Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz _drk #1722 üzenetére

    A modding már 20+ éve jelen van pcn, sokszor belebegtették konzoloknál (tes játékoknál pl) s rendre elvetette mind ms mind sony. A feliratokat somy saját címeinél elkészíti pl magyar piacra is. A kiadók viszont alap esetben ha tudják tiltják ezeket, a quality controllt nem akarják kiengedni a kezükből.
    a steam is nagyon régóta böki az ms szemét, akkor kezdte el nyomni a saját storeját pcn kevés sikerrel (s akkor kezdett el a valve kacérkodni a linux előretolásával, de mind ms mind valve próbálkozásai elhaltak :) )
    a sony a tipikus konzolgyártó bizniszben van (s a gaming az egész sony márka húzó profitot termelő ága) míg az ms szolgáltatásokban gondolkozik már egy ideje win, office terén is, mobilon is csak így tudnak s már csak akarnak jelen lenni mert elaludták, s gamingben is, s a gaming a bevételeinek elhanyagolható szeletét teszi csak ki.

    google, apple viszont nagyon erős gamingben. Hc gamerek ezt nem szeretik figyelembe venni, de a mobil gaming is iszonyat pénzelet termel a f2p mikrotranzakciós bálnáival. s sajnos ez a model a konzolok felé is terjed, egy online fps/br már labdába se rúghat manapság ha nem f2p modellen alapul. Az ea fifa bevételeinek sokkal nagyobb hányada jön már mikrotranzakciókból mint eladott játékokból. Ez az irány a hc gamereknek annyira nem jó, de azért még van remény, sok műfajban még nem tudta ez a modell megvetni a lábát :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák