Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    addikt

    válasz Szabi® #5158 üzenetére

    Igen, és valószínű az irgalmatlan vásárlói erő kezdte el évekkel ezelőtt szankcionálni Kínát és a Xiaomit (többek között), amikor már nehezen lehetett kezelni a piaci részesedést. Mind okostelefonok, mind telekommunikációs kiépítések tekintetében. Ami alá szokásos módon befeküdt Európa is.

    Sokat tesznek azért, hogy ez így is maradjon.

    Az Apple -t egy zseni építette fel. Aki egyrészt nagyon értett ahhoz amit csinált, másrészt kiállt az emberek elé és elmondta mire van szükségük. A mai napig ebből él a cég. Nem mondom hogy azóta rosszul csinálják, de közel sincs már náluk annyi innováció.

    Persze azóta sikerült megoldani, hogy SMS -ből tudj kimásolni, és hoztak egy szuper iPad OS -t, aminél már nem úgy néz ki a felület, mint egy felnagyított mobil...stb...stb.

    Nem mondom hogy az Apple nem lenne sikeres, de valószínű rengeteg munkába, sok időbe kerülne..., és az elején sokkal több anyagi lemondással járna, hogy egyáltalán mérhető legyen a részesedésük. Ez pedig nagyrészt a Sony -nak és a Nintendo -nak köszönhető.

    Ráadásul az Apple egyben minőséget is képvisel minden termékével, ami az árazásban is megjelenik. Azt most tegyük félre, hogy ez egy-egy cuccuknál mennyire sikerült jól, mert ebből a szempontból nem lényeges.

    Vajon milyen árazással jönnének a konzol piacon? Vagy ellenkező esetben lemondanának a szokásos haszon egy részéről, hogy sikeresebbek legyenek? Milyen elvárásaik lennének a külső fejlesztők felé?

    Szerk.:
    Amúgy megjegyzem, én örülnék több szereplőnek és nagyobb versenynek.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák