játék értékelését...és szerintem sok olyan van, ami sokkal kevesebb figyelmet kap pont ezért. Meg van pár olyan is, aminél garantált, hogy az 5-6-7 év múlva megjelenő folytatás is fullba kapja az értékeléseket, közben meg tökre nem ér annyit. Ami nem feltétlen jelenti azt, hogy rossz játék.

    Így veszik el egy csomó remek játék a feledésbe úgy, hogy sok embernek nem kerül a látóterébe.

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák