Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17398 üzenetére
mondjuk ezzel lehet, hogy egyedül vagyok de én handheldben csak bizonyos típusú játékokat szeretek játszani. Platformer, puzzle esetleg izometrikus dolgokat. FPS és TPS akció játékok valahogy nehezemre esnek. Biztos öregszem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F-ECT$
titán
válasz ProEvoFan #17395 üzenetére
A 25e indulásnak jó, de kíváncsiságból megnéztem pár címet. A Spider Man közel 1M, de a Days Gone is 500e felett van. Mondjuk egy Dave the Diver meg csak 32e, Control 70e körül.
No mindegy, kíváncsi leszek a pontos számokra, ha egyszer kiderül perszeDive ever, work never.
-
Bad Pritt
félisten
válasz ProEvoFan #17395 üzenetére
Stellar Blade-ből kiindulva nincs meg akkor még az 1M. Legyünk őszinték: nem kapott értelmes marketingkampányt, nem volt nagy csinnadratta körülötte, a bejelentőt kétmilliószor, a launch trailert egymilliószor játszották le Youtube-on és még a PS Store sem borult Astro színekbe szeptember 6 körül, simán csak egy csempe volt a sok közül. Az pl. elég amatőr hiba volt a Sony részéről, hogy nem kommunikálta, miben több és jobb, mint a mindenkinek ingyenes Playroom és ez nem csak egy tech demo, ezt az itteni PS5 topikban is felvetették és redditen is téma volt többször.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #17398 üzenetére
Na erre várok én
-
l.skywalker
félisten
Amúgy meg ennyi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #17401 üzenetére
a metroid prime remastert ki ne hagyd. egyébként fps-t én sem játszok switchen, de inkább a framerate miatt.
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #17406 üzenetére
Igen az whislisten van! Nekem nem is a framerate a gond, hanem valahogy nem esik kézre az egész, de tény, hogy még olyan sokat nem játszottam rajta, biztos hozz á lehet szokni.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #17405 üzenetére
Igazából mivel lenne jobb egy BB remaster/remake? Jó a HZD-nél indokoltabb lenne. De megint az lenne, hogy hoz a Sony egy remaster/remake-et.
Hol vannak az új IP-k, vagy legalább a nagyobb IP-k folytatásai?
Remélem a Concord bukásából is azt szűrik le, hogy kockázatosak az új IP-k. Nem azt, hogy már elve rossz ötlet volt az egész koncepció...[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #17403 üzenetére
Astro egy gyerekes platformer teljes áron, persze hogy nem fogy. Inkább az indi kategóriában kéne versenyeznie fél áron.
PS5 közönség nem erre vágyik szerintem.Ratchet-tel is ez volt a baj. A játék tök szép, jól működik, jó a gameplay csak mellette annyira gyerekes és semmilyen, és ez a trailerekből lejött. Alig van benne sztori, inkább vicceske csak ha nem üt a vicc akkor inkább ilyen gáz lesz az egész.
Ezek ugye inkább Nintendonak működik, mert ott van erre közönség és töredék áru fejlesztést se kell elfelejteni.
-
Wesder
félisten
"Astro egy gyerekes platformer teljes áron, persze hogy nem fogy. Inkább az indi kategóriában kéne versenyeznie fél áron."
Ezzel a logikával a Mario sem fogyna tízmilliókban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Teljesen mindegy a platform. A Switch összes játéka olyan számokban fogy, hogy a Sony összetenné a két kezét (és most direkt nem írok durvább, obszcénebb példát), ha olyan eladásokat produkálna. A Nintendo-nál (némi túlzással), egy 10 milliós eladás szám, "nem fogyott rosszul" szint.
Ennek az Astro-nak egy jó marketing kellett volna. Nem azt mondom, hogy 10 millió fogyna belőle. De ebben sokkal nagyobb potenciál lehetett volna.
Szóval szerintem maga a zsáner sikeres. Csak a Sony nem hitt ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy az a vicces, hogy a Nintendo után a Sonynak van talán a legtöbb platformere, csak ebben a generációban kiadtak hármat a Playroom mellett, szóval még csak nem is arról van szó, hogy ne foglalkoznának a zsánerrel.
-
_drk
addikt
Szerintem más a közönség.
[link] Witcher például nem fogyott Switchen pedig az a többi platformon rohadt sikeres volt.PS-en(vagy máshol) inkább Codot akarnak, Vagy FIFA, GTA.
Ezeknek vannak ilyen eladásaik, de ezek szét is darabolják a piacot. Több játék is van.De biztos vannak ilyen kutatások, hogy melyik platformon milyen játékok mennek.
Pl PC-n hány hardcore multis játék megy ami konzolon nem is próbálkozott vagy ha igen nagyon besült.Bad Pritt:
És látszik, hogy nem nagyon megy.
Mi a harmadik?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A hardcore multis játékok kivételével jó amit írsz. De szerintem ha a Sony nagyobb hangsúlyt fektetne rá, akkor csak sikeresebb lenne ez a zsáner. Aztán simán lehet az is, hogy terveztek ők nagy marketinget neki, csak most meg kellett húzni a nadrágszíjat, és vágtak a büdzsén. Szóval lehet, hogy rosszkor jelent meg pont az Astro. Viszont az tény, hogy a Nintendo-n kívül egyik platform sem próbálja nagyon megszólítani a családokat, a fiatalokat. Mármint a Fortnite korosztály alatt.
A konzol alkalmatlan esport szintű multiplayer játékra. Még mobilon is komolyabb esport versenyek vannak, mint konzolon. Ami megint csak egy szomorú dolog, de hagyjuk is.
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #17417 üzenetére
Jó, azokat mindig elfelejtem. Teljesen jogos.
Amikor én nagyon aktívan követtem az esportot, nem voltak még komolyak, ezek a verekedős versenyek. Pár éve lett óriási divat ez az EVO is. Mármint ha a FPS, Moba, BR vonalhoz hasonlítjuk. Akkor az Evo labdába sem rúgott.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
Nem par éve, az evo egy nagyon regi rendezveny
Nincs benne annyi penz de a community igen eros.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #17419 üzenetére
Nem akkora. Oké, ez egy ikonikus pillanat persze, nem semmi, hogy blokkolta végig a combo-t. De 2004-ben egy Dreamhack már sokkal nagyobb esemény volt. Egy esport erősségét pont a pénz, a csapatok száma, a szponzorok száma, a hírversé határozza meg.
Az Evo nagyon sokáig egy COD konzolos lan verseny szintjén tengődött. Mert olyan is van, de kit érdekel?! Az hogy létezik, még nem siker.
Na de úgy hallom, hogy mostanra már tényleg nagy divat az EVO.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
Nem, ha a nagy zsanerek melle rakod meg mindig csak egy kis szubkultura. Az MK szeria eppen nyirja ki magat az MK1-el de a japanok meg mindig jol mennek.
Ha azt nezed hogy 25k-t kap a gyoztes akkor tenyleg nem egy nagy torna, szerencsere sok kis tornat rendeznek kulonbozo szervezetek. Verekedos cimeket szponzoralni se olyan jo, mert nem kellenek komoly gamer cuccok hozza, csak nemi esz (najo nem nemi) meg jo reflexek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #17422 üzenetére
Jó, az EVO mentségére legyen mondva, hogy a Dota 2 The International is már "hanyatlik". A 40millió dolláros összdíjazás helyett, idén már csak 2,5 millió dollár volt.
Jövőre lesz egyébként Budapesten egy nagy CS verseny. 500e € díjazású.
Befejeztem bocsi, nagyon off itt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #17425 üzenetére
Egy óra sem telt el, és megint elfelejtettem!
-
.LnB
titán
Régebben volt egy Battle Pass szerű cucc a játékban minden The IT előtti hónapokban. És abba csomó tartalmat pakolt a Valve. Nekünk játékosoknak is megérte megvenni, mert tök jó cuccokat lehetett belőle szerezni. És minden egyes vásárlás 25%-a a The IT nyereményalapba ment. Itt felhívnám a figyelmet, hogy így összejött sokszor 20-40 millás nyereményalap. A maradék 75% meg a Valve zsebében landolt.. 100 milliókat kaszáltak csak ezzel.
Na és ezt a BP szerű rendszert átalakították nemrég. Mert hát ez nincs kimondva, de a Valve lusta volt beletenni a munkát, hogy jó tartalmakat pakoljanak bele. És most van helyette valami más. De gyenge a tartalma, ezért nagyon kevesen veszik meg. Így meg a nyereményalapba is kevesebb megy.
Itt egy cikk róla(, de nekem a görgetés lehal egy idő után ezen az oldalon, és csak frissítés után működik újra: [link] )„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17415 üzenetére
Jó mondjuk a Concorde előtt ott volt a Bleeding Edge, ami pont ugyanez volt, stílusában, érdekeltségében és bukásában, csak azzal nem foglalkozott senki, mert nem a Sony csinálta
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17429 üzenetére
Szerintem a bleeding edge nem volt ekkora bukta, tekintve hogy kvázi garázsprojektnek indult a ninja theorynál, standard mobaként. Plusz ugye Xbox studios adta ki, ők meg köztudottan csak rossz játékokat adnak ki, szóval nem volt meglepetés
A concorde reputációban óriási blama a sony-nak. Szép lassan kiderül hogy csak single-player TPS-ekben jó, azok viszont túl drágák.
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17430 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy csak az volt a különbség, hogy a Concorde-ot a Sony adta ki. Ugyanolyan szar volt mind a kettő. Persze üzletileg nem tudom melyik volt nagyobb bukta, de a jövőnek mindkettő ugyanannyi értéket teremtett nekem, mint játékosnak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17431 üzenetére
En az utobbi kalvariajan jobban szorakoztam
-
Bad Pritt
félisten
Filing Lawsuit for Infringement of Patent Rights against Pocketpair, Inc.
Úgy fest szunyóka volt Kiotóban az elmúlt fél évben.
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17432 üzenetére
Nyilván, hisz az előbbit megérzi a részvénycsomagod. Más kárán mindig jobb szórakozni. Én mindkettőn megdöbbentem aka. hogy kinek jut eszébe a meglévő Hero Shooterek mellett ilyet fejleszteni...
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #17434 üzenetére
Nem a részvények végett - kb lepkefing méretű bukta - hanem mert a concorde sokkal nagyobbat és gyorsabban bukott.
-
l.skywalker
félisten
válasz Döglött Róka #17435 üzenetére
Azért ne fesd az ördögöt a falra
-
-
F-ECT$
titán
Mondjuk ezzel is feljutott a második helyre.
Most van 2 hete, hogy megjelent, szóval lassan már jöhetne valami adat, még ha rosszak is az eladások.
Ha jól tudom, akkor ilyen 50-60 fős gárda fejlesztette, szóval biztos nem került több $100M-ba...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
l.skywalker
félisten
Na jól van, ennyibe tuti nem került a Bleeding Edge... ez durva
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #17439 üzenetére
Még csak szeptember 20 van... vagyis simán benne van, hogy pár hét múlva egy újabb insider leaker majd benyögi, hogy igazából 800 millióba kerület (ugye pár hete még 100-200 millió közé tették a fejlesztési költséget).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz l.skywalker #17439 üzenetére
Nos, en ugyan szemelyesen nem, de a csapat es a department sok tagja bedolgozott a concord-ba is, es napi szintu "extensive" beszelgetesek utan, amibe direktor es a feletti szintu emberek is vannak, azt tudom mondani, hogy a concord igazabol... Fingom nincs, mennyibe kerult ceges szinten. Mert meg a direktorok meg producerek se tudjak. A finance reszlegen valami joskapista biztos tudja, de hogy a fejlesztoknek (illetve "someone who worked on concord") a leghalvanyabb fingja nem lesz, csak hasbol bemond valamit, az 100%.
Szoval ez egy akkora bullshit, hogy arra szo nincs.
A tobbire nem mondok semmit, mert: kizart dolog, mert nem tudom.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
-
válasz l.skywalker #17446 üzenetére
Nem lehet mindig minden baromságra reagálni, különben kb egy teljes ágazatnak csak ez lenne a munkája.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz l.skywalker #17448 üzenetére
Az is komoly vád, hogy az új ceo minden harmadik szerdán kecskét áldoz a holdon chtulu dicsőségére. Bennfentes infó, eskü.
Most akkor erre is reagáljanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest