Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #17454 üzenetére
Ps5Pro bemutató
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #17439 üzenetére
Mivan akkor ha ezek mesterségesen felpumpált összegek a management által?
5-8 évig van munkájuk, dagad a CV, közben felvesznek rengeteg pénzt. Majd a végén abszolút nem érdekli őket hogy sikerült, csak lelépnek és mennek tovább és úgy is felveszik őket máshová.
Mondjuk a Concord fejesek pont hogy előzőleg már buktak más projekteken.Ilyen sztori rengeteg van, ahol dolgoztam is ezt csinálta előző vezetőség anyacég kárára. Ez iparágtól független de biztos volt már sok sztori itt is.
-
_drk
addikt
válasz Döglött Róka #17454 üzenetére
Olvasol te internetet?
-
negyven2
veterán
Miért kéne megszólnia minden ilyen ügyben? Komolyan ott szeretnénk tartani, hogy egy random social media felületre, egy random ember állt írt, nagy valószínűséggel random marhaságra kéne válaszolni egy cégnek... ráadásul egy olyan dologban, ami igazából nem tartozik senkire se? Mert ha ezt tennék, akkor azt biztosan állíthatóm, hogy az opr által felhozott kecskeáldozós szintű pletyka mindennaposok lennének, amire az internet népe azonnal választ vár a cégtől!
De a lényeg az, hogy nekünk a fogyasztóknak (játékosoknak), nem mindegy mennyibe került egy szupersikeres, vagy egy hatalmasat bukó project? Ezek nem a te adódból készülnek el, hanem a te általad, a te döntésed által odaadott pénzből, és nagyon gazdag emberek befektettet pénzéből.
És visszatérve az alap állapotra... csak nekem nem teszik az a trend, hogy pl. Átlag Pista valós vagy valótlan random, 0%-ban bizonyított Tweet-je, konkrétan szabadon terjedhet a neten, és tényként kezeljük. Más esetben meg egy csak részben bizonyított dolgot, egyből fake news-nak tekintünk?
Pár napos "hír" ugye, hogy a Take Two szerdán kiadta az újabb negyedéves üzleti jelentését amiben leírta, hogy továbbra is 2025 őszén jön a GTA VI... ezt villámgyorsan vette szinte mindenki (még nagyobb nevek és felületek is). Pedig ha csak annyit csináltak volna, hogy beleolvastak volna a dokumentumban (amire a random twitter-ező is hivatkozott, aki kirakta), akkor láthatták volna, hogy az a májusi jelentés, amiről a legtöbb olyan személy aki átvette ezt, már akkor írt. Természetesen páran azonnal korrigálták magukat, de ez a helyesbítés már valahogy nem ment akkorát a neten... sőt voltak akik ezután is az eredeti tweet-re hivatkoztak.
Végezetül, pedig, egy elmélet, hogy ha igaz a $400 milliós ár, akkor az lehet, hogy az hasonló a Halo Infinite állítólagos $500 milliós árához. Ott az állítólag a fejlesztési ár plusz a 10 éves üzemeltetés költségvetése lett volna a játéknak. Lehet itt is ez van ezen szám mögött.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
_drk
addikt
válasz Döglött Róka #17459 üzenetére
Skulls and Bones AAAA nagyot ment.
Most a Bend stúdió, hogy ők nem akarták a Days Gone 2-t így 5 év után kiderül.
AC körüli balhék Japánnal kapcsolatban.
CDPR csak nőket vesz fel.
Elbocsátások hogy vannak közölve.De tényleg, elkezdesz játék híreket olvasni és a fele legalább negatív a másik fele meg faszság.
-
l.skywalker
félisten
Szerintem valahol a kettő között. Nyilván a játék sikeréhez képest sok pénz ment el rá, de az internet jó érzékkel akarja meglovagolni a bukást, ezért direkt eltúlozzák a költséget. Mindenki hibás, csak mi nem játékosok
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Ezt így is lehet:
RGG's game output is absolutely staggering. In a time where games regularly take 4-5 years to make, in the last 4 years they've had:
- Yakuza Like a Dragon
- Lost Judgment
- Isshin Remake
- The Man Who Erased His Name
- Infinite Wealth
And early next year a Pirate spinoff.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
Hogy vannak kozolve az elbocsatasok? :D Eleve nem lehet jol kommunialni egy elbocsatast.
Skull and bones egy elcseszett project volt, vajmi keveset szamitott a sajtoja.
Miert baj, hogy a bend nem akart days gone 2-t?
Milyen ac koruli balhek? Hogy van fekete szamuraj? Ja hogy a feher jatekosok megint hozongenek? Kit erdekel?
CDPR noi gyakornoki programot inditott. Ez egyaltalan nem ujkeletu az iparban, mas szoftverceg is csinalt ilyet mar es nem ma kezdtek. Ettol meg nem csak noi alkalmazottakat vesznek fel.
Erdemes ertelmezni is a hireket, akkor lehet nem ez lenne a vegso megallapitasod hogy a fele negativ, a masik fele fassag
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
F-ECT$
titán
válasz Döglött Róka #17463 üzenetére
Nem a hírekkel van baj, hanem ahogy tálalták őket.
Dive ever, work never.
-
hombre[EU]
veterán
átnéztem a könyvtáraimat és arra jöttem rá,hogy az elmúlt 2 évben kb 3 új nagy játékot (nem indie) játszottam végig: elden ring, tears of the kingdom és az alan wake 2. pedig 1-2 tucatot elindítottam steam,gamepass,switchen. és szerintem nem velem van a baj,mert idén már lepörgött a doom'16, portal 1-2, alien isolation stb.
nem véletlen a sok remaster...nagyon nehéz lehet manapság kiemelkedō játékot készíteni
btw most is az orit vettem meg switchre[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
válasz F-ECT$ #17464 üzenetére
Igazából azzal, hogy nem nézünk utána ezeknek és az, hogy ezekben szereplő dolgokat készpénznek vesszük. Lásd ez a $400 milliós dolog... konkrétan egy forrás állítja ezt, ami igazából nem forrás, hanem csak egy magát bennfentes ismerősökkel rendelkező leak-er állítja.
De annyiban igaz, hogy ezeket a híreket nagyon sok felület direkt szenzációhajhász módon tálalja. Pl. ... igen vannak akik fel vannak háborodva az AC: Shadow egyik főszereplője miatt, de ez egy hangos de nagyon apró kisebbség. Amit persze meglovagol a játékostársadalom azon része akik szeretnek mindenen felháborodni (de ők is egy nagyon kicsi kisebbség). És aztán ott vannak azok is akik felháborodnak azon, hogy valakik felháborodnak ezen a dolgon. És igen, ők is egy kis része a játékostársadalomnak.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #17462 üzenetére
Mondjuk ebben az azért sokat segít, hogy a Like a Dragon játékok esetében az asset-ek jelentős része marad ugyan az, és nem azt csinálják, mint a legtöbb AAA, hogy kvázi 0-ról épít fel a folytatásait.
És azt is lehet látni, hogy bár nagyon gyorsan dolgoznak, ezen játékok elég sokmindenben elavultak, vagy alig fejlődnek.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #17467 üzenetére
Persze, de a sikerhez elég lehet, hisz azt látni hogy a játékosok szivesen térnek vissza ismerős helyszínekre, és karakterekhez. Kicsit olyan a LaD, mint egy párhelyszínes TV sorozat.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz Döglött Róka #17463 üzenetére
Összes téma ki lett vesézve már párszor, de:
Az MS kitalált valamit hogy ment meg 1000 munkahelyet. Egy ekkora cég oriasban azért lehetnek lehetőségek. Akinek nem tetszik mehet nyugodtan.
AC-nál a japán kultúrális elemeket sértik meg. Annyi szerencséjük van, hogy a Nintendot ez nem érdekli mert szarrá perelnék őket!
Plusz youtube-on botokkal hype-olják a játékot.Days Gone-nál szemmel látható kamuzás van.
CDPR csinálhatná ezt okosabban.
Főleg hogy most kezd a Woke szemlélet nagyon kontraproduktív lenne. Tehát amit elakarnak érni az nagyon a visszájára sül el és ezek a projektek valami hatalmas támadásnak vannak kitéve a neten.
Lásd: Concord, Flintlock, meg 1-2 szar ami még hasalt.
Most felkészül a Dragon Age!Meg úgy egészében mindenki kommunikálhatna normálisan.
Értelmezéssel még inkább neked vannak ezek szerint problémák vagy szemellenzős vagy nem tudom.
De ha ezeket még véded is akkor problémák vannak.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Nem ulok fel a clickbaitnek. Ilyen egyszeru.
"AC-nál a japán kultúrális elemeket sértik meg. Annyi szerencséjük van, hogy a Nintendot ez nem érdekli mert szarrá perelnék őket!" - nem tudtam hogy a Nintendo egyben japan kulturalis fovednok. Ertem en, hogy az interneten szinte kovetkezmenyek nelkul lehet tudatlannak lenni, de azert vannak hatarok
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
_drk
addikt
válasz Döglött Róka #17471 üzenetére
Ez nem clickbait. Már kevered a fogalmakat.
Ezek nagyrészt kritika, szakmai vélemény és elemzés keveredve búlvárral.
Nyilván itt is a negatív hír a hír elsősorban mint mindenhol máshol erre vastagon rájátszik már mindenki. Kivéve IGN akik tövig benyalnak. -
.LnB
titán
Days Gone Remaster pletyka PS5 Pro ra?! Elég tragikomikus ez már, ha ez is igaz.
Remélem egy The Last of Us Part II Remastered Remaster is készül már PS5 Pro-ra. Kéne, igényli a néép..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #17477 üzenetére
Nem gondolkodtok még rajta, hogy a gaming helyett elkezdtek ti is országúti bringázni?! Tudok segíteni ötletekkel.
Mert így lassan ennek akkor mi értelme? Persze nem annyira borús a helyzet, mint ahogy ez a két komment lefesti. De nem is jó.
Lehet, hogy egyébként egy Concord Remaster mentené meg a Sony-t. Nem tudom elgondolkodtak e már ezen?!
#17476pzstm
Szerencsétlen Bloodborne fanok meg szerintem kínjukban már zokognak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
F-ECT$
titán
Nálam már messze nem annyira top prio, hogy játszhassak. Ha van valami, ami beránt, akkor 4-5 hétig elvagyok vele, aztán kis pihi, ami alatt mást csinálok. (Ha nem is országúti, de a lányommal el szoktam menni bicajozni a környékre.)
Szóval nem az van, hogy ha van épp 2 óra szabadidőm, akkor mindenképp játékot kell keresnem, hanem ha épp megtetszik egy játék, akkor szánok időt a végigjátszásra.
A Concorde ezek után szerintem tudna nagyot menni ingyenesen, mert a híre már mindenkihez eljutott És gondolom nem szar játék, csak rosszul volt pozícionálva, bevezetve.
A BB meg érthetetlen, sima pénznyomda lenne...
Dive ever, work never.
-
gyimger
őstag
Itt is kielégíti a kínálat a keresletet, ezeket (Horizon, Days Gone, stb.) tutira meg fogják venni, hogy aztán nagyítóval lehessen falevelet nézni. És még bukni se fognak rajta százmilliókat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #17481 üzenetére
Az elszálló fejlesztési költségek mellett. Én szerintem ott tényleg minden stúdió live service játékot állt neki csinálni, vezényszóra. Aztán lassan bebizonyosodik, hogy ez nem megy nekik, így nem maradt más mint a gyors remasterek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
válasz zozika84 #17484 üzenetére
Amig a multiplatform cimek huzzak a konzolokat addig felesleges erolkodni.
A PS lassan egy nappaliban uzemelo CoD/Fifa gep mar.
Jut eszembe CoD, vajon miert nem erolkodik az MS... Megvettek az ipar fejostehenet.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #17485 üzenetére
"Megvettek az ipar fejostehenet."
Ja meg aláirattak szsrződéseket hogy semmi előnyük ne legyen belőle a következő 10 évben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #17489 üzenetére
Tisztában vagyok a jelenlegi helyzetükkel, ezért is mondtam hogy nem származik belőle előnyük.
Az nem előny hogy még értéktelenebbé válik a konzol és kukázzák. Ennyi erővel már a Seriesnek se kellett volna kijönnie.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #17485 üzenetére
Megvettek az ipar fejostehenet - náluk van a MarioKart?
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #17490 üzenetére
Megint ezek a túlzások... a Series még kellett, mert négy éve még próbálkoztak a hardverhez kapcsolni a szolgáltatást, de most már remélem a te fejedben is nyilvánvaló, hogy nem jött be. Helyette okosan elkezdték szélesebb körben teríteni a játékaikat, fejlesztik a szolgáltatáscsomagot, a konzolgyártás meg közben felesleges csökevénnyé válik, szóval jelen helyzetükben az a legnagyobb előny, hogy saját platform nélkül is elérnek rengeteg játékost.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #17493 üzenetére
Rendben, akkor hogy kellene erölködniük?
-
.LnB
titán
válasz wjbhbdux #17495 üzenetére
Manapság? Kétlem, hogy megoldást jelentene hosszabb távon. Lenne egy óriási felfutása, aztán meg beállna egy alacsony szintre. Diablo IV-et hoznám példának.
Lehet, hogy rosszul tudom, de nem igazán mennek az MMO-k már nem? A WoW-nak megvan egy erős, de nem túl nagy rajongói bázisa, akik fixen fenntartják a játékot. De ezen felül a kiegészítők megjelenésekor van a játékosszámnak egy felfutása, majd mindig szépen beáll a megszokott szintre.
Ezen egy WoW 2 konzolos megjelenés változtathatna. És szeretném is, csak valahogy nem tudok benne hinni. Na meg az is kérdéses, hogy megéri e kontrolleres szintre lebutítani azt a játékot?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #17493 üzenetére
Nem előny, de legalább hátrány.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
We are super happy to announce that we’ve already exceeded 350 000 copies of #Frostpunk 2 sold! What’s more, the total estimated sales revenue has already covered the costs we spent on producing and marketing the game. Big, big thank you to you all for your support! It (almost) melts our frozen-solid hearts. The work doesn’t stop here, we are continuously working on improving your experience with hotfixes and patches, and your feedback here is invaluable.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ldave
félisten
Legyen itt akkor a másik friss siker is
It’s official - Unicorn Overlord has sold over 1 million units worldwide! To celebrate this huge milestone, here is a special Berengaria, Melisandre, and Rosalinde illustration from Vanillaware’s Takashi Noma. Thank YOU for supporting the Liberation Army!
@Bad Pritt: erről meg csak a konzolosok tehetnek, a játék nincs még PC-re
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest